Dodaj do ulubionych

Pytanie do Burmistrza Putyry

21.11.14, 18:44
Panie Burmistzu czy to prawda, że pod adresem Pana żony przy ul. Hirszfelda do wyborów zostało zgłoszonych 12 osob? Wieść gminna niesie, że z Pana adresu szła do wyborów między innymi cała rodzina Pakoszów. Czy to prawda Panie Burmistzu?
Obserwuj wątek
    • belaana Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 21.11.14, 18:59
      Ach te wieści gminne, lepsze od Powiatowej. wink
    • kristofik777 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 21.11.14, 20:32
      Ciekawe czy to prawda, a jeszcze ciekawsze to, czy zostali zgłoszeni do urzędu miejskiego odnośnie wywozu nieczystości smile 12 osób X 12 zł to zawsze jakiś dodatkowy wpływ do gminy smile
      Tak tak, to Obecny burmistrz Putyra ustalił stawki za śmieci jedne z najwyższych w okręgu.
      • xxbialy Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 21.11.14, 21:30
        12 zł.I dziwicie się dlaczego ludzie wywożą śmieci do lasu.[Jak to było nagrane w filmiku Dalgiewicza.] - I twierdzą że to nie wina Burmistrza. A czyja?
    • xxxmir Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 21.11.14, 20:50
      Znakomity wątek i celny strzał, ale nie licz na odpowiedź. Ja również zauważyłem podobną sytuację.
      • kazimierz.uzdrowiciel Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 21.11.14, 21:04
        Ale samochód służbowy burmistrza pomieści tylko 5 osób, planowany będzie nowy zakup??
        • kazimierz.uzdrowiciel Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 21.11.14, 21:13
          allegro.pl/hummer-h2-limuzyna-okazja-nowy-model-08r-20-osobo-i4787123666.html

myślę, że ten będzie odpowiedni dla burmistrza Putyry i jego ekipy!
          • stereo160 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 22.11.14, 00:22
            Mocne pytanie, p. burmistrz ma o czym myśleć.
            Włodarzu kochany, wyborcy czekają, cisza wyborcza dopiero za tydzień. Brak jakiejkolwiek reakcji ze strony p. burmistrza to też odpowiedź.
            • adamogo Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 22.11.14, 12:17
              Burmistrz nie odpowie, jest zajęty rozdawaniem wyborczy gadżetów na mieście smile
    • adamogo Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 22.11.14, 12:18
      No to nieźle smile A Pakosze nie mieszkają w Jelczu? Dlaczego więc startowali z Hirszfelda? Na drugą turę zameldują tam pół miasta big_grin
      • d1maciek Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 22.11.14, 20:41
        A pytanie nadal bez odpowiedzi.
        Myślę że trzeba zadać je bardziej oficjalną drogą co zamierzam uczynić.
        • stereo160 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 22.11.14, 20:49
          10/10 czas najwyższy
      • xxxmir Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 23.11.14, 00:34
        Takich numerów jest więcej. Trzeba się temu przyjrzeć P. burmistrzu Szczęśniak.
        • stereo160 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 23.11.14, 12:33
          Niestety Jego Wyniosłość Miłościwie panujący Kazimierz - pan na włościach jelczańsko - laskowickich milczy jak zaklęty. W głębokim poważaniu ma swoich dworzan, którzy mają jedynie obowiązek głosować, wybierać jaśnie pana i wara im do informacji.
          Panie Kaziu chowanie głowy w piasek pogarsza pana sytuację. Odwagi, bo tylko prawda nas wyzwoli. Dworzanie uniżenie czekają na pana reakcję.
          Wierni panu giermkowie, aktywni na tym forum, z pewnością donieśli panu o nieśmiałej prośbie poddanych dworzan, którzy z utęsknieniem czekają na zabranie głosu przez jaśnie pana. Proszę nas zapewnić, że to wszystko nieprawda i tylko zbyt nagłośniony fakt medialny.
          • xxxmir Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 23.11.14, 20:04
            Putyra milczał do tej pory i będzie to robił nadal, bo nie szanuje ludzi. Wysługuje się garstką szczekaczy którym trzęsą się portki przed utratą posad. Prócz tego typu przypadków, zauważyłem jeszcze inny, kupowanie głosów. Panie burmistrzu Szczęśniak będzie Pan musiał zweryfikować zgłaszane uwagi, koniecznie.
      • mszczyglod_1 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 23.11.14, 20:18
        Mieszkają, już dawno pytałem dlaczego Pakosz staruje z nie swojego okręgu, tzn miejsca zamieszkania.
        Ciekawe pytanie, do mnie nie dotarły te wróbelki. Niestety, nie ma co liczyć na odpowiedź. Można mieć nadzieję, że p.Stajszczyk nadal podczytuje forum i doniesie, wtedy marsowy grymas na twarzy włodarza się pojawi na sekundę i...koniec.
        Na II turę już nie trzeba meldować połowy miasta bo radnych nie wybieramy.
        A pytanie ogólnie ciekawe w kontekście pozostałych radnych- czy też tak sobie radzili.
        maciek- jak już zadasz pytanie oficjalną drogą i uzyskasz odpowiedź- podziel się nią.
    • zenek_spawacz Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 23.11.14, 21:31
      Na tydzien przed wyborami byłem w UMiG w wydziale ewidencji ludności. Ruch jak w Ulu. W czasie kiedy tam byłem ok 5 osób wypełniało wnioski o dopisanie do listy wyborców. TAK - jak na JL całkiem spore zainteresowanie, biorąc pod uwagę ile ludzi w sumie na wybory idzie. Większość tych przykładnych obywateli chcących głosować nie radziło sobie z wnioskiem i sprawiało wrażenie ogólnie zagubionych. Oczywiście status społeczny nie powinien być nikomu wypominany, ale większość tych osób wyglądało na dość ubogie. Co spowodowało taki gwałtowny zryw patriotyczny? Była to obserwacja z jednego dnia i konkretnej godziny -może zbieg okoliczności. Może warto by , (oczywiście tylko w celach statystycznych), zapytać o ile osób w ciągu miesiąca przed wyborami powiększył się lokalny rejestr wyborców. Wnioski każdy może wyciągać jakie chce.
      • hersst Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 24.11.14, 09:31
        zenek_spawacz napisał:

