lilka120 16.02.11, 18:04 Nie wkurza was, że nie ma czerwonych koszyków w pierwszej biedronce? Zakupy trzeba nosić w rękach, albo kartonach po produktach, ostatnio zbił mi się sok bo wyleciał z kartonu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuterionex Re: Brak koszyków w biedronce. 16.02.11, 20:16 Wkurza! I to bardzo. Robię nieduże zakupy i nie mam wyboru, jestem skazany na duży wózek. Zacząłem chodzić do drugiej biedronki. Odpowiedz Link
a_marika Re: Brak koszyków w biedronce. 16.02.11, 22:15 Ja już kilka razy pytałam o koszyki przy kasie. Może dojdzie to do kierownika i zamówi koszyki do sklepu. Ja też chodzę na małe zakupy, ale nie jestem w stanie utrzymać tych kilku produktów na rękach. A wyobrażacie sobie co by było gdyby każdy wszedł do tego małego sklepu z wózkiem?;p Odpowiedz Link
leon1209 Re: Brak koszyków w biedronce. 17.02.11, 08:27 To nie jest tak , że w tej biedronce nie ma czerwonych koszyków, one są , bo co pewien czas pojawiają się i znikają. Myślę , że jest to jakaś chora teoria kierownictwa, że jak klient weźmie duży wózek to i zakupy zrobi kilka razy większe. Ot taka "pseudo psychologia". Odpowiedz Link
mufinka76 Re: Brak koszyków w biedronce. 17.02.11, 12:00 Słyszałam kiedyś jak pani przy kasie na pytanie gdzie są koszyki odpowiedziała, że ludzie pokradli na działki i tam trzeba je szukać. Reszte dopowiedzcie sobie sami. Odpowiedz Link
adamogo Re: Brak koszyków w biedronce. 17.02.11, 12:20 To nie jest chora teoria,jest to znany i stosowany zabieg marketingowy. Większość badanych wjeżdżając z dużym wózkiem do marketu wstydzi się wyjechać nim tylko z kilkoma,malutkimi rzeczami,zwłaszcza gdy widzi inne osoby z wózkami wypchanymi po brzegi. O kradzieży koszyków z Biedronki także słyszałem,no cóż,najpierw kradną,potem sami narzekają. Odpowiedz Link
serek5555 Re: Brak koszyków w biedronce. 17.02.11, 10:10 Ja wkładam moje zakupy do torby i przy kasie wyciągam z torby. Po zapłaceniu, znowu do torby, dlatego polecam ten sposób na małe zakupy. Kiedyś raz do kartonu je wkładałem, ale to nie wygodne w noszeniu. Dlatego jeśli brak jest koszyków, u mnie torba niewitka wygrywa . Odpowiedz Link
mono80 Re: Brak koszyków w biedronce. 17.02.11, 13:43 i znów ten ciemnogród i moherowe berety,wzięli się za kradziez koszyków w "Biedronce" bo przecież nas inteligentnych spod wielkiego miasta nie stać na takie bezeceństwa Odpowiedz Link
dorka1986 Re: Brak koszyków w biedronce. 17.02.11, 13:46 Ja również noszę wszystko w rękach, aczkolwiek czasem ciężko wszystko utrzymać. Przy dużych zakupach biorę wózek. Nigdy nie pytałam, po prostu przywykłam. Oby się to kiedyś zmieniło! Odpowiedz Link
wygadana Re: Brak koszyków w biedronce. 17.02.11, 13:58 Dobrze mieć własny koszyk. Tak jest ekologicznie i wygodnie. Odpowiedz Link
dorka1986 Re: Brak koszyków w biedronce. 17.02.11, 14:59 Odczepię od mojej damki jak wiosną będę się "bujać" rowerkiem na zakupy Odpowiedz Link
rob.tus Re: Brak koszyków w biedronce. 17.02.11, 15:00 Wchodzę na sklep z torba i ładuję od razu do niej. Przynajmniej nie kupię więcej niż się zmieści. Odpowiedz Link
dorka1986 Re: Brak koszyków w biedronce. 23.02.11, 23:09 Byłam dziś w biedronce. Stanęłam jak wryta, gdy zobaczyłam, że koszyki są... Odpowiedz Link
a_lidka Re: Brak koszyków w biedronce. 24.02.11, 14:52 w starej biedronce dalej nie ma koszyków Odpowiedz Link
dorka1986 Re: Brak koszyków w biedronce. 24.02.11, 16:10 Zapomniałam sprecyzował. Oczywiście byłam w nowej. Ale skoro zakupili do nowej, to i może w starej wkrótce będą. Odpowiedz Link
jelczanka3 Re: Brak koszyków w biedronce. 24.02.11, 16:59 W nowej koszyki były od dłuższego czasu. A od dzisiaj znowu zamknięta z powodu remontu. Odpowiedz Link