sloggi 07.06.05, 11:40 Witam wtorkowo, do piątku zostało już tylko 3,5 dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doniaania Re: Dzień dobry :) 07.06.05, 23:58 teraz to juz chyba dobranoc :-)) wlasnie wrocilam z lajby i ide spac :-)) ps. juz nie moge doczekac sie weekendu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Dzień dobry :) 08.06.05, 14:08 Jaki wtorek, przecież dzisiaj mamy środe :P Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Dzień dobry :) 09.06.05, 11:10 no czwartek, i co z tego. Mam dzis mega lenia - tak bym się chętnie poobijał a tu pełno roboty :( Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 09.06.05, 12:51 ja mam dzis mocne postanowienie ruszyc z moja praca mgr...co z tego wyjdzie nie mam pojecia ale biore sie do robotki ...jeszcze tylko pare stronek ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry :) 09.06.05, 12:55 oleyu napisał: > no czwartek, i co z tego. Mam dzis mega lenia - tak bym się chętnie poobijał a > tu pełno roboty :( Na zachodzie opracowali metodę pracy pozornej :) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Dzień dobry :) 09.06.05, 14:13 > Na zachodzie opracowali metodę pracy pozornej :) No tak, ale jak ktoś pracuje na akord a nie na godziny to taka "praca pozorna" się zbytnio nie opłaca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Dzień dobry :) 13.06.05, 15:32 No niestety kase mam od wykonanej roboty, więc czy zrobię to w dzień czy w tydzień to dostane tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 14.06.05, 14:47 ....witam wszystkich w ten parny poniedzialek :-)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 15.06.05, 11:48 heheheh ale beztrosko sobie zyje :-)))) pomylilam wtorek z poniedzialkiem. na jakim swiecie ja zyje :-p pozdrawiam srodowo ( sprawdzilam w kalendarzu aby sie upewnic ;-)) _ Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 16.06.05, 13:43 dzis juz czwartek :-))jutro jade do poznania - pierwszy raz jako kierowca na tej trasie - macie jakies wskazowki??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 18.06.05, 13:30 tak jak ktos napisal nasze forum cechuje cyklicznosc :-(( a juz myslalam, ze cos ruszylo pozdrawiam sobotnio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania gdzie sie podzialy..... 19.06.05, 11:38 wszystkie osoby odwiedzajace to forum? pozdrawiam niedzielnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: gdzie sie podzialy..... 20.06.05, 11:17 poniedzialkowo tez pozdrawiam, a tu dalej cicho. nie widac oznak zycia :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: gdzie sie podzialy..... 21.06.05, 00:18 Jeśli będziesz sie wybierać do Poznania to pytaj. Drogę znam niemal na pamięć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ani1975 Re: gdzie sie podzialy..... 21.06.05, 10:41 Pozdrowienia dla Was z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania poznan... 21.06.05, 18:49 hej dzieki za potencjalna pomoc jezeli idzie o droge do poznania:-))) zapamietam :-)) bylam tam juz w piatek. jechalo sie oki i nawet w poznaniu bylo spoko. obawialam sie, ze zgubie sie w tym miescie ale nawet dalam rade :-)) co mnie zdziwilo, ze jak tylko zbliza sie do poznania ( badz oddala od bece ;- ))) drogi sa w lepszym stanie, pobocza przystrzyzone i takie tam. tylko pozazdroscic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 29.06.05, 13:13 zyjecie?? forum wymarlo :-( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Dzień dobry :) 30.06.05, 21:22 Ja żyje :) Tylko byłem bardzooooo zajęty przez ostatnich kilkanaście dni. Teraz to sobie odbije i się będe obijał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 01.07.05, 16:26 ja obijam sie od dloozszego czasu :-) ale pora to zmienic ps. widzialam Ciebie ostatnio kolo Twojego domu :-))heheheheheheh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry :) 02.07.05, 12:51 Cześć - jakie pomysły na weekend? ----------- "z nazwiska wnoszę iż Waść jesteś z gminu, a cham honoru nie ma" /T.Dołęga-Mostowicz/ Salon Odrzuconych Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Dzień dobry :) 02.07.05, 12:58 w moim przypadku nic ciekawego :( Dziś musze przygotować jakąś gadke na obrone i się troche chyba wypada pouczyć. Wieczorem znając życie do knajpy ze znajomymi a jutro już do Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 02.07.05, 19:44 ja pewnie wyladuje dzis na lajbie :-))w darta mozna pograc. wczoraj byl plan jechac do polkowic ale padac zaczelo :-( i nici z tego. ta pogoda odbiera polowe pomyslow... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 02.07.05, 19:45 nie pamietam doklanie ale to bylo nie tak za pozno :-p szlam z psiakiem do sklepu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izerskie Re: Dzień dobry :) 02.07.05, 20:49 hej! no i znowu bol-ec ostatni...piszcie wiecej! podpisuję się na liście obecności. donia kawa rozpuszczalna mi się kończy ale trzymam dla Ciebie tą końcówkę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 03.07.05, 23:02 trusia ja jutro bede u Ciebie w miescie to die wpraszam na kawe :-) wczesniej kolne ;-)) pozdrawiam ps. przygotuj charliego na poznanie mnie :-) - to jej nowy psiak - wziela go ze schroniska - bardzo ladnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry :) 09.07.05, 11:54 Witam. Jakie pomysły macie na ten weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Dzień dobry :) 09.07.05, 14:45 Dziś nie myśle, dopadł mnie potworny ból głowy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania witam :) 13.07.05, 10:38 czesc wam. zastooj na forum.prosze poprawic sie ;-)) ps. taka piekna pogoda a ja zamiast nad woda siedziec to do pracy do zgorzelca sie zwerbowalam :-(( po co :-((( ???????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 24.07.05, 21:44 tez zauwazylam :-) ale balam sie ze moze na poczatku istnienia forum sie pokazywal, wiec nie chcialam sie wybijac z moimi przypuszczeniami :-)) no wiec witamy nowego forumiaka :-) i zapraszamy do czestszych odwiedzin pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 28.07.05, 10:31 czesc...szkoda sie rozpisywac bo pewnie i tak nikt tego nie czyta :-( Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Dzień dobry :) 31.07.05, 19:29 He, tydzien mnie nie było i tak się nic nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 01.08.05, 11:47 a czego sie spodziewales ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ani1975 Re: Dzień dobry :) 29.07.05, 09:16 ja to czytam czasami, ale u was nic się niedzieje, czemu tak jest na formum przeciez to duże miasto Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry :) 04.08.05, 23:59 oleyu napisał: > bo to wioska a nie miasto ;) Nie bluźnij. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry :) 05.08.05, 01:02 oleyu napisał: > hehe, ja tylko stwierdzam fakty!!!! Nawet ptak swego gniazda nie kala. Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 06.08.05, 13:04 a ja uwielbiam nasze miasteczko i nie zamienilabym go :-) nawet jezeli nic sie tu nie dzieje :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aszara Re: Dzień dobry :) 07.08.05, 01:04 hejka spiochy. dzisiaj jestem pierwsza:))) witam wszystkich gorraco. to bedzie udana niedziela pelna blogiego leniuchowania....cud miod. Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Dzień dobry :) 09.09.05, 09:49 No jakoś nic się nie dzieje na forum. Ale widze że zaraz po przyjściu do pracy siadasz na necie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry :) 09.09.05, 23:46 oleyu napisał: > No jakoś nic się nie dzieje na forum. Ale widze że zaraz po przyjściu do pracy > siadasz na necie ;) Przed wyjściem do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
doniaania Re: Dzień dobry :) 11.09.05, 22:59 ja mam ostatnio maly mlyn w zyciu osobistym wiec nie mam czasu pisac :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry :) 23.09.05, 22:03 Dobry wieczór. Skoro nie piszecie na tym forum, to na którym? Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: Dzień dobry :) 10.10.05, 08:03 Dzien dobry w ten rzeski i sloneczny poranek:) Odpowiedz Link Zgłoś