jaw.a 30.01.09, 12:40 No i kolejni ludzie stracą pracę w przeciągu miesiąca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helaa1 Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 12:44 Następny powód do radosci dla moorelanda Odpowiedz Link
mooreland Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 16:59 Niech wszystkich zwolnia. Niech laza po ulicach i szukaja w smietnikach. nalezy im sie to. Uwierzyli w cudaka. Odpowiedz Link
poodzian Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 18:00 Zwolnienia to bardzo smutna sprawa. Szczególnie gdzy te zwolnienia obejmują ponad sto osób. Wśród takiej liczby ludzi wielu to dobrzy i zangażowani pracownicy. A teraz zaczną się ich problemy osobiste. Współczuje im i mam nadzieję, że szybko znajdą pracę. Ich sytuacja to nie jest wina premiera, ministrów i innych polityków. To wina kryzysu, który zaczął się w USA. Odpowiedz Link
mooreland Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 18:29 To przede wszystkim matole wina TEGO rzadu. caly czas trabiono ze jest stabilnie, ze jest dobrze. Zwolnienia w Polsce sa konsekwencja calkowicie zalamujacej sie zlotowki co calkowicie uniemozliwia jakiekolwiek planowanie nawet na 1 dzien do przodu. zastanawiam sie dlaczego jestes taki glupi. Myslalem ze kryzys to wina kleru. Odpowiedz Link
jaw.a Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 18:49 mooreland ale ty jesteś głupi, ty ośle weź nie udzielaj się na tym forum bo normalnie żygać mi się chce jak czytanm twoje wpisy spiepszaj dziadu na inne forum Odpowiedz Link
hersst Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 20:24 W zakładzie Jelcz SA w ciągu roku zwolniono ok 500 osób i jakoś się podzian tym nie zainteresował. Nie było jeszcze kryzysu tylko zwykła zagrywka bandy nowobogackich z Zasadą na czele rozp....liła ten przemysł (nie tylko w jelczu). Ten poplecznik PZPR i SLD wy rolował wiele zakładów dostając jeszcze medale za "gospodarność". A jakie robił przekręty ( miedzy innymi za jakie- czyje pieniądze kupił Jelcz) wystarczy przeczytać raporty NIK ( są dostępne w sieci). Odpowiedz Link
heymdal Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 20:36 Moreland śmierdzielu spadaj z tego forum! Ludzie tracą pracę a ty piszesz, że dobrze im tak niech łażą po śmietnikach. Takich dupków jak ty nam tu nie trzeba. Ciekawe, czy tym ludziom powiedział byś to w oczy? ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
pookafka Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 21:56 matoł moo.. ten śmierdziel zesrałby sie ze strachu-cwaniak siedzi w pokoju i klika obrazajac ludzi Odpowiedz Link
p-malutki Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 22:30 Nie cieszy mnie, że Autoliv zwalnia pracowników. Ale przypomnijcie sobie jak przejechała delegacja francuzkich związkowców pod Ronal, jakoś nikt im nie współczuł. Właśnie na tym polega bezduszność tzw globalizacji i sprowadzania z pompą obcego kapitału na preferencyjnych warunkach. Dziś otwieram fabrykę w Polsce jutro w Chinach a po jutrze w Indonezji zależy gdzie będzie taniej. Nawet naszym lokalnym znienawidzonym kapitalistom i aferzystom nie poszło by tak łatwo. A nawet jeśli to pieniądze zainwestowaliby tutaj a nie wypompowali z kraju. Odpowiedz Link
kizuk Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 22:31 Myślę,że pana moo należy po prostu całkowicie i konsekwentnie ignorować.Może się w końcu zniechęci i pójdzie sobie na inne fora ze swoją wybitną inteligencją,kulturą i wrażliwością społeczną. Odpowiedz Link
hersst Re: zwolnienia w Autoliv 30.01.09, 22:43 kizuk napisała: > Myślę,że pana moo należy po prostu całkowicie i konsekwentnie > ignorować.Może się w końcu zniechęci i pójdzie sobie na inne fora ze > swoją wybitną inteligencją,kulturą i wrażliwością społeczną. A kto powiedział, że ma być miło i grzecznie ???. A może chcesz cenzurować ???. Proponuję raczej używać kontrargumentów a nie obrażać się. Odpowiedz Link
pookafka Re: zwolnienia w Autoliv 31.01.09, 09:46 buabuahaha herssst ty klonie matoła moo..- Odpowiedz Link