Dodaj do ulubionych

sorento na hirszfelda

08.03.13, 19:37
Bardzo lubie ich pizze ale ostatnimi czasy wkurza mnie to jak wracam do domu przesiąknięta śmierdzącym starym tłuszczem czy nie da z tym sie nic zrobić?
Obserwuj wątek
    • majacytrochekasy Re: sorento na hirszfelda 08.03.13, 19:46
      maggie459 napisała:

> Bardzo lubie ich pizze ale ostatnimi czasy wkurza mnie to jak wracam do domu pr
      > zesiąknięta śmierdzącym starym tłuszczem czy nie da z tym sie nic zrobić?

Da się - przestać zamawiać pizzę w tym lokalu i zamówić w innym, ot co.
      • maggie459 Re: sorento na hirszfelda 08.03.13, 22:31
        Myślałam o czymś innym. Smaczne jest jedzonko więc szkoda było by rezygnować..
        • jola154 Re: sorento na hirszfelda 09.03.13, 06:48
          Zawsze można zamówić telefonicznie i zjeść w domu.
          • subik Re: sorento na hirszfelda 09.03.13, 14:29
            ja sam juz mało tam jadam kiedys bardzo lubiałem u nich frytki z serem teraz juz nie sa takie, mało sera a frytki chude i twarde w srodku puste , pizza bardzo dobra czasami malo dodatków i wygladaja jak zwykle Margarity czy jak to sie pisze i faktycznie bardzo tlusta
            • anna0601 Re: sorento na hirszfelda 10.03.13, 10:32
              A ja wole Sorrento ale w Laskowicach, fajniejszy lokal i pizza lepsza.
              • kamilus456 Re: sorento na hirszfelda 18.03.13, 18:51
                Szkoda ze sorento na Hirszfelda nie leży w Laskowicach
                • anna0601 Re: sorento na hirszfelda 19.03.13, 10:21
                  Szkoda, że Sorrento z Laskowic nie jest na Hirszfelda.
    • mieszkajacywpl Re: sorento na hirszfelda 10.04.13, 10:08
      pizzeria OK
    • bercov Re: sorento na hirszfelda 16.04.13, 23:32
      Osobiście ze względów zdrowotnych nie często jadam pizze sad ale tam akurat zawsze była dobra.Są różne szkoły wyrabiania ciasta,niektórzy dają olej według przepisu a niektórzy nie,problem w tym że olej olejowi nie równy są różne temperatury spalania.Tu może być problem związany z pieczeniem,olej zawarty w cieście może się przypalać i dawać dziwny smak.Takie rzeczy bezwzględnie należy zgłaszać obsłudze w pizzeri ponieważ może to tylko niedopatrzenie a fama idzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka