if_ona 13.12.03, 15:22 Korzystając z przepiękej pogody :), wolnego czasu pospacerowałam sobie i natrafilam na cafee-bar Pan Cogito - na A. Krajowej za targowiskiem. Czy ktoś ów przybytek zna i może podzielić sie wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: Pan Cogito 14.12.03, 11:26 if_ona napisała: > Czy ktoś ów przybytek zna i może podzielić sie wrażeniami? Jeszcze nie było mnie tam, ale obiecuję, że skoro tylko tam wpadnę, nie omieszkam podzielić się wrażeniami :_) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Pan Cogito 29.01.04, 22:10 Wreszcie tam trafiłam. Miejsce przyjemne - oby pijalnia piwa z niego sie nie zrobiła.. I nawet do szafy można wejść :)) Minusy - zła lokalizacja, papierosy.. Może kiedys tam sie spotkamy?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Pan Cogito 30.01.04, 07:47 ....może np. w ten łikend ????? co wy na to....? Odpowiedz Link Zgłoś
wredzia Re: Pan Cogito 31.01.04, 17:10 roksana78 napisała: > a jak Was wszystykich rozpoznać :-))) będę leżeć pod stołem, gdy wy się zjawicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Pan Cogito 31.01.04, 14:30 szkodnik1 napisał: > ....może np. w ten łikend ????? co wy na to....? Szybki jesteś ;) Może uda nam się ustalić konkretną datę, by chętni forumowicze mogli się dopasować czasowo.. Ja przez najbliższe 2 tygodnie będę feriowała (zajęcia w szkole mam, ale tylko do południa), więc każda data mi pasi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Pan Cogito 01.02.04, 16:40 szkodnik1 napisał: > ....może np. w ten łikend ????? co wy na to....? ot, ale admina macie... rozpije taki towarzystwo i potem latwiej wszystkich za pycho 3mac :)) . co tam milego w sztolycy szkodniku mily? i gdzie sie podziewasz jak Cie nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Pan Cogito 02.02.04, 07:31 ....witaj pimpulu...:) w sobotę system mi padł.....szlag mnie trafia i krew zalewa.... PS nie macie jakiegoś dobrego informatyka, który by mi system przeinstalował i danych nie stracił....????? oczywiście płatnie....:)))) ....w wawce bedem 21.02......wszystko piknie impku.... co do spotkania, to mnie pasuje każde popołudnie oprucz łikendu.....:)))) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Pan Cogito 02.02.04, 08:04 Ja w tygodniu moge sie pojawić ale czemu w małej zakopconej knajpie prosiłbym sie spotkać gdzieś gdzie nie pali sie petów. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Pan Cogito 02.02.04, 12:47 hektorek napisał: > Ja w tygodniu moge sie pojawić ale czemu w małej zakopconej knajpie prosiłbym > sie spotkać gdzieś gdzie nie pali sie petów. W Cogito sa dwie sale posiedzeń Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 może być czwartek.... 02.02.04, 13:22 ....o godzinie 20.00....????? pasuje...??? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: może być czwartek.... 02.02.04, 13:37 szkodnik1 napisał: > ....o godzinie 20.00....????? pasuje...??? O 20 to ja bym chciala wracac do ciepłego domku :)) Może być 18?? Proszę pozostałych forumowiczow o ustosunkowanie się do powyższych propozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: może być czwartek.... 02.02.04, 13:40 Ja myśle 17. Marek o krórej będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: 18.00......bedem.....n/t 03.02.04, 08:08 Szkodnik nawet sie możemy zrobić. Ktoś zna ceny w tym lokalu. Bo jak wysokie to ja jak na bzrobotnego przystało walne coś pod sklepem i przyjde. Mam wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: 18.00......bedem.....n/t 04.02.04, 14:11 hektorek napisał: > Ktoś zna ceny w tym lokalu. Bo jak wysokie to ja jak na bzrobotnego przystało >walne coś pod sklepem i przyjde. Mam wolne. Na pewno duze piwo 5zł. Pozostałych cen nie znam bo mi stawiano ;) Za tydzień ja bede stawiała i przy okazji poznam moją wydolność finansową LOL Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona kwestia techniczna 04.02.04, 14:23 Czyli rozumiem że jestesmy umówieni na 18 w czwartek.. Czy moge jeszcze prosić o jakieś ukierunkowanie jak was rozpoznać?? Czy może umówimy się przed Cogito?? Czy oprocz hektorka, szkodnika i mnie ktoś wyraża zainteresowanie wyzej opisanym wieczorkiem zapoznawczym?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: kwestia techniczna 04.02.04, 14:48 ....to raczej my poznamy ciebie......do jutra....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roksana78 Re: kwestia techniczna 04.02.04, 22:43 heloł :-) ja pewnie będę chętna kolejnym razem, bo teraz to za bardzo nie mam czasu :-( pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: kwestia techniczna 04.02.04, 22:50 roksana78 napisała: > heloł :-) > ja pewnie będę chętna kolejnym razem, bo teraz to za bardzo nie mam czasu :-( > pozdrówka Szkoda.. nastepnym razem zaproponujesz pasujacą Tobie datę i godzinę :) OK?? Bo faktycznie cięzko jest sie dogadać by kazdemu pasowało.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 khm.. khm... 04.02.04, 23:16 if_ona napisała: > Czyli rozumiem że jestesmy umówieni na 18 w czwartek.. Mogę być dopiero w piątek... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: khm.. khm... 05.02.04, 07:16 Jaja se kurcze robicie? Ja nie będe co drugi dzień do kogito chodził bo to kosztuje!!:( Dowiedziałem sie ostatnio ceny. Następnym razem ja wskarze lokal. A if_ona znak rozpoznawczy przebierzemy sie za słynnych bochaterów filmowych. Ja będe flip Szkodnik flap albo na odwrót. A ty niech pomyśle.,,.!!>? Szkodniku zaproponuj coś bo nic mi do głowy nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: khm.. khm... 05.02.04, 09:14 hektorek napisał: > Jaja se kurcze robicie? Ja nie będe co drugi dzień do kogito chodził bo to > kosztuje!!:( A na samuraja to sobie poszedłeś, mimo ze to chała?? LOL >Dowiedziałem sie ostatnio ceny. Następnym razem ja wskarze lokal. A ja myslę, że takie zaporowe ceny to ochrona lokalu przed tzw. elementem. Choc może też sie to przyczynic do jego upadku.. A mnie knajpy nie interesują.. > A if_ona znak rozpoznawczy przebierzemy sie za słynnych bochaterów filmowych. > Ja będe flip Szkodnik flap albo na odwrót. Nigdy nie rozróżniałam Flipa i Flapa - koszmar dzieciństwa ROTFL.. Jadę zaraz do Zielonej G. na zakupy - może uda mi sie nie ogłosić upadłości finansowej wieczorem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: khm.. khm... 05.02.04, 22:56 hektorek napisał: > Jaja se kurcze robicie? Ja nie będe co drugi dzień do kogito chodził bo to > kosztuje!!:( Dowiedziałem sie ostatnio ceny. No i chyba tak źle nie było?? :) > Ja będe flip Szkodnik flap albo na odwrót. To było niezłe :) Tajemnicze z was osobniki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: khm.. khm... 05.02.04, 09:17 magda_s4 napisała: > > Mogę być dopiero w piątek... > Nie widzę problemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: khm.. khm... 05.02.04, 09:27 ....if_ona może być Tolą z Bolka i Lolka....:))))) hehehehehehehe mi piątek nie posuje, w takim razie spotkamy się w trójke....:))))) iwonka, nie boisz się....???? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: khm.. khm... 05.02.04, 21:55 szkodnik1 napisał: > > iwonka, nie boisz się....???? :))))))))) Sie nie bałam ;) Dzieki za miły wieczór ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roksana78 Re: khm.. khm... 05.02.04, 23:19 he he... myslami o 18 bylam z Wami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona następnym razem 05.02.04, 23:26 roksana78 napisała: > he he... myslami o 18 bylam z Wami :-) poproszę o namacalną obecność :)) Odpowiedz Link Zgłoś
roksana78 Re: następnym razem 06.02.04, 01:40 Ifona!!! ty chcesz mnie ten tego ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: następnym razem 06.02.04, 07:13 ......iwona ty erotomanko, więcej się z tobą nie spotkam......ty zboczona jesteś.......:)))))) ....na spotkaniu do każdego faceta na sali rwała, a teraz do kobiety startuje.......a fuuuuuuu.....:)))))) wstydź się.....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: następnym razem 06.02.04, 10:31 szkodnik1 napisał: > ......iwona ty erotomanko, więcej się z tobą nie spotkam......ty zboczona > jesteś.......:)))))) > ....na spotkaniu do każdego faceta na sali rwała, a teraz do kobiety > startuje.......a fuuuuuuu.....:)))))) > wstydź się.....:)))))) No wiesz :)) Ja wam organizuję kolejna przedstawicielkę plci przeciwnej, by następne spotkanie w równowadze damsko-męskiej się odbyło.. Zapewniam Cię że niektórzy czytający to forum o wiele bardziej zainteresowani są wczorajszym trójkatem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: następnym razem 06.02.04, 10:48 roksana78 napisała: > Ifona!!! > ty chcesz mnie ten tego ;-)) Hmmm, a mnie zastanawia jakie Ty mysli miałaś o 18 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
roksana78 Re: następnym razem 07.02.04, 00:09 noooooo, że siedzicie sobie i plotkujecie ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: następnym razem 07.02.04, 20:42 roksana78 napisała: > noooooo, że siedzicie sobie i plotkujecie ha ha Mam nadzieję, ze w swoim terminarzu planujesz już następne spotkanie ;) Oczywiście tylko na plotki :)) Odpowiedz Link Zgłoś