> Na tydzien przed wyborami byłem w UMiG w wydziale ewidencji ludności. Ruch jak
        > w Ulu. W czasie kiedy tam byłem ok 5 osób wypełniało wnioski o dopisanie do l
        > isty wyborców. TAK - jak na JL całkiem spore zainteresowanie, biorąc pod uwagę
        > ile ludzi w sumie na wybory idzie. Większość tych przykładnych obywateli chcący
        > ch głosować nie radziło sobie z wnioskiem i sprawiało wrażenie ogólnie zagubion
        > ych. Oczywiście status społeczny nie powinien być nikomu wypominany, ale więks
        > zość tych osób wyglądało na dość ubogie. Co spowodowało taki gwałtowny zryw pa
        > triotyczny? Była to obserwacja z jednego dnia i konkretnej godziny -może zbieg
        > okoliczności. Może warto by , (oczywiście tylko w celach statystycznych), zapyt
        > ać o ile osób w ciągu miesiąca przed wyborami powiększył się lokalny rejestr wy
        > borców. Wnioski każdy może wyciągać jakie chce.

Należy się tylko cieszyć, ludzie korzystają z praw obywatelskich - i tyle.

• szelest_papierkow Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 24.11.14, 09:49
          po 30 listopada także skorzystają ze swoich praw i się wymeldują.
    • 3plastek3 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 12:14
      Jeśli to prawda to ładny szwindel
    • zorientowany79 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 13:47
      Morfin ma ze informacje
      Informuję, iż Pakoszowie mieszkają na Hirszfelda.
      W związku z tym, informacja iż 12 osób zameldowano w mieszkaniu Putyrów jest bujdą.
      Po co miałby ich u siebie meldować, skoro Pakosza rodzice mieszkają na Hirszfelda.
      Jakiś absurd.
      • 3bercia Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 15:30
        Dochodzą do mnie informacje że podobne zjawiska odbywały się też pod innymi adresami ?
        Ciekawe czy sprawdzeniem tej sprawy zajmie się prokuratura i kiedy ? Sądzę ze problemy z prawem w tym przypadku będą mieli nie tylko CI co potwierdzali pobyt ale przede wszystkim którzy Ci którzy z tego skorzystali i poszli głosować.
      • mszczyglod_1 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 15:47
        a co wyprowadzili się z wielkiego domu na Odrzańskiej? i gdzie mama Pakoszowa strzyże teraz psy?
      • belaana Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 15:55
        Mieszkali i mieszkają w Jelczu.. Tam jest zarejestrowana firma strzyżenia psów i z tego obwodu 4 lata temu młody Pakosz uzyskał mandat radnego. Czytać nie można już tych głupot które gościu wypisujesz.
        Może za chwilę napiszesz, że mieszkają za młynem tam gdzie hodują barany, oderwałeś się od stada czy co ?
        • zorientowany79 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 16:34
          Na jakiej Odrzanskiej.
          Mieszkają na Hirszfelda.
          A tak na marginesie. To dajcie spokój z tym Pakoszem.
          Młody ,aktywny chłopak. Urodzony społecznik.
          Wygrał bo po prostu ma poparcie wsród młodych.
          A co zazdrościce mu że taki młody i już jest radnym drugą kadencję?
          Czyżby moi przedmówcy to frustraci, którym nie udało się zostać radnymi?
          • adamogo Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 16:37
            Hahaha, urodzony społecznik? Chyba nierób, co przez 4 lata nic dla gminy nie zrobił, tylko podnosił rękę na głosowaniach, jak mu jego szef kazał smile A wygrał, bo namówił do głosowania swoich znajomych, znajomych znajomych, rodzinę, rodzinę znajomych i tym podobnych, a nie z powodu, iż ma u nich jakieś poparcie smile
            • adamogo Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 16:38
              O co Ty z tą ulicą Hirszfelda? Pakoszowie mieszkają w Jelczu, każdy w mieście to wie smile Niezły przekręt z tym przemeldowywaniem wyborców przed głosowaniem smile
              • zorientowany79 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 16:46
                adamago
                Bo na tym to polega że żeby wygrać w wyborach trzeba mieć również rodzinę i zanjomych,którzy by zagłosowali. A Pakosz ma wielu znajomych bo jest ogólnie lubiany.
                Przykro mi frustraci że jesteście tak nieudolni że nie potrafiliście namet przekonać swoich znajomych żeby na was zagłosowali.
                • zorientowany79 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 16:47
                  Widocznie Pakosz ma więcej znajomych niż wy.
                  Pozdrawiam.
                  • belaana Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 16:53
                    Niech zorientowany79, jeżeli jest faktycznie taki zorientowany napisze, kto gospodarzy w popowodziowym budynku UMiG zlokalizowanym za starym młynem w Jelczu.
                • adamogo Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 16:54
                  Wiesz, ja nie startowałem, więc poparcia nie potrzebowałem smile Moim znajomi i rodzina w swoim okręgu poprali, kogo trzeba, bez potrzeby zmiany meldunku przed samymi wyborami smile Co ma lubienie do decydowania o losach gminy? Sam siebie pogrążasz, dając nam do zrozumienia, że Pakosz nie został wybrany na radnego ze względu na swoje zasługi dla miasta i za swoją wizję przyszłości gminy, tylko za to, że ma znajomych i rodzinę, którzy na niego zagłosują. To na kij nam taki radny nierób???
                  • zorientowany79 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 17:04
                    Człowieku na jakim świecie ty żyjesz?
                    Który radny ma zasługi dla miasta? Znasz takiego?
                    Wygrywa ten kto się lepiej sprzeda i tyle.
                    Poczytaj sobie coś o marketingu politycznym to będziemy mogli romawiać.
                    A poza tym radny to tylko pionek w wielkiej machinie (sam nic nie znaczy).
                    W polskim systemie prawnym to tylko maszynka do głosowania.
                    • adamogo Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 17:22
                      Radny znaczy dużo, bardzo dużo, zwłaszcza dla zwykłych, szarych mieszkańców, ze swoimi codziennymi problemami. I znam takich, co dla takich mieszkańców zrobili wiele, nie tylko poprzez same bywanie na radach i głosowaniu, jak im guru każe smile I nie pitol o jakimś marketingu politycznym, o którym nie masz zielonego pojęcia smile Bo gdybyś miał, to byś nie był aż tak aktywny na forum i nie lał tyle wazeliny dla Putyry, bo byś wiedział, ile złego wyrządzasz swojemu kandydatowi i przekonujesz niezdecydowanych do głosowania na Szczęśniaka smile Podobny manewr zastosowała ekipa Putyry pod nazwiskiem Pakosza w powiatowej, licząc, że negatywną kampanią zniszczą Szczęśniaka, a patrz, jak to przeciwko nim się obróciło smile Gdyby Putyra był takim super burmistrzem, jak Ty piszesz, to by wygrał w cuglach w pierwszej turze, a ta sztuka mu się nie udała smile
                      • zorientowany79 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 09:14
                        Do adamago
                        Czytaj ze zrozumieniem.
                        Mówię tylko że radny w polskim systemie prawnym to maszynka do glosowania
                        I dotyczy to każdego radnego niezależnie od opcji.
                        Po prostu przepisy są tak skonstruowane, że radny ma bardzo małe możliwości działania.
                        Co innego burmistrz.To on ma prawdziwą władzę w gminie i to on wraz ze swoim aparatem urzędniczym (wiem że to brzydkie określenie ale fachowo tak się nazywa) kształtuje politykę lokalną a nie pojedynczy radny.

• adamogo Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 15:40
                          Coś Ty się tak uczepił tego czytania ze zrozumieniem, jakiś nawyk nauczycielski? smile
                          Radny nie jest tylko maszynką do głosowania (vide Pakosz), ale osobą, która potrafi wiele zrobić dla lokalnej społeczności i bardzo jej pomóc, oczywiście, jeśli ma takie ambicje i wie, po co i przez kogo został wybrany, i musisz to w końcu zrozumieć, bo obrażasz ludzi, którzy zostali demokratycznie wybrani, aby pełnić ważną, lokalną funkcję.
                    • mszczyglod_1 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 18:14
                      "Człowieku na jakim świecie ty żyjesz?
                      Który radny ma zasługi dla miasta? Znasz takiego? "
                      a znam, nie lubię ale jednak mikoj trochę zrobił- m.in był inicjatorem wycieczek rowerowych, dużo osób brało w nich udział. Woźniak, Babski, nawet Stachnio- zawsze coś robili.
                      Są radni i radni, ty znasz tych drugich- którzy tylko rękę podnosić potrafią i przez 4 lata nic nie zrobili. Dobre świadectwo dajesz radnym od Putyry, tym którzy byli i tym którzy będą. Wszyscy ci wobec tego byli/będą tylko dla kasy bo lepiej się sprzedali lub więcej osób przemeldowali. Putyra miał więc maszynki do głosowania.
                      W końcu trochę szczerości z tego obozu mamy.
                      Czy oni wiedzą jakie głupoty wypisujesz? Czy ty sam czytasz to co piszesz? Pogrążasz wszystkich putyrowczyków.
                      • zorientowany79 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 09:02
                        Człowieku zorganizowanie wycieczki rowerowej przez radnego to dla ciebie osiągnięcie?
                        Nie rozśmieszaj mnie.
                        Przykro mi ale ja mam wyższe wymagania wobec radnych.
            • adamip Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 09:57
              Łatwo sprawdzić w ilu posiedzeniach rady wziął udział.
          • mszczyglod_1 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 18:08
            No tak, pomyliłem się faktycznie. Nie Odrzańska a Ogrodowa.
            stylisci.com.pl/woj-dolnoslaskie/jelcz-laskowice/twoj-pupil-uslugi-fryzjerskie-dla-zwierzat-pakosz-k.html
            Można się zgodzić, z tym, że młody- reszta jakaś przekłamana.
            Frustratem raczej jesteś sam, nawet nie wiesz, gdzie mieszka twój idol.
            • zorientowany79 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 09:05
              Po pierwsze Pakosz to nie mój idol.
              Nie mam idoli wśród radnych.
              Po drugie czytaj ze zrozumieniem.
              Wcale nie twierdzę, że Pakosz mieszka na Hirszfelda. On tam mieszkał. I do tej pory mieszkają tam jego rodzice.
    • xxbialy Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 25.11.14, 20:17
      Panie Burmistrzu czy to prawda,że gdyby nie wybory to Służba Zdrowia nie dostałaby tak długo oczekiwanej podwyżki??? Zgoda - należało im się! Ale zastanawia mnie dlaczego pracownicy,którzy ciężko pracują tylko po 150 zł. a Dyrekcja aż po 1000 zł. [czy te 1000 to wynagrodzenie za kampanię wyborczą?]
      • zorientowany79 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 09:07
        Informuję, iż Burmistrz nie odpowiada za wynagrodzenia w przychodni (bo pewnie masz na myśli przychodnię na Bożka). Wynagrodzenia pracowników "służby zdrowia" (ok jak chcesz możemy ich nazywać służbą) ustala dyrektor placówki
        • xxbialy Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 11:49
          Nie ściemniaj...Przecież wiadomo że Służba Zdrowia jest na garnuszku Gminy. Wiadomo też, że dyrektor tej placówki jest kumplem Putyry.
          • xxbialy Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 11:51
            Sory tlk115 ale jestem w pracy i nie bardzo mam czas. Pozdrawiam
        • szeregowyrezerwy Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 28.11.14, 22:33
          Czytam te wszystkie posty i nie mogę uwierzyć, że takie bzdury wypisujecie. Ktoś napisał, że P. zameldował 40 osób w mieszkaniu, ktoś inny, że 50. I można zameldować się czasowo w mieszkaniu bez zgody właściciela. Szkoda, że lata temu zlikwidowano elitarną jednostkę wojskową w Jelczu. Można by dopisać wszystkich wojaków do list wyborców np. kilkuset i wygrać wybory na burmistrza. Ba, posłem można by zostać.
    • tlk115 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 11:38
      Chyba nie doczekamy się odpowiedzi. A szkoda.
    • znaw-ca Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 26.11.14, 12:19
      Słyszałem ze u mojego znajomego zameldowało się 6 osób i to bez jego wiedzy. Ponoć pozwala na to prawo iż gdy meldujesz się na pobyt czasowy nie musisz przedstawiać zgody właściciela. Tak więc zadyma tam w ewidencji ludności była dość spora przed wyborami tyle że jest to nie uczciwość prawem dozowlona i to jest przykre
    • bar-tii Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 27.11.14, 15:31

Może na to pytanie otrzymamy odpowiedz?:

Panie Burmistrzu czy to prawda,że gdyby nie wybory to nauczyciele nie dostaliby tak długo oczekiwanej podwyżki dodatków gminnych?
      • xxbialy Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 27.11.14, 17:28
        To już drugi taki przypadek. Najpierw Służba Zdrowia a teraz nauczyciele dostali długo oczekiwane podwyżki. Dziwne...
        • czarnamama73 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 27.11.14, 18:22
          I progi sie buduja na Alei Wolnosci tak długo wyczekiwane smile Magia wyborów.Powinny być częściej niż 4 lata smile
        • adamogo Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 27.11.14, 18:23
          A co w tym dziwnego? Burmistrz próbuje w każdy sposób zdobyć głosy, aby móc porządzić przez następne 4 lata. Do dzisiaj krążą opowieści, jak to kilka lat temu przed wyborami wszedł po meczu do szatni (baraku) Czarnych Jelcz - Laskowice i naobiecywał im złote góry, których do dzisiaj nie mają.
          • czarnamama73 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 27.11.14, 19:10
            Tylko czemu to robi ,, za pięć dwunasta,,?
            • 3plastek3 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 28.11.14, 11:24
              Hmm... moze zdaje sobie sprawe że 5 po to za późno ?
              • czarnamama73 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 28.11.14, 12:01
                No nie wpadłam na to big_grin
                • 3plastek3 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 28.11.14, 12:14
                  Codzienną , "mrówczą " pracą zyskujesz wizerunek dobrego gospodarza i organizatora. Wyskokiem przed wyborami co zyskujesz... ? wizerunek kogo ?? Zwielokrotniasz wysiłki po 1 turze gdy widmo bezrobocia?? co zrobisz za miesiąc jak wygrasz??? Mówisz do obywatela żeby się odp...ił !
    • gosia2620 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 28.11.14, 21:59
      W innym mieszkaniu przy Hirszfelda, należącym do pana Z. zameldowano aż około 40 osób. Panie Putyra, czy dla pana jest to postępowanie moralne? Czy w mieszkaniu w bloku może mieszkać kilkadziesiąt osób? Przypadki masowego meldowania ludzi przed wyborami dotyczą także innych miejsc w gminie np. Minkowic. Niektórzy mówią o łącznie nawet kilkuset osobach, oczywiście zapewne zwolenników pana Putyry. Tak czy inaczej: podobno prokuratura i policja prowadzą już postępoeanie w tej sprawie. Wszyscy zamieszani w ten proceder muszą się liczyć z konsekwencjami, a oddający głos w lokalu ze szczegółową kontrolą.
    • gosia2620 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 28.11.14, 22:23
      Nawiasem mówiąc jak powyższy fakt ma się do rzekomej uczciwości pana Putyry, o której tak często zapewniają jego zwolennicy. Liczę na skuteczne działanie policji i prokuratury.
    • szeregowyrezerwy Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 28.11.14, 22:34
      Czytam te wszystkie posty i nie mogę uwierzyć, że takie bzdury wypisujecie. Ktoś napisał, że P. zameldował 40 osób w mieszkaniu, ktoś inny, że 50. I można zameldować się czasowo w mieszkaniu bez zgody właściciela. Szkoda, że lata temu zlikwidowano elitarną jednostkę wojskową w Jelczu. Można by dopisać wszystkich wojaków do list wyborców np. kilkuset i wygrać wybory na burmistrza. Ba, posłem można by zostać.
      • morfin9 Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 28.11.14, 23:46
        Pierdu pierdu. Sprawa jest rozwojowa - niedługo się przekonasz. Nie mniej jednak nikt z wyborców Putyry nie odpowiedział na moje pytania zadane na początku dyskusji. To tylko świadczy o kandydacie i jego elektoracie
    • xxbialy Re: Pytanie do Burmistrza Putyry 28.11.14, 23:55
      Pan Burmistrz udaje że nie czyta...No i odpowiedzi nie dostaniesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka