Dodaj do ulubionych

Pan Cogito

13.12.03, 15:22
Korzystając z przepiękej pogody :), wolnego czasu pospacerowałam sobie i
natrafilam na cafee-bar Pan Cogito - na A. Krajowej za targowiskiem. Czy ktoś
ów przybytek zna i może podzielić sie wrażeniami?
Obserwuj wątek
    • magda_s4 Re: Pan Cogito 14.12.03, 11:26
      if_ona napisała:

> Czy ktoś ów przybytek zna i może podzielić sie wrażeniami?

Jeszcze nie było mnie tam, ale obiecuję, że skoro tylko tam wpadnę, nie
      omieszkam podzielić się wrażeniami :_)
    • if_ona Re: Pan Cogito 29.01.04, 22:10
      Wreszcie tam trafiłam. Miejsce przyjemne - oby pijalnia piwa z niego sie nie
      zrobiła.. I nawet do szafy można wejść :)) Minusy - zła lokalizacja, papierosy..
      Może kiedys tam sie spotkamy?? :)
      • szkodnik1 Re: Pan Cogito 30.01.04, 07:47
        ....może np. w ten łikend ????? co wy na to....?
        • wredzia Re: Pan Cogito 30.01.04, 18:47
          okey;)
          • roksana78 Re: Pan Cogito 31.01.04, 00:31
            a jak Was wszystykich rozpoznać :-)))
            • wredzia Re: Pan Cogito 31.01.04, 17:10
              roksana78 napisała:

> a jak Was wszystykich rozpoznać :-)))

będę leżeć pod stołem, gdy wy się zjawicie ;)
        • if_ona Re: Pan Cogito 31.01.04, 14:30
          szkodnik1 napisał:

> ....może np. w ten łikend ????? co wy na to....?

Szybki jesteś ;) Może uda nam się ustalić konkretną datę, by chętni forumowicze
          mogli się dopasować czasowo.. Ja przez najbliższe 2 tygodnie będę feriowała
          (zajęcia w szkole mam, ale tylko do południa), więc każda data mi pasi ;)
        • impostor Re: Pan Cogito 01.02.04, 16:40
          szkodnik1 napisał:

> ....może np. w ten łikend ????? co wy na to....?

ot, ale admina macie...
          rozpije taki towarzystwo i potem latwiej wszystkich za pycho 3mac :)) . co tam
          milego w sztolycy szkodniku mily? i gdzie sie podziewasz jak Cie nie ma?
          • szkodnik1 Re: Pan Cogito 02.02.04, 07:31
            ....witaj pimpulu...:)
            w sobotę system mi padł.....szlag mnie trafia i krew zalewa....

PS
            nie macie jakiegoś dobrego informatyka, który by mi system przeinstalował i
            danych nie stracił....?????
            oczywiście płatnie....:))))

....w wawce bedem 21.02......wszystko piknie impku....

co do spotkania, to mnie pasuje każde popołudnie oprucz łikendu.....:))))
            pozdrawiam...
            • hektorek Re: Pan Cogito 02.02.04, 08:04
              Ja w tygodniu moge sie pojawić ale czemu w małej zakopconej knajpie prosiłbym
              sie spotkać gdzieś gdzie nie pali sie petów.
              • if_ona Re: Pan Cogito 02.02.04, 12:47
                hektorek napisał:

> Ja w tygodniu moge sie pojawić ale czemu w małej zakopconej knajpie prosiłbym
                > sie spotkać gdzieś gdzie nie pali sie petów.

W Cogito sa dwie sale posiedzeń
                • szkodnik1 może być czwartek.... 02.02.04, 13:22
                  ....o godzinie 20.00....????? pasuje...???
                  • if_ona Re: może być czwartek.... 02.02.04, 13:37
                    szkodnik1 napisał:

> ....o godzinie 20.00....????? pasuje...???

O 20 to ja bym chciala wracac do ciepłego domku :)) Może być 18??

Proszę pozostałych forumowiczow o ustosunkowanie się do powyższych propozycji :)
                    • hektorek Re: może być czwartek.... 02.02.04, 13:40
                      Ja myśle 17. Marek o krórej będziesz?
                      • szkodnik1 18.00......bedem.....n/t 03.02.04, 07:30
                        • hektorek Re: 18.00......bedem.....n/t 03.02.04, 08:08
                          Szkodnik nawet sie możemy zrobić. Ktoś zna ceny w tym lokalu. Bo jak wysokie to
                          ja jak na bzrobotnego przystało walne coś pod sklepem i przyjde. Mam wolne.
                          • if_ona Re: 18.00......bedem.....n/t 04.02.04, 14:11
                            hektorek napisał:

> Ktoś zna ceny w tym lokalu. Bo jak wysokie to ja jak na bzrobotnego przystało
                            >walne coś pod sklepem i przyjde. Mam wolne.

Na pewno duze piwo 5zł. Pozostałych cen nie znam bo mi stawiano ;) Za tydzień ja
                            bede stawiała i przy okazji poznam moją wydolność finansową LOL
                            • if_ona kwestia techniczna 04.02.04, 14:23
                              Czyli rozumiem że jestesmy umówieni na 18 w czwartek.. Czy moge jeszcze prosić o
                              jakieś ukierunkowanie jak was rozpoznać?? Czy może umówimy się przed Cogito??

Czy oprocz hektorka, szkodnika i mnie ktoś wyraża zainteresowanie wyzej opisanym
                              wieczorkiem zapoznawczym?? ;)
                              • szkodnik1 Re: kwestia techniczna 04.02.04, 14:48
                                ....to raczej my poznamy ciebie......do jutra....:)))))))
                              • roksana78 Re: kwestia techniczna 04.02.04, 22:43
                                heloł :-)
                                ja pewnie będę chętna kolejnym razem, bo teraz to za bardzo nie mam czasu :-(
                                pozdrówka
                                • if_ona Re: kwestia techniczna 04.02.04, 22:50
                                  roksana78 napisała:

> heloł :-)
                                  > ja pewnie będę chętna kolejnym razem, bo teraz to za bardzo nie mam czasu :-(
                                  > pozdrówka

Szkoda.. nastepnym razem zaproponujesz pasujacą Tobie datę i godzinę :) OK??
                                  Bo faktycznie cięzko jest sie dogadać by kazdemu pasowało..
                                  • roksana78 Re: kwestia techniczna 05.02.04, 03:38
                                    ok Iwona, ok :-)
                              • magda_s4 khm.. khm... 04.02.04, 23:16
                                if_ona napisała:

> Czyli rozumiem że jestesmy umówieni na 18 w czwartek..

Mogę być dopiero w piątek...
                                • hektorek Re: khm.. khm... 05.02.04, 07:16
                                  Jaja se kurcze robicie? Ja nie będe co drugi dzień do kogito chodził bo to
                                  kosztuje!!:( Dowiedziałem sie ostatnio ceny. Następnym razem ja wskarze lokal.
                                  A if_ona znak rozpoznawczy przebierzemy sie za słynnych bochaterów filmowych.
                                  Ja będe flip Szkodnik flap albo na odwrót. A ty niech pomyśle.,,.!!>? Szkodniku
                                  zaproponuj coś bo nic mi do głowy nie przychodzi.
                                  • if_ona Re: khm.. khm... 05.02.04, 09:14
                                    hektorek napisał:

> Jaja se kurcze robicie? Ja nie będe co drugi dzień do kogito chodził bo to
                                    > kosztuje!!:(

A na samuraja to sobie poszedłeś, mimo ze to chała?? LOL

>Dowiedziałem sie ostatnio ceny. Następnym razem ja wskarze lokal.

A ja myslę, że takie zaporowe ceny to ochrona lokalu przed tzw. elementem. Choc
                                    może też sie to przyczynic do jego upadku.. A mnie knajpy nie interesują..

> A if_ona znak rozpoznawczy przebierzemy sie za słynnych bochaterów filmowych.
                                    > Ja będe flip Szkodnik flap albo na odwrót.

Nigdy nie rozróżniałam Flipa i Flapa - koszmar dzieciństwa ROTFL..

Jadę zaraz do Zielonej G. na zakupy - może uda mi sie nie ogłosić upadłości
                                    finansowej wieczorem :))
                                  • if_ona Re: khm.. khm... 05.02.04, 22:56
                                    hektorek napisał:

> Jaja se kurcze robicie? Ja nie będe co drugi dzień do kogito chodził bo to
                                    > kosztuje!!:( Dowiedziałem sie ostatnio ceny.

No i chyba tak źle nie było?? :)

> Ja będe flip Szkodnik flap albo na odwrót.

To było niezłe :) Tajemnicze z was osobniki :))
                                • if_ona Re: khm.. khm... 05.02.04, 09:17
                                  magda_s4 napisała:

>
                                  > Mogę być dopiero w piątek...
                                  >

Nie widzę problemu ;)
                                  • szkodnik1 Re: khm.. khm... 05.02.04, 09:27
                                    ....if_ona może być Tolą z Bolka i Lolka....:))))) hehehehehehehe

mi piątek nie posuje, w takim razie spotkamy się w trójke....:)))))

iwonka, nie boisz się....???? :)))))))))
                                    • if_ona Re: khm.. khm... 05.02.04, 21:55
                                      szkodnik1 napisał:
                                      >
                                      > iwonka, nie boisz się....???? :)))))))))

Sie nie bałam ;) Dzieki za miły wieczór ;)
                                      • roksana78 Re: khm.. khm... 05.02.04, 23:19
                                        he he... myslami o 18 bylam z Wami :-)
                                        • if_ona następnym razem 05.02.04, 23:26
                                          roksana78 napisała:

> he he... myslami o 18 bylam z Wami :-)

poproszę o namacalną obecność :))
                                          • roksana78 Re: następnym razem 06.02.04, 01:40
                                            Ifona!!!
                                            ty chcesz mnie ten tego ;-))
                                            • szkodnik1 Re: następnym razem 06.02.04, 07:13
                                              ......iwona ty erotomanko, więcej się z tobą nie spotkam......ty zboczona
                                              jesteś.......:))))))
                                              ....na spotkaniu do każdego faceta na sali rwała, a teraz do kobiety
                                              startuje.......a fuuuuuuu.....:))))))
                                              wstydź się.....:))))))
                                              • if_ona Re: następnym razem 06.02.04, 10:31
                                                szkodnik1 napisał:

> ......iwona ty erotomanko, więcej się z tobą nie spotkam......ty zboczona
                                                > jesteś.......:))))))
                                                > ....na spotkaniu do każdego faceta na sali rwała, a teraz do kobiety
                                                > startuje.......a fuuuuuuu.....:))))))
                                                > wstydź się.....:))))))

No wiesz :)) Ja wam organizuję kolejna przedstawicielkę plci przeciwnej, by
                                                następne spotkanie w równowadze damsko-męskiej się odbyło.. Zapewniam Cię że
                                                niektórzy czytający to forum o wiele bardziej zainteresowani są wczorajszym
                                                trójkatem :))))
                                            • if_ona Re: następnym razem 06.02.04, 10:48
                                              roksana78 napisała:

> Ifona!!!
                                              > ty chcesz mnie ten tego ;-))

Hmmm, a mnie zastanawia jakie Ty mysli miałaś o 18 :))))
                                              • roksana78 Re: następnym razem 07.02.04, 00:09
                                                noooooo, że siedzicie sobie i plotkujecie ha ha
                                                • if_ona Re: następnym razem 07.02.04, 20:42
                                                  roksana78 napisała:

> noooooo, że siedzicie sobie i plotkujecie ha ha

Mam nadzieję, ze w swoim terminarzu planujesz już następne spotkanie ;)
                                                  Oczywiście tylko na plotki :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka