Dodaj do ulubionych

hy hy po co przyjechalim

30.06.05, 00:04
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=25820227&a=25836244
Obserwuj wątek
    • bert.d.s a co bedzie... 30.06.05, 06:44
      ...gdy okaze sie, ze chocby i bez zony nie da sie "dorobic sie" z unijnej pensji
      przez 2 lata? Bo nawet kombinujac z allowances, nawet nie placac podatkow, moze
      to byc trudne...
      Desperackie skoki z dachu Berlaymonta? Nie wolno do tego dopuscic! Czy jest na
      sali psycholog?
      • koekast Re: a co bedzie... 30.06.05, 10:00
        No jesli UE zacznie sie powoli rozkladac (jest nadzieja!), to i epsy powoli
        zaczna sie zagryzac nawzajem,
        choc pewnie to robia tez juz normalnie na codzien.
        Moze bedziecie miec z pawiem ciekawe zjawisko do obserwowania tam w Be ...
        Tyle, ze oni calkiem niezle sie okopali...
        Jak im pomoc, biedakom? Jakies pomysly?
        Kk
        • grzegorz_gajowniczek Re: a co bedzie... 30.06.05, 12:48
          Moze zrobimy zrzutke. Chocby na kosmetyki dla zon Eurokratow... no bo jak sie
          na bankietach pokazac???

"Killer??? Co to jest??? 100 dolarow??? I co ja... waciki sobie za to kupie???"

To jeden pomysl... drugi: w metrze jest jeszcze od czasu do czasu troche
          miejsca i nie widzialem nikogo kto by np gral na mandolinie (skrzypce i
          harmonia juz zajete i nie ma wakatow!!!)

g.

Ktos tam pisal o 1600 euro miesiecznie! He he he... chlopie wykorzystuja cie
          tam okrutnie!!!! Zwolnij sie!
          • tomi_22 yyy 30.06.05, 12:50
            O jakicha bankietach Panowie mowicie? W komisji nie ma zadnych...
            • grzegorz_gajowniczek Re: yyy 30.06.05, 13:06
              tomi_22 napisał:

> O jakicha bankietach Panowie mowicie? W komisji nie ma zadnych...

To co? Znaczy ze kosmetyki nie potrzebne? No i kto tu mowil o komisji? ;)
              • tomi_22 Re: yyy 30.06.05, 13:18
                POTRZEBNE i to duzo. Niestety spora grupa "panien" na wydaniu i nie tylko w
                Komisji tego wymaga...
                • paw_dady ze tak zacytuje klasyke kina 01.07.05, 01:12
                  "Sfiksowałyście boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba!"
          • bert.d.s przygarnij epsa! 30.06.05, 16:00
            Rodacy! Nie moze byc tak, zeby 'kfiat' polskiego Narodu tulal sie w metrze.
            Grzesiu, Ty masz wolny metraz niedaleko Brukseli. Poratuj w razie czego. Daj
            epsowi okna umyc moze. Gdyby np przechodzila sekretarka z plansza "will work for
            sex", to wiesz, co, nie?

1600 euro, dobre sobie. I do tego sugestia, jak to belgijski fiskus (a z nim
            caly narod) sie pasie...
            • grzegorz_gajowniczek ale jednak 30.06.05, 16:17
              trzeba przyznac, ze reakcja forum byla OK. Przyzwoitych ludzi tam nie brakuje
              (dlatego tez bym nie uogolnial}. Ale takie plamy "trudno wywabic".

Oczywiscie srodowisko ma zawsze szanse na rehabilitacje. Moga zawsze postawic
              piwo (bez vat'u), nie?

g
              • bert.d.s Re: ale jednak 30.06.05, 17:06
                grzegorz_gajowniczek napisał:

> trzeba przyznac, ze reakcja forum byla OK.

Masz slusznosc.

> Przyzwoitych ludzi tam nie brakuje (dlatego tez bym nie uogolnial}.

Adwokat diabla we mnie powie: nie uogolniaj w zadna strone.

> Ale takie plamy "trudno wywabic".

A pamietasz te prowokatorke, czarnooka jej bylo. Ta to dopiero byla plama.

Niektorym epsom to ja sam jestem winien piwo (eps, o ktorym mowa, wie, ze to o
                te osobe chodzi- pozdrawiam!).
              • sofi75 Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 14:41
                przy wartosci netto > E50 za sztuke.

To teraz szukaj mi takiego piwa :)

I co ja poradze, zem mloda, z domu bogata i jeszcze sliczna na dodatek ?
                Pawian mi zaraz jakas zjebke urzadzi, cos czuje.

A tego, co z tymi kosmetykami wyjechal, to chyba kiedys osobiscie potraktuje
                (na szczescie mnie to nie dotyczy).
                • grzegorz_gajowniczek Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 19:41
                  Czekam na traktowanie :)

a co do piwa to jakby dobrze poszukac to by sie znalazlo... moze byc na
                  przyklad beczka/ barylka/ cysterna

jak to klasycy kina mawiali: "dla nas sztuka jest sztuka" :)

g.

ps. ja tam nie mam nic przeciw byciu mlodym, bogatym... a tym bardziej
                  przeciwko byciu ladnym!!!!!

• paw_dady Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 21:35

> ps. ja tam nie mam nic przeciw byciu mlodym, bogatym... a tym bardziej
                    > przeciwko byciu ladnym!!!!!

ah ta niespelniona teskona - dlatego my brzydale mamy sliczne zony ;P
                • paw_dady Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 21:34
                  sofi75 napisała:

> I co ja poradze, zem mloda, z domu bogata i jeszcze sliczna na dodatek ?
                  cenie u ludzi dystans do siebe ja kwidze tez czasem robisz z siebie zarty, jest
                  ok.

> A tego, co z tymi kosmetykami wyjechal, to chyba kiedys osobiscie potraktuje
                  > (na szczescie mnie to nie dotyczy).

a mowisz o kims konkretnym zosiu?
                  • sofi75 Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 22:28
                    ja tez nie mam nic przeciwko, ale juz mam dwoch facetow w zyciu, wiec coz ...

>>> mowisz o kims konkretnym zosiu?
                    - tak - mowie o tym koledze, ktory na jednej z ostatnich imprez mam przyjemnosc
                    poznac moje kolezanki, a teraz wybrzydza ze im tynk odpada. Niech sie nie
                    wypiera bo relacje z imprezy slyszalam ze szczegolami. Ja jego zonie zmarszczek
                    nie liczylam, moj maz rowniez (bo w koncu jego zona mloda sliczna i w dodatku z
                    domu bogata :))
                    • grzegorz_gajowniczek Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 22:39
                      > ja tez nie mam nic przeciwko, ale juz mam dwoch facetow w zyciu, wiec coz ...

a bija sie? bo jak sie tych dwoch czasem bije to stare polskie przyslowie...

>
                      > >>> mowisz o kims konkretnym zosiu?
                      > - tak - mowie o tym koledze, ktory na jednej z ostatnich imprez mam
                      przyjemnosc poznac moje kolezanki, a teraz wybrzydza ze im tynk odpada.

No prosze... a mowilem, ze bankiety??? A kolega kilka postow wyzej zapieral
                      sie, ze zadnych bankietow w komisji!!!

A co do tynku to wiesz... wieczorem moze nie tak dobrze widac... i chyba
                      rzeczywiscie powinni wyplacac jakies godziwsze te allowances zeby tynki sie
                      trzymaly ;)
                      • sofi75 Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 22:43
                        a bija sie? bo jak sie tych dwoch czasem bije to stare polskie przyslowie...
                        >> no ... a jak korzystam
                        tak - mowie o tym koledze, ktory na jednej z ostatnich imprez mam
                        przyjemnosc poznac moje kolezanki, a teraz wybrzydza ze im tynk odpada.
                        >>> oj znowu mnie paw opieprzy ze posow nie przeczytalam, bo nadano mi ze to
                        ty miales przyjemnosc z kolezankami z komisji, ale zaswiadczam ze rowne laski,
                        wiec nie licz im zmarszczek jako i moj maz twojej zonie nie liczyl :)
                        • paw_dady Re: Sorry Grzesiu, ale bez VAT mozemy dopiero 06.07.05, 23:40
                          sofi75 napisała:
                          > o mi ze to
                          > ty miales przyjemnosc z kolezankami z komisji, ale zaswiadczam ze rowne
                          laski,
                          >

1mx1m?

> wiec nie licz im zmarszczek jako i moj maz twojej zonie nie liczyl :)
                          a ile masz zmarszczek zosiu?
            • mczapl Re: przygarnij epsa! 19.07.05, 21:07
              Kazda grupa posiada swoje zakalce, Epsy nie inne. Jak komus odbija palma, to
              nalezy go wykpic, ale nie potepiac wszystkich w czambul.

