Dodaj do ulubionych

Ryby w Intermarche

14.09.11, 18:47
Kupiłem wędzonego dorsza w tym markecie który jak się później okazało był nieświeżą padliną.
Nie polecam ryb w tym sklepie, przynajmniej wędzonych !! Albo ktoś nie dopilnował albo "szkoda " było wyrzucić.
Wcześniej miałem też przygody w tym sklepie z kiełbasą śląską, która na grillu smakowała jak parówka.
To tyle, do innych produktów w tym sklepie na razie nie mam zastrzeżeń.
Obserwuj wątek
    • mrowkojad_1 Re: Ryby w Intermarche 14.09.11, 20:04
      w tym sklepie trzeba na wszystkie produkty uważać, a przede wszystkim na date ważności gdyż niejednokrotnie się spotkałam, że produkty były przeterminowane. ostatnio jak chciałam mleko w proszku dla dziecka kupić to nie dość, że puszka była cała w kurzu /to wzbudziło moją czujność/ a data ważności była do LIPCA 2011 - katastrofa. zresztą zwracając uwage do pań tam pracujących to tylko wzruszają ramionami i nic z tym nie robią!!! sad idę tam gdy już naprawdę muszę...
      • wygadana Re: Ryby w Intermarche 14.09.11, 20:17
        Temat tego sklepu był tu poruszany kilkukrotnie. W większości opinie były negatywne.
        Ja już tam nie chodzę na zakupy.
        forum.gazeta.pl/forum/w,24395,69617182,69663241,Re_Intermarche_mieso_wedliny_tanie_jatki_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,24395,115477747,115482057,Re_Intermarche_sklep_z_zasadami_Nieprzyjaznymi.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,24395,104865702,104865702,PAN_S_DZIEKONSKI_PREZES_INTERMARCHE_WSTYD_.html
    • a_lidka Re: Ryby w Intermarche 14.09.11, 22:31
      Jogurty bardzo często są w tym sklepie przeterminowane.
      • kasjan007 Re: Ryby w Intermarche 15.09.11, 08:41
        Wędliny i mięso polecam kupować w Delikatesach koło "starej" Biedronki, a w sklepie rybnym(też koło tej Biedronki) ryby.
        • tygryskidwa Re: Ryby w Intermarche 15.09.11, 20:17
          masz na myśli delikatesy JOSH? powodzenia z wędlinami i mięsem.niejednokrotnie kupiłam tam nieświerze mięso i wedlinę a obsługo jest poprostu okropna tu niby miłe panie uśmiechnięte a jak raz poprosiłam o kabanosy i okazanie ich daty ważności to już nie były takie miłe i uśmiechnięte to chyba też o czymś świadczy.
    • jackopacko Re: Ryby w Intermarche 15.09.11, 13:04
      A co powiecie na deklarację uczciwości - plakaty które wiszą koło kas - " naliczyliśmy złą cenę ? - oddamy trzykrotną różnice " DLA MNIE TO ŚCIEMA. Ostatnio zwróciłem kasjerce uwagę, że towar który chciałem kupić na półce ma inną cenę - różnica 6 PLN a ona na to, że ceny mi nie zmieni tylko poszła i wyciągnęła etykietę. W porządnych marketach ceny zmieniają i jeszcze przepraszają.
      • assimov Re: Ryby w Intermarche 21.09.11, 14:52
        Witam,
        Nieraz zdarzyło mi się kupić towar, który miał na półce niższą cenę niż w kasie.
        Dla zasady zawsze idę zgłosić to do kierowniczki i zawsze dostałem zwrot różnicy.
        Raz udało mi się nawet dostać trzykrotność, powołując się na plakat w sklepie.
        Pani obsługująca mnie mnie nic nie wiedziała na temat potrójnego zwrotu, ale po pokazaniu plakatu oddała.
        Polecam zgłaszać każdą różnicę w cenie i zgłaszać się po potrójny zwrot. Może to nauczy ich pilnowania cen i towarów.
        Pozdrawiam
    • tygryskidwa Re: Ryby w Intermarche 15.09.11, 20:22
      ha widzisz enroute jeśli decysujesz się na zakupy w sklepach typu INTERMARCHE,STOKROTKA,BIEDRONKA i inne trzeba brać i takie możliwości pod uwagę.a rada dla kupujących jeżeli kupicie towar ktory zacznie za niedługo sam chodzić to proszę was informujcie o tym odpowiednie służby i instytucje wtedy takich przypadków będzie mniejsmile
      • wygadana Re: Ryby w Intermarche 15.09.11, 20:28
        Do Stokrotki nie chodzę, a w Biedronce nie spotkałam nieświeżych towarów.
        • benek_n14 Re: Ryby w Intermarche 16.09.11, 16:05
          Na półkach stoją zakurzone, przeterminowane produkty spożywcze, surówki przy warzywach walą, jakby je podlano domestosem. Raz kupiłem i zaraz odniosłem z pytaniem, czy ktoś z personelu nad tym czuwa, sprawdza datę lub chociaż wącha czy zwyczajnie nie śmierdzi jak otwierają sklep - Pani była lekko zdziwiona o co mi chodzi i oczywiście z wielkim miłym uśmiechem powiedziała - pieniążki zwrócimy - parsknąłem śmiechem. Regularnie wyjmuję na dziale warzyw zgniłe i spleśniałe owoce i warzywa, kładę je wtedy centralnie widocznie na samym wierzchu i czekam 20min. do końca zakupów czy obsługa zareaguje - jeszcze mi się to nie przydarzyło smile
          A SZANOWNE PANIE EKSPEDIENTKI PRZEZ WIELKIE E SIEDZĄ W KASACH WYSZTAFIROWANE JAK NA DOŻYNKI GMINNE - przecież nie będą rąk brudzić i pomalowanych paznokci łamać.
          Już dawno zarząd powinien tam zmienić kierownictwo i zrobić porządek, ale w sumie... nie mój cyrk nie moje małpy smile jak nie muszę - nie chodzę.
          • mgr_ekspert_specjalista Re: Ryby w Intermarche 16.09.11, 16:38
            Dokładnie! Robienie zakupów w tym pseudosklepie jest szczególnie trudne dla osób z wrażliwym powonieniem. Ja tam nigdy nie byłam-odpychający smród unosi się już przy wejściu. Ta sieć ma chyba taką nietypową "politykę"-słyszałam, że w oławskim sklepie smród jest taki sam.
            • soeinmyst Re: Ryby w Intermarche 16.09.11, 18:01
              hehehe ten sam szef, ten sam smrod hehehe
              • tygryskidwa Re: Ryby w Intermarche 17.09.11, 23:06
                juz od dłuższego czasu nie ten sam szefsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka