ate-naz 20.01.14, 22:41 Poszukuję firmy dekoratorskiej lub ekipy z okolicy, która zajmuje się dekoracjami weselnymi. Mile widziane dekoracje świetlne i materiałowe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia_909 Re: dekoracje ślubne 26.01.14, 20:36 Polecam Pana Grzegorza Dąbrowskiego z Nadolic Wielkich. Korzystałam z jego usług i jestem zadowolona. W skład moich dekoracji wchodziło: dekoracja kościoła, sali weselnej, auta, bukiet dla Panny Młodej, butonierka dla Pana Młodego i kosze kwiatów na podziękowania dla rodziców.Wykonywał także dekoracje weselne u moich znajomych i są tego samego zdania co ja. Kontakt do Pana Grzegorza: 785 336 474 Odpowiedz Link
ate-naz Re: dekoracje ślubne 26.01.14, 22:55 Dzięki A czy mogłabym gdzieś zobaczyć zdjęcia dekoracji Pana Grzegorza? Odpowiedz Link
monia_909 Re: dekoracje ślubne 27.01.14, 14:48 Niestety Pan Grzegorz nie ma strony internetowej ale na swoim profilu na facebooku ma trochę zdjęć.. www.facebook.com/grzegorz.dabrowski.351?fref=ts Odpowiedz Link