Ale teraz mamy nowy watek - jak zaoszczedzic na praniu
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=26598724 - zapraszam serdecznie.
              Moze uda nam sie zaoszczedzic nawet 25 euro miesiecznie, ale potrzebne sa wasze
              rady - inaczej zginiemy marnie grajac na saksofonie na metrze Schuman.
              • paw_dady Re: przygarnij epsa! 20.07.05, 03:11
                za pozno my juz tam jestesmy ;o)

co do saxofonu polecam diannt - tam sax wynalazl sax a i zjesc mozna i
                stateczkiem poplywac i zwiedzic.
                • mczapl Dinant 20.07.05, 10:14
                  Odpowiem rowniez - za pozno - Epsy juz tam byly i Dinant zwiedzily, i Saxa
                  zlustrowaly (pod katem zgodnosci z prawem UE) i cytadele przedreptaly i nawet
                  groty w okolicy spenetrowaly, nie mowiac juz o objadaniu sie lodami.

A co do forum Epsow, to Paw czuje sie tam jak u siebie, ale inni dosyc
                  wstrzemiezliwie podchodza do pomocy tym biednym nowym ze wschodu, co to
                  podbijac UE przyjechali.

A propos - Pawiu - moze sie zapiszesz tak dla jaj na najnowszy konkurs na Epsow
                  europa.eu.int/eur-lex/lex/JOHtml.do?uri=OJ:C:2005:178A:SOM:EN:HTML
                  - nawet nie wiesz ile jest rzeczy w procedurze konkursowej, z ktorej moglbys
                  potem robic swietne i kasliwe dowcipy na obu forach...
                  • koekast pranie 20.07.05, 10:17
                    no paradny ten watek o praniu... eps kalkulujacy czy warto prac sie na rogu z 3
                    e czy kupic pralke za 200e bez vatu...
                    czekam na watki o tym przez ile dni mozna nosic koszule, zeby "pachniala
                    zgodnie z normami UE"
                    • paw_dady Re: pranie 20.07.05, 23:45
                      koekast napisał:

> no paradny ten watek o praniu... eps kalkulujacy czy warto prac sie na rogu z
                      3
                      >
                      > e czy kupic pralke za 200e bez vatu...
                      > czekam na watki o tym przez ile dni mozna nosic koszule, zeby "pachniala
                      > zgodnie z normami UE"

espy sie nie poca? nie czytales watk uo robolach z kieleckiego? tylko uczciwi
                      starsi ludzie palcacy podatk ina epsy smeirdza i sie poca esp nie poci sie i
                      juszzz. zamias toalety wystarcza mu efekt axe ;P
                  • paw_dady aaa byliscie na harelyech? 20.07.05, 23:44
                    mczapl napisał:

> Odpowiem rowniez - za pozno - Epsy juz tam byly i Dinant zwiedzily, i Saxa
                    > zlustrowaly (pod katem zgodnosci z prawem UE) i cytadele przedreptaly i nawet
                    > groty w okolicy spenetrowaly, nie mowiac juz o objadaniu sie lodami.

ostanio w diant widzialem paru bykow harelyowcow jezdzacych z braku dzieciarni
                    na malej karuzeli. napewno epsy ;P

> A co do forum Epsow, to Paw czuje sie tam jak u siebie

sugerujesz ze nie jestem u siebie? skad wiesz ze sam ie jestem EPSEM ;P

, ale inni dosyc
                    > wstrzemiezliwie podchodza do pomocy tym biednym nowym ze wschodu, co to
                    > podbijac UE przyjechali.

spox jzu podbite - prlakie wciaz nie mamy ale europa nasza ;P

> A propos - Pawiu - moze sie zapiszesz tak dla jaj na najnowszy konkurs na
                    Epsow
                    >
                    > - nawet nie wiesz ile jest rzeczy w procedurze konkursowej, z ktorej moglbys
                    > potem robic swietne i kasliwe dowcipy na obu forach...

wiem wiecej niz ci sie wydaje ...
          • paw_dady hy hy resurection 01.07.05, 01:13
            > Ktos tam pisal o 1600 euro miesiecznie! He he he... chlopie wykorzystuja cie
            > tam okrutnie!!!! Zwolnij sie!

Grzesiu jarla to kobieta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka