artu.r.o 01.09.08, 10:04 w okolicach intermarche budowany jest nowy budynek, przyklejony do masarni bojakowskiego, ktos wie co tam bedzie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrocek251 Re: nowy budynek 01.09.08, 10:19 Ale przecież masarnia Bojakowskiego nie jest koło intermarsza tylko w polu w stronę Jelcza... Odpowiedz Link
mikoj50 Re: nowy budynek 01.09.08, 10:25 Jemu chyba chodzi o punkt sprzedaży wyrobów mięsnych Bojakowskiego koło Intermarsza. Ja nie wiem co tam jest budowane. Ale popatrzę. POZDRAWIAM. Taszi Delek. Tavisupleba. Odpowiedz Link
artu.r.o Re: nowy budynek 01.09.08, 17:13 tak, dokłądnie chodzi mi o punkt sprzedazy, ja sklepy miesne nazywam masarnie ) włąsnie chodzi mi o ten punkt miedzy intermarche a plusem, i tam cos nowego buduja, ciekawe co znowu wymyslili. pozdr Odpowiedz Link
makler4 Re: nowy budynek 01.09.08, 19:19 Według pań ze sklepu obok to powiększa się sklep mięsno chlebowy. Odpowiedz Link
pookafka Re: nowy budynek 01.09.08, 20:44 I co ciekawe pod tymi budynkami jest nitka cieplna główna-ale jak masz szmal to co ci nitki i inne tam bajery. Odpowiedz Link
mikoj50 Re: nowy budynek 02.09.08, 08:49 Te panie ze sklepu chyba mówiły prawdę. Obszedłem wczoraj tą dobudówkę i nie znalazłem tablicy informacyjnej. Wygląda na to, że p. Bojakowskiemu dobrze się powodzi, w związku z czym rozwija działalność. Traktuję to jako dobrą wiadomość. POZDRAWIAM. Taszi Delek. Tavisupleba. Odpowiedz Link