jasmin51 22.03.06, 16:01 Przed chwilą dzwoniłam do Warszawy do szpitala. Mamy się stawić 30 marca a na 3 kwietnia planowana jest operacja. Ala mama Oli ASDII Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikapp1 Re: jedziemy na operację 22.03.06, 19:41 Trzymam kciuki i pozdrawiam! Będzie dobrze zobaczysz. My też czekamy na termin- jutro dzwonię do szpitala. Trzymajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
sikorkaptak Re: jedziemy na operację 22.03.06, 19:43 hej to bardzo szybko operacja mam nadzieje że wszystko mi napiszesz jak już będzie po.bedę się modlić i trzymać kciuki napewno bedzie dobrze.jak masz chwile to napisz co lekarze mówili jeszcze na temat tej operacji fajnie że będziecie mieli spokojne święta my pewnie pod koniec kwietnia trafimy do szpitala tak przypuszczam.pa Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin51 Re: jedziemy na operację 22.03.06, 20:14 Witaj dziś był bardzo dziwny dzień całkowity przypadek miałam zadzwonić do szpitala na Litewską i zapytać o numer telefonu na działdowską żeby w :razie czego zadzwonić: i po 15 zadzwoniłam do p doktor która umawi9a na operacje powiedziała mi że mamy termin na 20 kwietnia a później co mnie bardzo mile zaskoczyło zapytała które święta świętuję kiedy powiedziiałam że drugie- prawosławne to zaproponowała że jeżeli mi pasuje to moge przyjechać 30 marca a operację 3 kwietnia. Dziwnie się czuję strasznie się boję i tylko czekam aż się położe zeby sobie popłakać ze strachu a i trochę się cieszę że to już bedzie koniec tej udręki szkoda mi mojego dziecka ale Pan Bóg mi pomoże czuję to bedzie dobrze to jedna z prostszych wad. błagam módl się za moje dziecko proszę o to każdego jeżeli podasz mi swój numer postaram się zadzwonić albo chociaż wysłać sms-a gdy już bedzie po operacji Już za tydzień mamy jechac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszek511 Re: jedziemy na operację 22.03.06, 20:20 trzymamy mocno kciuki!! napewno wszystko będzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: jedziemy na operację 22.03.06, 21:28 Razem z Hubciem trzymamy mocno kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorkaptak Re:do jasmin 22.03.06, 22:04 hej to milo z ich strony że zapytali o święta.ja tez czuje że bedzie dobrze.będę sie modlić napewno koniecznie pisz smsy mój numer 502906145.ciekawa jestem czemu masz być 3dni wcześniej ale pewnie takie przepisy.musimy to przezyć pa aneta Odpowiedz Link Zgłoś
agabro Re: jedziemy na operację 23.03.06, 07:08 Trzymam kciuki. To naprawdę jedna z prostszych operacji. Życzę dużo siły. Już niedługo będzie po wszystkim. Agata Odpowiedz Link Zgłoś