monikat4 14.05.06, 08:01 Hej.Dzis sie przeprowadzamy do wiekszego domku z ogrodkiem.Chwilowo nie bede sie odzywac az nam zaloza internet.Przeprowadzka z malym dzieckiem to koszmar...ale na szczescie juz nie wiele zostalo.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba3 Re: Przeprowadzka 14.05.06, 09:45 Gratulacje! Zobaczysz, ze warto! I wieksze lokum i ogrodek. Teraz przyda sie bardzo. Moje dzieci jak tylko moga siedza wlasnie tam, bo z tymi spacerami to teraz roznie bywa, a tak maja okazje pobyc na swiezym powietrzu. Powodzenia i trzymama kciuki za sprawna przeprowadzke! Czekamy az podlacza Ci net! :-) Odpowiedz Link
monikat4 Re: Przeprowadzka 16.03.07, 21:23 Hej.I znowu przeprowadzka,znalezlismy dom naszych marzen i jutro zaczynamy sie przenosic,mam nadzieje,ze to juz ostatnia przeprowadzka.Ciesze sie bardzo,ale mam juz dosc tych zmian,co roku nowe mieszkanie.Przez 2tyg nie bedziemy mieli dostepu do internetu,dam znac jak sie urzadzimy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
beba3 Re: Przeprowadzka 18.03.07, 12:32 "Dom naszych marzen" brzmi niezle! Gratuluje! Samej przeprowdzki nie zazdroszcze ale nowego lokum, jak najbardziej! Powodzenia! Odpowiedz Link
baranek1990 Re: Przeprowadzka 05.01.14, 22:50 mamy zamiar sie przeprowadzic ze wsi w jeszce wieksza wies i ja sie strasznie denerwuje tym wszystkim a jak slysze synka(2,5 roku)jak mowi ze on zostaje w tym domu z babcia to mi sie serce kraje bo mam wrazenie ze to bedzie dla niego trudne i teraz i kiedy w przyszlosci bo nawet do gimnazjum bedzie mosial dojezdzac busem jakies 7 km a w tej miejscowosc teraz co mieszakmy by mial tylko 1 km.moim marzeniem z mzem bylo mieszkac na swoim ale teraz to juz sam nie wiem rady sobie z tym nie daje poprostu pocieszam sie tym ze znajomi itd itp beda mogli do nas wpadac bez ograniczen lub bez podsluchu bo w domu rodzinnym to wszysto bylo limitowane i kontrolowane.....rety ta moja panika jest tak ze przypisuje ja dziecku prawda/? Odpowiedz Link