Dodaj do ulubionych

SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI

IP: 213.77.27.* 02.09.04, 10:12
Kto chce pojechac ze mna w pażdzierniku na Synaj do SHARM????/1 tydz./
Mam 30 lat i uwielbiam podrózować--niestety nie mam z kim!!
Byłam już w Egipcie ,więc w niczym nie widze problemu.
moj mail ziuta1@vp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaska Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:02
      Więcej informacji, za ile i dokładny termin , pozdr
    • Gość: ziuta1 Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI IP: 213.77.27.* 02.09.04, 13:55
      Biuro Alfa Star hotel El Divan 4* /1500,00/ lub Regency Club / 1400,00/
      ceny pażdziernik-1 tydzień.Wylot najlepiej z Poznania lub Wroclawia,mozna to
      jeszcze uzgodnić.Termin do uzgodnienia zalezy od wolnych miejsc.
      Na Synaju chcę zobaczyć:Canion,Gore Mojzesza,Sw Katarzynę,Park Ras Mahomed.
      • Gość: renche Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 20:12
        jestem mocno zainteresowana wyjazdem jeżeli zwiedzimy wszystko co tylko można w
        trakcie pobytu - też lubię podróżować i zwiedzać. Szukam kolejnych wrażeń po
        Egipcie. Jeżeli nie przeszkadza Ci towarzystwo trochę starszej, ale tylko
        kalendarzowo :), a nie duchowo - jadę.
        • Gość: ziuta1 Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI IP: 213.77.27.* 03.09.04, 06:29
          Renche i Kasia---koniecznie napiszcie do mnie na ziuta1@vp.pl
          Pojadę dzisiaj do biura Alfa w Pajo rozeznać terminy----bo to juz ostatni
          dzwonek na rezerwację.Napiszcie skad jesteście.Najbardziej odpowiadałby mi
          wyjazd z Poznania lub Wrocławia.Jesli obie jestescie z Warszawy to znajdziemy
          na to radę.
          Pozdrawiam i caluje.Iza
    • kwinoa Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI 02.09.04, 16:35
      Chętnie pojechałabym .... niestety teraz nie mogę, ale za rok jak najbardziej:)
      Pozdrawiam
      • Gość: ziuta1 Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI IP: 213.77.27.* 03.09.04, 08:28
        Edyta--colma@gazeta.pl
        Masz zablokowanego maila.Napisz do mnie i.sznajder@servisco.com.pl
        • Gość: renche Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:50
          czy dostałaś mojego maila?
          • kwinoa Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI 03.09.04, 16:04
            Rozmawiałam dzisiaj z Ziutą - mogę się mylić, ale wydaje mi się że Ziuta nie ma
            Internetu w domu:) Napewno w poniedziałek się odezwie:) Pozdr
            • Gość: renche Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:36
              to jak się z nią kontaktowałaś? Czekać do poniedziałku... czas nagli.
              • kwinoa Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI 03.09.04, 22:03
                Nie rozmawiałam tylko kontaktowałam się przez email:) Pewnie że czekać ...:)
          • Gość: ziuta1 Re: SYJAJ- SZUKAM WSPÓLLOKATORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 16:11
            Renche napiszę do Ciebie w poniedziałek .Maila mam w pracy a teraz goscinnie
            weszłam w Forum.Mam nadzieję,ze wyjazd dojdzie do skutku.Przemysl tylko czy nie
            moglabyś pojechac na 2 tygodnie.Wczoraj bylam w ABC i okazalo sie ,ze wszystko
            na tydzień jest wyprzedane.
            Pozdrawiam.Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka