maggie459 08.03.13, 19:37 Bardzo lubie ich pizze ale ostatnimi czasy wkurza mnie to jak wracam do domu przesiąknięta śmierdzącym starym tłuszczem czy nie da z tym sie nic zrobić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majacytrochekasy Re: sorento na hirszfelda 08.03.13, 19:46 maggie459 napisała: > Bardzo lubie ich pizze ale ostatnimi czasy wkurza mnie to jak wracam do domu pr > zesiąknięta śmierdzącym starym tłuszczem czy nie da z tym sie nic zrobić? Da się - przestać zamawiać pizzę w tym lokalu i zamówić w innym, ot co. Odpowiedz Link
maggie459 Re: sorento na hirszfelda 08.03.13, 22:31 Myślałam o czymś innym. Smaczne jest jedzonko więc szkoda było by rezygnować.. Odpowiedz Link
jola154 Re: sorento na hirszfelda 09.03.13, 06:48 Zawsze można zamówić telefonicznie i zjeść w domu. Odpowiedz Link
subik Re: sorento na hirszfelda 09.03.13, 14:29 ja sam juz mało tam jadam kiedys bardzo lubiałem u nich frytki z serem teraz juz nie sa takie, mało sera a frytki chude i twarde w srodku puste , pizza bardzo dobra czasami malo dodatków i wygladaja jak zwykle Margarity czy jak to sie pisze i faktycznie bardzo tlusta Odpowiedz Link
anna0601 Re: sorento na hirszfelda 10.03.13, 10:32 A ja wole Sorrento ale w Laskowicach, fajniejszy lokal i pizza lepsza. Odpowiedz Link
kamilus456 Re: sorento na hirszfelda 18.03.13, 18:51 Szkoda ze sorento na Hirszfelda nie leży w Laskowicach Odpowiedz Link
anna0601 Re: sorento na hirszfelda 19.03.13, 10:21 Szkoda, że Sorrento z Laskowic nie jest na Hirszfelda. Odpowiedz Link
bercov Re: sorento na hirszfelda 16.04.13, 23:32 Osobiście ze względów zdrowotnych nie często jadam pizze ale tam akurat zawsze była dobra.Są różne szkoły wyrabiania ciasta,niektórzy dają olej według przepisu a niektórzy nie,problem w tym że olej olejowi nie równy są różne temperatury spalania.Tu może być problem związany z pieczeniem,olej zawarty w cieście może się przypalać i dawać dziwny smak.Takie rzeczy bezwzględnie należy zgłaszać obsłudze w pizzeri ponieważ może to tylko niedopatrzenie a fama idzie Odpowiedz Link