Dodaj do ulubionych

"Armia" pani doktor

05.03.07, 01:42
• Straszę na zamówienie.slawcio1986@op.pl
plebskrzysztof 05.03.07, 00:19 + odpowiedz
Chcesz kogoś przestraszyć? A może komuś podpalić samochód? A może przetrącić
gnaty? Sławuś - pseudo slav999 E-mail: slawcio1986@op.pl - "człowiek"
DeMoNki podejmie się wszystkiego, cierpi wszak na chroniczny brak kasy.
Niestety czeka go przerwa w świadczeniu tych usług. Kierunek ZK w
Siedlcach :tam spotka innych kolegów doktórki, może go wycwelują, że tak
głupio dał sie złapać...
• Re: Straszę na zamówienie.slawcio1986@op.pl
wampirzyca366 05.03.07, 00:49 + odpowiedz
plebskrzysztof napisał:
Sławek ty kretynie! Za co ja ci dałam kaskę żebyś jak idiota pakował sie w
internet! Debilu! Żeby tak głupio dać się złapać i powyrzucaj te telefony na
karte: 508 560 575 , 514 662 817, 511 333 644, bo z pamięci cię dopadną, a
mnie przede wszystkim. Debilu! Nie znam cię kretynie!
• Re: Strasze na zamówienie.slawcio1986@op.pl
plebskrzysztof 05.03.07, 01:18 + odpowiedz
O, witam "nożyce" w wykonaniu pani doktor...! Nędzna ta twoja armia lampucero!

Obserwuj wątek
    • slav999 Re: "Armia" pani doktor 05.03.07, 10:47
      Chyba pomylilo sie panu cos.Nie znam zadnej pani doktor i sytuacji,o ktorej
      rozmawiacie.Jakie karty do telefonow.ech..zostalem wciagniety w jakas gre
      tutaj,a nawet nie mam ochoty pisac bo malo czasu posuadam.Aha a konto
      slawcio1986@op.pl, nalezy do kogos innego nie do mnie,mai byl grzecznosciowy i
      tyle.
      • chrisplebs Re: "Armia" pani doktor 10.03.07, 11:03
        No i co z tego dupku i tak jeste już umoczony po same pachy i ten twój koleś
        (koleżanka) która ci to konto udostepnił.... A co bałeś się wejść na
        Forum "Między nami strzygami" i bez tego jesteś namierzony cwaniaczku...
        • alisem Re: "Armia" pani doktor 14.03.07, 21:57
          chrisplebs napisał:

> No i co z tego dupku i tak jeste już umoczony po same pachy i ten twój koleś
          > (koleżanka) która ci to konto udostepnił.... A co bałeś się wejść na
          > Forum "Między nami strzygami" i bez tego jesteś namierzony cwaniaczku...

Ty plebs, to chyba naprawdę jesteś chory. Lecz się z tej miłości, ale nie
          zwalaj winy na innych. Tak najłatwiej... Chyba już nie kontrolujsz się?
          • plebskrzysztof Re: "Armia" pani doktor 18.03.07, 01:03
            alisem napisał:
            Ty plebs, to chyba naprawdę jesteś chory. Lecz się z tej miłości, ale nie
            > zwalaj winy na innych. Tak najłatwiej... Chyba już nie kontrolujsz się?
            Nie z miłości ty nędzny wykonawco poleceń mamusi pedałku z ojca pedała z
            warkoczykiem, tylko leczyć się muszę z chemii, która potajemnie aplikowała
            mi "DeMeNtka"... Na szczęście plany "damesy" się nie powiodły, nie walnąłem na
            zawał w kalendarz, a dzięki lekarzom (prawdziwym) powracam do zdrowia. Niebawem
            pani doktor (juz nie będzie doktorem) zacznie wypłacać mi rente prywatną za
            szkody na moim zdrowiu jakich doznałem przez 9 miesięcy obcowania z tym żywym
            truchłem.
      • alisem Re: "Armia" pani doktor 14.03.07, 21:54
        slav999 napisał:

> Chyba pomylilo sie panu cos.Nie znam zadnej pani doktor i sytuacji,o ktorej
        > rozmawiacie.Jakie karty do telefonow.ech..zostalem wciagniety w jakas gre
        > tutaj,a nawet nie mam ochoty pisac bo malo czasu posuadam.Aha a konto
        > slawcio1986@op.pl, nalezy do kogos innego nie do mnie,mai byl grzecznosciowy
        i
        > tyle.

Ten typ ma już to w genach, żeby podejrzewać każdego o wszystko. Także nie
        przejmuj się, bo wygląda na to, że po ostatnim "kopniaku" działa pod afektem...
        Jakby tobie tyle kasy umknęło sprzed nosa, też byś zwariował.
        • plebskrzysztof Re: "Armia" pani doktor 18.03.07, 01:23
          alisem napisał:
          Ten typ ma już to w genach, żeby podejrzewać każdego o wszystko. Także nie
          przejmuj się, bo wygląda na to, że po ostatnim "kopniaku" działa pod afektem...
          Jakby tobie tyle kasy umknęło sprzed nosa, też byś zwariował.

Ty nędzna idiotko (bo zarówno autor - danusia, jak i wykonawca - zniewieśiały
          piotrunio)są - podobno - rodzaju żeńskiego (dla mnie nijakiego),jestem
          wdzięczny losowi, ze po 9 miesiącach nieudanej- poronionej "ciąży" z
          pomarszczoną staruchą - zwiędłą "ulęgałką" wyzwoliłem się i teraz mam na kopy
          znacznie młodsze dupencje, u których pani onegdajsza doktor może wycierać
          wyłącznie kible. A co do kasy - nie wiem, czy ktokolwiek chciałby (poza "ojcem
          boskim potrzeboskim" włodziem Sz.)- wejść w "matkę boską potrzeboską", skoro
          jej debet wynosi na dziś ok. 8 mln zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka