petit7 05.05.07, 07:49 Wczoraj to był rekord wpisów. Klakierzy pisowców już przeszli samego siebie. Zastanawiam się czy czasem niektórym na tym forum nie płacą aby bzdury wypisywać i za wszelką cenę bronić nieudolności tego rządu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasfinks Re: Skąd taki raptowny ruch na forum? 05.05.07, 08:38 Sympatycy PISu popierają ten rząd albo z czystej sympatii albo też kierując się czystą logiką, że przecież lepiej mieć rządzących uczciwych niż wrednych złodziei takich jak np wszystkie dotychczasowe rządy komusze.Proste? Tylko głupek powierza swoje pieniądze złodziejom... Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Skąd taki raptowny ruch na forum? 05.05.07, 09:35 Normalny człowiek nie powierza swoich pieniędzy oszustom (np. z pisu, którzy oszukali wyborców). Jeśli oskarżasz kogoś, że jest złodziejem to musisz mieć dowody, a najlepiej aby byli skazani prawomocnym wyrokiem. W innym przypadku są to kłamstwa i pomówienia. Odpowiedz Link
jasfinks Re: Skąd taki raptowny ruch na forum? 05.05.07, 10:40 To, że tysiące czerwonych złodziei a nawet bandytów nie zostało jeszcze skazanych wcale nie dowodzi ich niewinności...Byli i są złodziejami i bandytami, tylko na razie nie skazanymi...Bo np zniszczyli dowody...bo np byli chronieni przez swoich wspólników z milicji itp itp. Ale ludzie,społeczeństwo wiedzą przecież,że ta formacja była i jest pasożytniczą mafią i jako taka niszczyła i niszczy kraj jak szarańcza! I żadna ilość waszych kłamliwych wpisów tej powszechnej wiedzy już nie zmieni! Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Skąd taki raptowny ruch na forum? 05.05.07, 10:55 To może nie bądźgołosłowny jasfiks i podaj nazwiska miejscowych złodzieji i bandytów i pasożytów. Wskaż co ukradli, kiedy i kto ich chroni. Inaczej uznam, że są to tylko pomówienia i jesteś kłamcą. Czas na konkrety a nie hasełka, ponoć to wiedza powszechna jak piszesz. Tylko się nie wykręcaj! Odpowiedz Link
jasfinks Re: Skąd taki raptowny ruch na forum? 05.05.07, 12:22 Nie jestem z policji ani innych organów ścigania aby śledzić i łapać złodziei czerwonych czy innych... Natomiast tak jak każdy mogę wyrazić swoje zdanie, opinię, na każdy temat. Poza tym, wasza komuna okradała społeczeństwo na tysiące różnych sposobów!Ty jako komuch chyba dobrze wiesz jak...I każdy kto trochę przeżył też o tym wie.A jak chcesz sobie lepiej przypomnieć to poczytaj sobie książki czy strony internetowe,których na ten temat teraz już nie brakuje... Myślę że jakbyśmy przeprowadzili ankietę "Czy komuna okradała społeczeństwo?" to 100 %(lub prawie) odpowiedziało by - TAK!!! Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Skąd taki raptowny ruch na forum? 05.05.07, 12:27 No zobacz ani jednego złodzieja nie znasz z Jelcza-Laskowic? Czyli twoje wpisy to tylko pomówienia i wyrażenia swojego zdania. Ja jednak wolę konkrety a nie hasełka i bezpodstawne obrażanie innych. Ty jednak okazałeś się kłamcą, skoro nie znasz ani jednego złodzieja z imienia i nazwiska, który okradał ciebie i twoją rodzinę. Odpowiedz Link
jasfinks Re: Skąd taki raptowny ruch na forum? 05.05.07, 12:33 Kiedyś moja mądra znajoma powiedziała w rozmowie(za czasów komuny), że KAŻDY funkcyjny komuch z pewnością sobie zasłużył na 5 lat więzienia...Za szkodzenie Polsce. I myślę że większość Polaków przyzna mi rację, że niewiele się pomyliła... Odpowiedz Link
jasfinks Re: Skąd taki raptowny ruch na forum? 05.05.07, 12:51 KAŻDY kto należał do czerwonej mafii, okradał mnie i innych Polaków i Polskę! Wszyscy funkcyjni na pewno świadomie i aktywnie a zwykli członkowie tej sitwy to już różnie...W każdym bądź razie, jak ktoś należy do przestępczej złodziejskiej bandy to jest współodpowiedzialny niezależnie od tego co tam robi.Bo na pewno miał lepiej od normalnych uczciwych ich właśnie kosztem! O braku honoru czy patriotyzmu nie będę tu już pisał, bo to pojęcia dla was zupełnie obce! Odpowiedz Link
heymdall Re: Skąd taki raptowny ruch na forum? 05.05.07, 15:03 a nie przyszło ci do głowy, Zatroskany Chłpoczyku, że są ludzie, którzy miast ideologii używają do myślenia mózgu? dla których obietnice wyborcze, to niestrawna kiełbasa, a skandale obyczajowe pozostają skandalami obyczajowymi, a nie casus belli i impeachmentu. Jeżeli uruchomisz mózg (jednak lepiej ci idzie z uruchamianiem zamiennika mózgu) i pamięć z zakresu historii, to taki rzeczy sa na świecie na porządku dziennym. Jeżeli dalej wysilisz ersatz mózgu (tylko sie nie spoć z wysiłku), to może uświadomisz sobie, że są ludzie, dla których w ocenie polityki ważniejsza od wzrostu prezydenta lub sposobu jego mówienia jest sama efektywność prowadzonej polityki, stan gospodarki, atrakcyjność kraju jako miejsca inwestowania, poziom przestepczości, etc .. Jeżeli dalej spróbujesz pomyśleć, to (uważaj!! myślenie najwyraźniej sprawia ci ból) zauważ, że każdy rząd dokonuje politycznej przebudowy w aparacie państwa (robiono tak za każdej ekipy) - przecież nie będzie administrrował niechętnymi sobie ludźmi .. .. ale tobie i wielu innym nagle oczy otworzyły się kilka lat temu zaledwie .. odkryliście Amerykę po prostu .. .. dla tych, którzy mają mózg miast ideologii to rzecz normalna .. la ciebie i wielu podobnych to wcale nie tak oczywiste .. Odpowiedz Link
jasfinks j.laskowice - prowokator czy matoł? 06.05.07, 07:46 j.laskowice napisał: > Nazwiska proszę!< Jesteś głupkiem,j.laskowice czy prowokatorem? A może jednym i drugim? Odpowiedz Link
jasfinks Re: j.laskowice - prowokator czy matoł? 06.05.07, 08:55 j.laskowice napisał: • Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa j.laskowice 16.01.05, 22:31 zarchiwizowany "Ostro ale może skutecznie Proszę o podstawę prawną - może przyda się znajomym, bo mnie od lat omijają Ciekawe co mają w swojej kartotece? A ciekawe jak te ich zasoby mają się do ustawy o ochronie danych osobowych?" Z tego twojego wpisu wynika że znasz jednak ustawę o ochronie danych osobowych,która nadal obowiązuje... Nakłaniasz więc świadomie do popełnienia przestępstwa. A tak robi wg encyklopedii: "PROWOKATOR - czyli osoba, która nakłania inną osobę do popełnienia czynu zabronionego, nie po to, aby ten został popełniony, ale po to, by skierować postępowanie karne przeciwko nakłanianej osobie (art. 24 KK). Prowokacja jest zatem bardzo podobna do podżegania...Prowokator ponosi odpowiedzialność karną, która przewidziana jest za dane przestępstwo do, którego nakłaniał inną osobę.... Tak więc, jeśli np prowokator nakłaniał drugą osobę do popełnienia zabójstwa, to wg obowiązujących przepisów (kodeks karny z 1997 roku), jego postępowanie będzie zagrożone sankcją kary pozbawienia wolności na czas nie krótszy niż 8 lat, karą 25 lat pozbawienia wolności, albo karą dożywotniego pozbawienia wolności (patrz: art. 148 KK). Nie ma znaczenia, czy osoba, którą prowokował, w ogóle przystąpiła do popełnienia czynu. przykład prowokacji: X nakłania Y-ka do popełnienia kradzieży z włamaniem, z góry zakładając, że w odpowiednim czasie powiadomi policję, która przyłapie Y-ka na gorącym uczynku." Ciekawe gdzie się tego nauczyłeś? W SB? Czy może jeszcze w UB? Jeśli tak to już niedługo swoje nazwisko znajdziesz na liście opublikowanej m.in. w internecie. Ale nie ja to zrobię tylko Sejm RP. : D Odpowiedz Link
j.laskowice Re: j.laskowice - prowokator czy matoł? 06.05.07, 17:53 Najlepsza obrona to atak. Lepiej kogoś nazwać prowokatorem niż przyznać się, że własne wykrzykiwanie i pomawianie ludzi na forum nie ma żadnych podstaw. Nie mam zamiaru przeszukiwać archiwum tego forum (jak to robi jasfinks) aby pokazać ile razy bezpodstawnie pomówił i obraził tu naszych forumowiczów i nie tylko. Własnym językiem można sobie głowę obciąć. Odpowiedz Link
nekename Re: j.laskowice - prowokator czy matoł? 06.05.07, 19:18 Stwierdzam, że j.laskowice to matoł, chociaż prowokować też lubi. Odpowiedz Link
petit7 A jasfinks - prowokator czy matoł a może oszołom? 06.05.07, 19:23 A jasfinks - prowokator czy matoł, a może oszołom? Odpowiedz Link
clooney_g Re: j.laskowice - prowokator czy matoł? 18.01.08, 21:48 jasfinks napisał: > j.laskowice napisał: > > > Nazwiska proszę!< > > Jesteś głupkiem,j.laskowice !!! Och, kulturka... Odpowiedz Link