monikakonieczka 09.08.06, 12:47 Ewuś czy Ty jesteś w tej chwili w Łodzi na oddziale?Mam nadzieję,że tylko na badaniach kontrolnych...Pozdrawiam Was serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewire Re: evire 09.08.06, 13:15 Nie, dzięki Bogu, nie jestem w Łodzi , tylko w domu. Poradnię mam dopiero w październiku, a kilkudniową kontrolę też jakoś na jesieni, ale terminu jeszcze nie mam. Pewnie tak pomyślałaś, bo piszę o Gwiazdeczce? Poznałam ją rok temu i się bardzo polubiłyśmy, jesteśmy w stałym kontakcie...teraz się denerwuję, bo jest na "Fontanie", więc robią jej to na co czekają nasze dzieci...To poważna operacja i bardzo się boję o tą naszą Gwiazdeczkę... Pozdrawiam gorąco. Ewa P.S. Pisałam ci,że zostajemy w W-wie??? Uffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
monikakonieczka Re: evire 09.08.06, 18:19 Czy Gwiazdeczka też ma HLHS? Bardzo się cieszę,że zostajecie we warszawie skoro zrobiłaś uffff.Odpisz mi proszę jak tylko to przeczytasz. a jak będziesz wiedziała coś więcej o Gwiazdeczce to też napisz.Pozdrawiam serdecznie.Aha kiedy będziecie w naszych okolicach??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewire Re: evire 10.08.06, 12:42 Najlepiej napiszę Ci wszystko mailem, ale wieczorkiem, ok? Odpowiedz Link Zgłoś