mimka1982 09.12.13, 15:14 Gdzie w J-L można zrobić zdjęcie do dowodu osobistego oprócz fotografa przy ul. oławskiej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tofika30 Re: Zdjęcie do dowodu? 09.12.13, 23:47 Mi też przychodzi na myśl Tańskiego za sklepem WiD. Jak niedawno szłam tamtędy, to był widoczny szyld Fotograf i sklep papierniczy. Nie polecam Pana z ulicy Oławskiej. Karze się przebierać,jeśli ktoś przyjdzie w jasnej bluzce. Parę lat temu robiłam zdjęcie do dowodu i powiem szczerze,że lepiej wyglądało bez retuszu.Niedawno chciałam zrobić zdjęcia dzieciom,ale Pan tak skutecznie mnie zniechęcił,że zabrałam dzieci do Wrocławia. Byłam bardzo zadowolona, uprzejmie obsłużona i zapłaciłam mnie niż u wspomnianego fotografa. Odpowiedz Link
nekename Re: Zdjęcie do dowodu? 12.12.13, 12:04 Mam ten sam problem z Panem z Oławskiej. Błękitna, elegancka koszula i opiernicz od niego. Ja rozumiem, że klient może się nie znać na fotografii, ale tak potraktować, bo w złym stroju przyszedł? Pierwszy i ostatni raz tam zajrzałem. O dziwo, w tej samej koszuli zrobiłem zdjęcia u fotografa we Wrocławiu, nie pamiętam nazwy (okolice Rynku). Miła obsługa, pełen profesjonalizm, zdjęcia odebrałem po 15 minutach plus na płycie gratis Odpowiedz Link
mimka1982 Re: Zdjęcie do dowodu? 11.12.13, 23:42 Dziękuję za podpowiedź, faktycznie jest tam fotograf od lat. Odpowiedz Link
a_lidka Re: Zdjęcie do dowodu? 12.12.13, 22:22 Aga-studio we Wrocławiu jest bardzo dobre w zdjęciach do dokumentów. Zapomniałam jak ulica, ale okolice rynku. Odpowiedz Link