wyspa.urody 08.02.14, 09:46 SZUKAM NIANI DLA MOJEGO PÓŁTORAROCZNEGO SYNKA. ZNACIE JAKĄŚ PANIĄ GODNĄ ZAUFANIA I POLECENIA, KTÓRA JUŻ ZAJMOWAŁA SIĘ OPIEKĄ NAD DZIEĆMI I JEST DOŚWIADCZONĄ NIANIĄ? BYŁA BYM BARDZO WDZIĘCZNA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorkasz1 Re: SZUKAM NIANI 08.02.14, 10:09 Prześlę Pani linka mojej sąsiadce -Ani. Polecam ją z całego serca. Odpowiedz Link
czekola-da Re: SZUKAM NIANI 08.02.14, 10:25 Jeśli ogłoszenie aktualne, to proszę odezwać się na maila gazetowego Pozdrawiam. Odpowiedz Link
morbital82 Re: SZUKAM NIANI 09.02.14, 21:17 Dołącze - szukam Pani, która od kwietnia zaopiekuję się dziećmi na wypadek choroby lub innych nie przewidzianych okoliczności, w grę wchodzi także przerwa wakacyjna w przedszkolu. Dzieci w wieku 3 i 5 lat. Proszę o kontakt na email gazetowy. Odpowiedz Link
rybeqq Re: SZUKAM NIANI 09.02.14, 22:10 Witam serdecznie, jestem mamą 2 dzieci,z wyższym uniwersyteckim wyksztalceniem,posiadam kwalifikacje zawodowe w zakresie opiekun dzieci w złobku i/lub klubie dziecięcym. Mam doświadczenie w opiece indywidualnej. Czy rozważała Pani możliwość opieki nad Maluszkiem z jeszcze jednym dzieckiem,w tym wypadku byłby to mój 1,5 roczny synek. Opiekowałam się już dwojką dzieci w zbliżonym wieku(posiadam uprawnienia do opieki nad łącznie 8 dzieci jednoczesnie) i z moich obserwacji wynika,że dzieci w grupie,począwszy już od tych najmłodszych, uczą się od siebie wielu nowych rzeczy a przede wszystkim pozwala to wypracować u dziecka umiejętność porozumiewania się i współpracy z innymi na dalszym etapie rozwoju. Potrafię dostrzegać potrzeby dzieci oraz je zaspokajać,zgodnie z ich rozwojem. Znam wiele wierszyków,piosenek oraz zabaw- począwszy od manipulacyjnych,słownych,muzycznych,konstrukcyjnych,tematycznych,konczywszy na plastycznych. Jeśli byliby Państwo zainteresowani taką propozycją,proszę o kontakt. Mieszkamy w domu z ogrodem. Odpowiedz Link
wyspa.urody Re: SZUKAM NIANI 11.02.14, 21:54 Witam serdecznie Pani propozycja jest bardzo interesująca, ale już znalazłam panią która zajmie się moim synkiem. Jednak, gdyby poszło coś nie tak, odezwę się do Pani. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
morbital82 Re: SZUKAM NIANI 13.02.14, 16:11 Ponawiam. Szukam niani do dwójki chłopców 3 i 5 lat na okres choroby i czas przerwy letniej w przedszkolu, oraz nieobecności spowodowane innymi nieprzewidzianymi sytuacjami. Chłopcy superaśni, mądrzy, chętnie uczestniczą w zabawach potrafia sami zorganizować sobie czas. Oferta od 1 kwietnia. Odpowiedz Link