bezsprzeczny 23.04.18, 20:40 Witam, Kończy mi się umowa z Netią. Szukam alternatywy - internet i tv. Czy są tu użytkownicy: Netpak TVK inny dostawca? Jak to obecnie wygląda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_czupakabre Re: Internet w JL 23.04.18, 21:43 Bestgo. Internet mam od kilku lat - bezproblemowy, TV od miesiąca i jest dobrze. Opisy pakietów na stronie - ceny porównywalne z konkurencją. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Internet w JL 24.04.18, 06:27 Mam od wielu lat Netpak. Bardzo sobie chwalę. Jak to z inernetem radiowym zdarzają się awarie, ale obsługa klienta jest wzorowa. Nigdy nie zostałam sama z problemem, a bez internetu. Reakcja jest bardzo szybka i skuteczna. Polecam. Odpowiedz Link
yaro_si Re: Internet w JL 24.04.18, 14:31 Jeśli masz możliwość (lokalizacja) to polecam Hinet - www.hinet.pl/ Podobnie z siecią Netpak - netpak.pl/internet/zamow/ Odpowiedz Link
s-mother Re: Internet w JL 28.08.18, 20:58 Podbiję wątek. Czy poza tvk jakiś dostawca jest obecny przy ul. Grabskiego (starsze bloki)? Bestgo tu nie dociera... Odpowiedz Link