Gość: laleczka chucky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 15:30 poczytajcie forum praca zanim napiszecie tu coś!!nie ma pracy po żadnych studiach!! nawet po polibudzie!!od razu po maturze rejestrujcie się w up!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giggi sporo racji ma ta lala IP: *.chello.pl 05.05.10, 16:43 Nic dodać nic ująć to forum teraz kipi od wątków gdzie rzesze osób się wyrażają na temat braku pracy dla absolwentów. I to w dodatku ciężkich kierunków. Ja w czerwcu mam obronę mgr i też kiepsko z pracą a szukam już od stycznia :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poik Re: ludzie!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.10, 22:07 no właśnie w ogóle nie ma żadnej pracy! a ci ludzie, którzy niby gdzieś tam pracują to oszukują tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ludzie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:31 to nie prawda, że nie ma pracy. Praca jest, ale żeby ją znaleźć trzeba znać odpowiednią metodykę jej poszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
ratyzbona Re: ludzie!! 06.05.10, 19:46 W tym kraju nikt nie ma pracy. Ludzie z pracą to mi i zbiorowa halucynacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: ludzie!! IP: *.proxnet.pl 06.05.10, 20:20 To co istnieje przypomina niewolnictwo,a nie pracę. Chujowa robota za psie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: ludzie!! IP: *.ghnet.pl 08.05.10, 14:42 Popieram, Ratyzbono. A ci po studiach humanistycznych to już w ogóle, za mocne prochy biorą i wydaje im się, że pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poik Re: ludzie!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 22:23 ach, i wracając do forum praca, to trzeba brać poprawkę na ogromna ilość frustratów :) jak się za dużo poczyta, przesiąka się takim nastawieniem, że faktycznie nic tylko lecieć prosto do UP i narzekać, ze nie proponują super ambitnej, rozwijającej (ale zarazem nie za trudnej) pracy 20 h w tygodniu za min. 5 tys miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berbec Re: ludzie!! IP: 91.215.80.* 07.05.10, 15:11 bo na tym forum siedza sami nieudaczniny ktorym w zyciu nie wyszlo i przelewaja swoje żale w necie. praca jest, tylko dla ludzi z głową Odpowiedz Link Zgłoś