Dodaj do ulubionych

Na forum wciąż to samo...

29.07.07, 10:07
Właśnie wróciłem z urlopu i patrzę a na forum wciąż to samo. Nie mające
związku z naszym miastem tematy i obsypywanie przez niektórych inwektywami.
Kiedy to się skończy, kiedy na forum Jelcza-Laskowic królować będą tematy
związane z naszym miastem gminą i okolicą? I kiedy będzie normalna dyskusja
czy wymiana informacji bez obrzucania się inwektywami jaki ktoś jest głupi i
ile skończył klas. Chyba nie muszę o tym pisać, wszyscy inteligentni to
wiedzą, że ci, którzy wypisują takie komentarze, sami o sobie świadczą....
Obserwuj wątek
    • wygadana Re: Na forum wciąż to samo...No właśnie 29.07.07, 10:29
      Niestety ale wciąż piszą tu moherowcy lub jeden ukryty pod paroma nickami. Dla,
      których słowo tolerancja, szacunek dla drugiego człowieka nie istnieje. Nic na
      to się nie poradzi, proponuję nie wdawać się z nimi w dyskusję, traktować jak
      powietrze, nie odpowiadać na ich posty i zaczepki.
      • lewarek118 Re: Na forum wciąż to samo...No właśnie 29.07.07, 11:04
        W takim razie nie wpisujmy nic na forum. Bo to na tym by się skończyło. Sami
        wywołujemy głupie sytuacje i spięcia. A wystarczyło by nie reagować na wpis
        (pominąć go) któe nam nie pasują - tylko, że wówczas nie było by aż takiej
        liczby wątków, a zauważyłem że na tym forum to jest najważniejsze. Więc
        wpadliście we własne sidła. Na rękę jest 120 postów na mixera czy coś tam,
        wątki wam się należąsmile)))
        • adamogo Re: Na forum wciąż to samo...No właśnie 29.07.07, 12:09
          Ale przecież to jasne... Każda inteligentna istota wie, że jak z forum zniknie makler, librys, poodzian, mixer, wygadana, j.laskowice i petit odrazu dyskusja zrobi się ciekawa, pojawi się wiele inteligentnych tematów i dyskusja będzie miała jakiś poziom, a tak ciągle trzeba im mówić o ich głupocie, o nieumiejętności czytania ze zrozumieniem, o tym, że dla nich najważniejsze sprawy polityczne to takie, w którym ktoś ma jakąś torebkę, a ktoś komuś nie podał tej ręki co trzeba. Po prostu jak małe dzieci, ta zabawka jest bee a ta też bee.
          • lewarek118 Re: Na forum wciąż to samo...No właśnie 29.07.07, 12:18
            Moim zdaniem prościej na nich nie reagować, tylko że do tego potrzeba silnego
            charakterusmile))))Mało kto to potrafismile))))
      • heymdall Re: Na forum wciąż to samo...No właśnie 29.07.07, 13:29
        ROTFL - jak zdążyłem zauważyć, Ty tylko tolerujesz ludzi, ktorzy maja poglądy zblizone do Towich ... szermujesz tym słowem naokoło .. to sie nazyw "hipokryzja" .. ja nie muszę: z tego, co sie dowiedziałem (a zaskoczyło mnie to, bo nigdy o coś takiego sam siebie nie podejrzewałem) jestem "moherowcem", "słuchaczem RM" .. może ja lunatykuje, albo co ?? a "moherowcy", "słuhacze RM" ex definitione to nietolerancyjne ludziska .. tongue_out
      • mono80 Re: Do wygadanej 29.07.07, 21:07
        wygadana napisała
        Niestety ale wciąż piszą tu moherowcy lub jeden ukryty pod paroma nickami.
        Dla,
        których słowo tolerancja, szacunek dla drugiego człowieka nie istnieje. Nic na
        to się nie poradzi, proponuję nie wdawać się z nimi w dyskusję, traktować jak
        powietrze, nie odpowiadać na ich posty i zaczepki.

no z ciebie to po prostu wylewa się nadmiar tolerancji jak jad żmiji jesteś tak
        tolerancyjna,że nienawidzisz moherowców i proponujesz ich traktować jak
        powietrze a może od razu do gazu niestety nie jestem moherowym beretem a może
        jestem tylko blondynką z dużym biustem i jeszcze w dodatku po studiach mającą
        dobrą pracę i płacę i nie zawdzięczam tego swemu wyglądowi ani czerwonym lewakom
        których ty tak uwielbiasz,spojrzyj na świat trochę inaczej,że Polska może
        funkcjonować bez GW i Michnika oraz bez czerwonych popaprańców i też to Polska
        będzie a,że piszą o niej na Jamajce to chyba plus a nie minus biorąc pod uwagę
        przeciętnego amerykanina to nie wie on gdzie Polska leży a tylko nam wydaje
        się,że jesteśmy pępkiem świata i wszyscy się nami interesują to tylko mit
        stworzony przez wybiórczą i lewactwo
    • jasfinks Re: Na forum wciąż to samo... 29.07.07, 12:52
      librys napisał:

>... patrzę a na forum wciąż to samo. Nie mające
      związku z naszym miastem tematy...<

Tak z ciekawości sprawdziłem(wpisując w wyszukiwarkę forumową LIBRYS)treść i
      formę pierwszych dziesięciu wpisów librysa...I rzeczywiście. 9 na 10 jego wpisów
      NIE MA ŻADNEGO ZWIĄZKU Z NASZYM MIASTEM! Sprawdźcie sami. A poziom tych wpisów
      jest poniżej wszelkiego poziomu...Dowiadujemy się z nich np., że dla niego
      ideałem jest komuch, pijaczyna i kłamca Kwach, natomiast wybrany przez Polaków
      PIS to tumany i przestępcy...i dalej podobne "prawdy" współwyznawane z wygadaną,
      petitem, poodzianem, mixerkiem i podobnymi poplecznikami czerwonej pasożytniczej
      bandy...
      • petit7 Re: Na forum wciąż to samo... 29.07.07, 13:52
        Ty jasfinks nie powinieneś wyjechać na zasłużony urlop? Żółć ci już wszystkimi
        dziurkami się wylewa. Nie możesz zrozumieć, że są ludzie, którzy mają inne
        poglądy jak ty? Trochę tolerancji, na tym polega demokracja.
        • jasfinks Re: Na forum wciąż to samo... 29.07.07, 14:40
          petit7 napisał:

>...Nie możesz zrozumieć, że są ludzie, którzy mają inne
          poglądy jak ty? Trochę tolerancji, na tym polega demokracja...<

To oczywiste, że istnieją różni ludzie i różne poglądy. Taka jest natura świata
          i to jest dobre. Różnorodność i konkurencja sprawiają iż życie jest ciekawsze i
          na coraz wyższym poziomie...W tą filozofię wpisuje się również tolerancja i
          demokracja...
          Jednak to wszystko co powyżej napisałem nie ma nic wspólnego z moją niezgodą na
          wredne oczywiste kłamstwa pisane tu "w żywe oczy" przez kilku zwolenników
          czerwonej mafii...Ta banda wyjątkowo szkodliwych pasożytów(co tysiące razy było
          udowodnione) ma w du*ie Polskę, jak w chwili szczerości przyznał jeden z nich! W
          du*ie też mają tolerancję i demokrację!Jednak z lubością obłudnie używają tych
          słów domagając się tolerancji dla siebie - swojej wredności i popapraństwa...
          Więc nie widzę żadnego powodu aby być tolerancyjnym dla faszystów, komunistów
          i np larw niszczących mój ogródek(najgorsi są komuniści!)...; )
          • wygadana Re: Na forum wciąż to samo... 29.07.07, 14:57
            Na jakiej podstawie twierdzisz, że ktoś jest komunistą? Tolerancja w twoim
            wydaniu jest tylko dla swoich, a jeśli ktoś ma inne zdanie np. nie podoba mu
            się to co robi obecna władza to zaraz staje się "czerwoną mafią". Dziwny punkt
            widzenia, tylko z tolerancją nie ma nic wspólnego.
            • mamil Re: Na forum wciąż to samo... 29.07.07, 15:28
              Na jakiej podstawie twierdzisz,że ktoś jest moherowcem lub pisze pod kilkoma
              nickami?Z autopsji?
            • jasfinks Re: Na forum wciąż to samo... 29.07.07, 15:38
              wygadana napisał:

> Na jakiej podstawie twierdzisz, że ktoś jest komunistą? <

To bardzo proste. Na podstawie objawów! Np wypowiedzi i poglądów w nich
              zawartych...Także na podstawie tego, kogo popierasz i czyim jesteś wrogiem...itp
              Niektórzy są komuchami nawet o tym nie wiedząc...; )
              Niektórzy są komuchami ale się tego wypierają...Przemalowali się...

• bb1104 Re: Na forum wciąż to samo... 29.07.07, 20:51
                przeciw komunizmowi powinno się szczepić niemowlęta...chociaż przeciw kaczyzmowi też
    • fasoll Re: Na forum wciąż to samo... 29.07.07, 21:18
      Zgadzam się z Toba w 100% Niedługo będziemy dumni z 30 tys wpisów z czego na
      temat J-L to może z 3% postów było. Przydałby sie moderator który odcedzałby
      tematy NTG
    • nokianin propozycja 29.07.07, 23:23
      witam wszystkich smile

zmęczony hipokryzją i obłudą co niektórych userów na tym forum proponuję co
      następuje:

zakładamy wątek "polityka", w którym będzie można rozpisywać się na tematy
      "polityczne", dyskutowac itd., itp.
      oczywiscie pozostaje kwestia dyscypliny na forum - żeby nikt nie zakładał już
      wątków "politycznych" tylko udzielał się w wątku "polityka"

profesjonalista, jako moderator, mógłby przenosić posty (jeśli byłyby takie
      oczywiście)

lub

pytanie do profesjonalisty: czy możliwe jest założenie swoistego "podforum",
      takiego jak ma forum wrocławskie (np. komunikacja, kto nami rządzi, inwestycje)?
      i tak jak powyżej: wątki zakładane w takim podforum dotyczyłyby tylko "temetów
      mocno politycznych"
      • profesjonalista Re: propozycja 30.07.07, 21:18
        Czytając to forum dobrze wiewmy, że tworzenie podforów wiele nie poprawi. Nasi
        forumowicze okładają się słownie w każdym wątku. Taka widać natura Polaków. W
        najbliższym czasie powinno się troszkę uspokoić z uwagi na kanikułę - wielu,
        nie tylko polityków zaplanowało sobie urlopy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka