paw_dady 30.06.05, 00:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=25820227&a=25836244 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bert.d.s a co bedzie... 30.06.05, 06:44 ...gdy okaze sie, ze chocby i bez zony nie da sie "dorobic sie" z unijnej pensji przez 2 lata? Bo nawet kombinujac z allowances, nawet nie placac podatkow, moze to byc trudne... Desperackie skoki z dachu Berlaymonta? Nie wolno do tego dopuscic! Czy jest na sali psycholog? Odpowiedz Link
koekast Re: a co bedzie... 30.06.05, 10:00 No jesli UE zacznie sie powoli rozkladac (jest nadzieja!), to i epsy powoli zaczna sie zagryzac nawzajem, choc pewnie to robia tez juz normalnie na codzien. Moze bedziecie miec z pawiem ciekawe zjawisko do obserwowania tam w Be ... Tyle, ze oni calkiem niezle sie okopali... Jak im pomoc, biedakom? Jakies pomysly? Kk Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: a co bedzie... 30.06.05, 12:48 Moze zrobimy zrzutke. Chocby na kosmetyki dla zon Eurokratow... no bo jak sie na bankietach pokazac??? "Killer??? Co to jest??? 100 dolarow??? I co ja... waciki sobie za to kupie???" To jeden pomysl... drugi: w metrze jest jeszcze od czasu do czasu troche miejsca i nie widzialem nikogo kto by np gral na mandolinie (skrzypce i harmonia juz zajete i nie ma wakatow!!!) g. Ktos tam pisal o 1600 euro miesiecznie! He he he... chlopie wykorzystuja cie tam okrutnie!!!! Zwolnij sie! Odpowiedz Link
tomi_22 yyy 30.06.05, 12:50 O jakicha bankietach Panowie mowicie? W komisji nie ma zadnych... Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: yyy 30.06.05, 13:06 tomi_22 napisał: > O jakicha bankietach Panowie mowicie? W komisji nie ma zadnych... To co? Znaczy ze kosmetyki nie potrzebne? No i kto tu mowil o komisji? ;) Odpowiedz Link
tomi_22 Re: yyy 30.06.05, 13:18 POTRZEBNE i to duzo. Niestety spora grupa "panien" na wydaniu i nie tylko w Komisji tego wymaga... Odpowiedz Link
paw_dady ze tak zacytuje klasyke kina 01.07.05, 01:12 "Sfiksowałyście boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba!" Odpowiedz Link
bert.d.s przygarnij epsa! 30.06.05, 16:00 Rodacy! Nie moze byc tak, zeby 'kfiat' polskiego Narodu tulal sie w metrze. Grzesiu, Ty masz wolny metraz niedaleko Brukseli. Poratuj w razie czego. Daj epsowi okna umyc moze. Gdyby np przechodzila sekretarka z plansza "will work for sex", to wiesz, co, nie? 1600 euro, dobre sobie. I do tego sugestia, jak to belgijski fiskus (a z nim caly narod) sie pasie... Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek ale jednak 30.06.05, 16:17 trzeba przyznac, ze reakcja forum byla OK. Przyzwoitych ludzi tam nie brakuje (dlatego tez bym nie uogolnial}. Ale takie plamy "trudno wywabic". Oczywiscie srodowisko ma zawsze szanse na rehabilitacje. Moga zawsze postawic piwo (bez vat'u), nie? g Odpowiedz Link
bert.d.s Re: ale jednak 30.06.05, 17:06 grzegorz_gajowniczek napisał: > trzeba przyznac, ze reakcja forum byla OK. Masz slusznosc. > Przyzwoitych ludzi tam nie brakuje (dlatego tez bym nie uogolnial}. Adwokat diabla we mnie powie: nie uogolniaj w zadna strone. > Ale takie plamy "trudno wywabic". A pamietasz te prowokatorke, czarnooka jej bylo. Ta to dopiero byla plama. Niektorym epsom to ja sam jestem winien piwo (eps, o ktorym mowa, wie, ze to o te osobe chodzi- pozdrawiam!). Odpowiedz Link
sofi75 Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 14:41 przy wartosci netto > E50 za sztuke. To teraz szukaj mi takiego piwa :) I co ja poradze, zem mloda, z domu bogata i jeszcze sliczna na dodatek ? Pawian mi zaraz jakas zjebke urzadzi, cos czuje. A tego, co z tymi kosmetykami wyjechal, to chyba kiedys osobiscie potraktuje (na szczescie mnie to nie dotyczy). Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 19:41 Czekam na traktowanie :) a co do piwa to jakby dobrze poszukac to by sie znalazlo... moze byc na przyklad beczka/ barylka/ cysterna jak to klasycy kina mawiali: "dla nas sztuka jest sztuka" :) g. ps. ja tam nie mam nic przeciw byciu mlodym, bogatym... a tym bardziej przeciwko byciu ladnym!!!!! Odpowiedz Link
paw_dady Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 21:35 grzegorz_gajowniczek napisał: > ps. ja tam nie mam nic przeciw byciu mlodym, bogatym... a tym bardziej > przeciwko byciu ladnym!!!!! ah ta niespelniona teskona - dlatego my brzydale mamy sliczne zony ;P Odpowiedz Link
paw_dady Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 21:34 sofi75 napisała: > I co ja poradze, zem mloda, z domu bogata i jeszcze sliczna na dodatek ? cenie u ludzi dystans do siebe ja kwidze tez czasem robisz z siebie zarty, jest ok. > A tego, co z tymi kosmetykami wyjechal, to chyba kiedys osobiscie potraktuje > (na szczescie mnie to nie dotyczy). a mowisz o kims konkretnym zosiu? Odpowiedz Link
sofi75 Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 22:28 ja tez nie mam nic przeciwko, ale juz mam dwoch facetow w zyciu, wiec coz ... >>> mowisz o kims konkretnym zosiu? - tak - mowie o tym koledze, ktory na jednej z ostatnich imprez mam przyjemnosc poznac moje kolezanki, a teraz wybrzydza ze im tynk odpada. Niech sie nie wypiera bo relacje z imprezy slyszalam ze szczegolami. Ja jego zonie zmarszczek nie liczylam, moj maz rowniez (bo w koncu jego zona mloda sliczna i w dodatku z domu bogata :)) Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 22:39 > ja tez nie mam nic przeciwko, ale juz mam dwoch facetow w zyciu, wiec coz ... a bija sie? bo jak sie tych dwoch czasem bije to stare polskie przyslowie... > > >>> mowisz o kims konkretnym zosiu? > - tak - mowie o tym koledze, ktory na jednej z ostatnich imprez mam przyjemnosc poznac moje kolezanki, a teraz wybrzydza ze im tynk odpada. No prosze... a mowilem, ze bankiety??? A kolega kilka postow wyzej zapieral sie, ze zadnych bankietow w komisji!!! A co do tynku to wiesz... wieczorem moze nie tak dobrze widac... i chyba rzeczywiscie powinni wyplacac jakies godziwsze te allowances zeby tynki sie trzymaly ;) Odpowiedz Link
sofi75 Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 22:43 a bija sie? bo jak sie tych dwoch czasem bije to stare polskie przyslowie... >> no ... a jak korzystam tak - mowie o tym koledze, ktory na jednej z ostatnich imprez mam przyjemnosc poznac moje kolezanki, a teraz wybrzydza ze im tynk odpada. >>> oj znowu mnie paw opieprzy ze posow nie przeczytalam, bo nadano mi ze to ty miales przyjemnosc z kolezankami z komisji, ale zaswiadczam ze rowne laski, wiec nie licz im zmarszczek jako i moj maz twojej zonie nie liczyl :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 23:40 sofi75 napisała: > o mi ze to > ty miales przyjemnosc z kolezankami z komisji, ale zaswiadczam ze rowne laski, > 1mx1m? > wiec nie licz im zmarszczek jako i moj maz twojej zonie nie liczyl :) a ile masz zmarszczek zosiu? Odpowiedz Link
mczapl Re: przygarnij epsa! 19.07.05, 21:07 Kazda grupa posiada swoje zakalce, Epsy nie inne. Jak komus odbija palma, to nalezy go wykpic, ale nie potepiac wszystkich w czambul. Ale teraz mamy nowy watek - jak zaoszczedzic na praniu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=26598724 - zapraszam serdecznie. Moze uda nam sie zaoszczedzic nawet 25 euro miesiecznie, ale potrzebne sa wasze rady - inaczej zginiemy marnie grajac na saksofonie na metrze Schuman. Odpowiedz Link
paw_dady Re: przygarnij epsa! 20.07.05, 03:11 za pozno my juz tam jestesmy ;o) co do saxofonu polecam diannt - tam sax wynalazl sax a i zjesc mozna i stateczkiem poplywac i zwiedzic. Odpowiedz Link
mczapl Dinant 20.07.05, 10:14 Odpowiem rowniez - za pozno - Epsy juz tam byly i Dinant zwiedzily, i Saxa zlustrowaly (pod katem zgodnosci z prawem UE) i cytadele przedreptaly i nawet groty w okolicy spenetrowaly, nie mowiac juz o objadaniu sie lodami. A co do forum Epsow, to Paw czuje sie tam jak u siebie, ale inni dosyc wstrzemiezliwie podchodza do pomocy tym biednym nowym ze wschodu, co to podbijac UE przyjechali. A propos - Pawiu - moze sie zapiszesz tak dla jaj na najnowszy konkurs na Epsow europa.eu.int/eur-lex/lex/JOHtml.do?uri=OJ:C:2005:178A:SOM:EN:HTML - nawet nie wiesz ile jest rzeczy w procedurze konkursowej, z ktorej moglbys potem robic swietne i kasliwe dowcipy na obu forach... Odpowiedz Link
koekast pranie 20.07.05, 10:17 no paradny ten watek o praniu... eps kalkulujacy czy warto prac sie na rogu z 3 e czy kupic pralke za 200e bez vatu... czekam na watki o tym przez ile dni mozna nosic koszule, zeby "pachniala zgodnie z normami UE" Odpowiedz Link
paw_dady Re: pranie 20.07.05, 23:45 koekast napisał: > no paradny ten watek o praniu... eps kalkulujacy czy warto prac sie na rogu z 3 > > e czy kupic pralke za 200e bez vatu... > czekam na watki o tym przez ile dni mozna nosic koszule, zeby "pachniala > zgodnie z normami UE" espy sie nie poca? nie czytales watk uo robolach z kieleckiego? tylko uczciwi starsi ludzie palcacy podatk ina epsy smeirdza i sie poca esp nie poci sie i juszzz. zamias toalety wystarcza mu efekt axe ;P Odpowiedz Link
paw_dady aaa byliscie na harelyech? 20.07.05, 23:44 mczapl napisał: > Odpowiem rowniez - za pozno - Epsy juz tam byly i Dinant zwiedzily, i Saxa > zlustrowaly (pod katem zgodnosci z prawem UE) i cytadele przedreptaly i nawet > groty w okolicy spenetrowaly, nie mowiac juz o objadaniu sie lodami. ostanio w diant widzialem paru bykow harelyowcow jezdzacych z braku dzieciarni na malej karuzeli. napewno epsy ;P > A co do forum Epsow, to Paw czuje sie tam jak u siebie sugerujesz ze nie jestem u siebie? skad wiesz ze sam ie jestem EPSEM ;P , ale inni dosyc > wstrzemiezliwie podchodza do pomocy tym biednym nowym ze wschodu, co to > podbijac UE przyjechali. spox jzu podbite - prlakie wciaz nie mamy ale europa nasza ;P > A propos - Pawiu - moze sie zapiszesz tak dla jaj na najnowszy konkurs na Epsow > > - nawet nie wiesz ile jest rzeczy w procedurze konkursowej, z ktorej moglbys > potem robic swietne i kasliwe dowcipy na obu forach... wiem wiecej niz ci sie wydaje ... Odpowiedz Link
paw_dady hy hy resurection 01.07.05, 01:13 grzegorz_gajowniczek napisał: > Ktos tam pisal o 1600 euro miesiecznie! He he he... chlopie wykorzystuja cie > tam okrutnie!!!! Zwolnij sie! Grzesiu jarla to kobieta... Odpowiedz Link