Dodaj do ulubionych

SZUKAM NIANI

08.02.14, 09:46
SZUKAM NIANI DLA MOJEGO PÓŁTORAROCZNEGO SYNKA.
ZNACIE JAKĄŚ PANIĄ GODNĄ ZAUFANIA I POLECENIA, KTÓRA JUŻ ZAJMOWAŁA SIĘ OPIEKĄ NAD DZIEĆMI I JEST DOŚWIADCZONĄ NIANIĄ?
BYŁA BYM BARDZO WDZIĘCZNA smile
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: SZUKAM NIANI 08.02.14, 10:09
      Prześlę Pani linka mojej sąsiadce -Ani. Polecam ją z całego serca.
      • czekola-da Re: SZUKAM NIANI 08.02.14, 10:25
        Jeśli ogłoszenie aktualne, to proszę odezwać się na maila gazetowego smile Pozdrawiam.
    • morbital82 Re: SZUKAM NIANI 09.02.14, 21:17
      Dołącze - szukam Pani, która od kwietnia zaopiekuję się dziećmi na wypadek choroby lub innych nie przewidzianych okoliczności, w grę wchodzi także przerwa wakacyjna w przedszkolu. Dzieci w wieku 3 i 5 lat. Proszę o kontakt na email gazetowy.
    • rybeqq Re: SZUKAM NIANI 09.02.14, 22:10

Witam serdecznie,

jestem mamą 2 dzieci,z wyższym uniwersyteckim wyksztalceniem,posiadam kwalifikacje zawodowe w zakresie opiekun dzieci w złobku i/lub klubie dziecięcym. Mam doświadczenie w opiece indywidualnej.

Czy rozważała Pani możliwość opieki nad Maluszkiem z jeszcze jednym dzieckiem,w tym wypadku byłby to mój 1,5 roczny synek.

Opiekowałam się już dwojką dzieci w zbliżonym wieku(posiadam uprawnienia do opieki nad łącznie 8 dzieci jednoczesnie) i z moich obserwacji wynika,że dzieci w grupie,począwszy już od tych najmłodszych, uczą się od siebie wielu nowych rzeczy a przede wszystkim pozwala to wypracować u dziecka umiejętność porozumiewania się i współpracy z innymi na dalszym etapie rozwoju.

Potrafię dostrzegać potrzeby dzieci oraz je zaspokajać,zgodnie z ich rozwojem.

Znam wiele wierszyków,piosenek oraz zabaw- począwszy od manipulacyjnych,słownych,muzycznych,konstrukcyjnych,tematycznych,konczywszy na plastycznych.

Jeśli byliby Państwo zainteresowani taką propozycją,proszę o kontakt.
      Mieszkamy w domu z ogrodem.
      • wyspa.urody Re: SZUKAM NIANI 11.02.14, 21:54
        Witam serdecznie smile
        Pani propozycja jest bardzo interesująca, ale już znalazłam panią która zajmie się moim synkiem.
        Jednak, gdyby poszło coś nie tak, odezwę się do Pani.
        Pozdrawiam.
    • morbital82 Re: SZUKAM NIANI 13.02.14, 16:11
      Ponawiam. Szukam niani do dwójki chłopców 3 i 5 lat na okres choroby i czas przerwy letniej w przedszkolu, oraz nieobecności spowodowane innymi nieprzewidzianymi sytuacjami. Chłopcy superaśni, mądrzy, chętnie uczestniczą w zabawach potrafia sami zorganizować sobie czas. Oferta od 1 kwietnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka