Dodaj do ulubionych

NOWA GALERIA W CENTRUM MIASTA

19.05.13, 21:31
W czwartkowej gazecie powiatowej jest artykuł o nowej galerii. Jestem Przekonana ze SOLAR w Tym Macza palce. Z tego co mi Wiadomo inwestuje On we wszystko co przynosi niezły zysk. Nachapał się Milionów w szemranych interesach i legalizuje teraz pieniądze w legalne interesy. jaka Sprawiedliwość. Pazerność ludzka nie zna granic. Auta po 500tys. Ferrari-Mercedes SLS teraz BMW.
Obserwuj wątek
    • mieszkaniecki Re: NOWA GALERIA W CENTRUM MIASTA 20.05.13, 09:19
      Nie wnikam jak i kto się dorobił ,ale popatrz na to z innej strony .
      Dobrze ,że inwestuje u nas. Będzie pare miejsc pracy ,a już nie wspomnę o etapie budowy( budowlańcy,elektrycy ,dostawcy itp).
      Lokalizacji nie skomentuje ... zawsze tu wygra kasa ,a aspekty wizualne i dobro mieszkańców na dalszy plan.
      • kasjan007 Re: NOWA GALERIA W CENTRUM MIASTA 20.05.13, 20:29
        Pretensje należy mieć do Putyry,który jako gospodarz naszej miejscowości dopuścił do takiej sytuacji. trudno mieć pretensje do p Rafała Ł.,który zapłacił i na swoim robi co mu odpowiada.
    • grubylu Re: NOWA GALERIA W CENTRUM MIASTA 20.05.13, 21:27
      Nie wiem skąd bierzecie takie informacje na temat inwestora tego obiektu ale z tego co wiem to solar nie ma z tym nic wspólnego. Inwestorem jest właściciel obiektu stojącego obok czyli Pan Szczepanik (szczepaniak) a solar tylko wynajmuje od niego lokal na swoją dzialalnośc ...............
      • mieszkaniec201 Re: NOWA GALERIA W CENTRUM MIASTA 20.05.13, 23:21
        Solar czyli Rafal .Ł Zawsze stoi z boku i Wysługuje się Innymi. Rączka Rączkę myje. Jedni Mają Pieniądze a inni Układy. Tak Zawsze było i będzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka