Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka

14.05.06, 08:01
Hej.Dzis sie przeprowadzamy do wiekszego domku z ogrodkiem.Chwilowo nie bede
sie odzywac az nam zaloza internet.Przeprowadzka z malym dzieckiem to
koszmar...ale na szczescie juz nie wiele zostalo.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • beba3 Re: Przeprowadzka 14.05.06, 09:45
      Gratulacje!
      Zobaczysz, ze warto! I wieksze lokum i ogrodek. Teraz przyda sie bardzo.
      Moje dzieci jak tylko moga siedza wlasnie tam, bo z tymi spacerami to teraz
      roznie bywa, a tak maja okazje pobyc na swiezym powietrzu.
      Powodzenia i trzymama kciuki za sprawna przeprowadzke!
      Czekamy az podlacza Ci net! :-)
      • monikat4 Re: Przeprowadzka 16.03.07, 21:23
        Hej.I znowu przeprowadzka,znalezlismy dom naszych marzen i jutro zaczynamy sie
        przenosic,mam nadzieje,ze to juz ostatnia przeprowadzka.Ciesze sie bardzo,ale
        mam juz dosc tych zmian,co roku nowe mieszkanie.Przez 2tyg nie bedziemy mieli
        dostepu do internetu,dam znac jak sie urzadzimy.Pozdrawiam.
        • beba3 Re: Przeprowadzka 18.03.07, 12:32
          "Dom naszych marzen" brzmi niezle!
          Gratuluje! Samej przeprowdzki nie zazdroszcze ale nowego lokum, jak
          najbardziej! Powodzenia!
      • baranek1990 Re: Przeprowadzka 05.01.14, 22:50
        mamy zamiar sie przeprowadzic ze wsi w jeszce wieksza wies i ja sie strasznie denerwuje tym wszystkim a jak slysze synka(2,5 roku)jak mowi ze on zostaje w tym domu z babcia to mi sie serce kraje bo mam wrazenie ze to bedzie dla niego trudne i teraz i kiedy w przyszlosci bo nawet do gimnazjum bedzie mosial dojezdzac busem jakies 7 km a w tej miejscowosc teraz co mieszakmy by mial tylko 1 km.moim marzeniem z mzem bylo mieszkac na swoim ale teraz to juz sam nie wiem rady sobie z tym nie daje poprostu pocieszam sie tym ze znajomi itd itp beda mogli do nas wpadac bez ograniczen lub bez podsluchu bo w domu rodzinnym to wszysto bylo limitowane i kontrolowane.....rety ta moja panika jest tak ze przypisuje ja dziecku prawda/?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka