Dodaj do ulubionych

Administracja na UW i praca

IP: 195.116.169.* 09.08.10, 20:51
Witam. Co sądzicie o administracji na UW?(zaocznie). Kierunek może i przepełniony, ale myślę że dobrze byłoby skończyć go na tak renomowanej uczelni. Pracodawcy lepiej by patrzyli. Do technicznych kierunków nie jestem zbyt przekonany,chodź z matą nie jest u mnie źle.
Jednak praca po nich wymaga znajomości angielskiego,odpowiedzialności i moim zdaniem jest trudna. Po administracji może i jest nudna ale za to miej stresująca a ja jestem osobą która woli stałą monotonną pracę do wykonania niż ciągłe wyzwania projekty itp.Jak myslicie jak z pracą po administracji po takiej uczelni? To ma jakieś znaczenie? Co sądzicie o tym kierunku? I gdzie można pracować oprócz urzędów po tym?
Obserwuj wątek
    • Gość: czap Re: Administracja na UW i praca IP: *.chello.pl 13.08.10, 16:36
      W administracji pracuja ludzie po wszelkich studiach, nie tylko po
      administracji ( to zdecydowanie mniejszosc). Takze troche ludzi po
      kierunkach technicznych. Po studiach takcih jak administracja zeby
      zatrudnic sie w administracji potrzebujesz zazwyczaj b. dobrych
      kontaktow /reputacji/znajomosci.
    • Gość: xyz Re: Administracja na UW i praca IP: *.lanet.net.pl 13.08.10, 16:52
      somak powiem Ci coś, co Ci się nie spodoba, jak zapewne wielu innym chcących studiować w jakiejś niejasnej nadziei na lepszą przyszłość - dziś papier gxxxo znaczy, państwowej czy nie uczelni - zadaj sobie proste pytanie, ot wyimaginuj sobie sytuację, że ów papier masz - jak legion Tobie podobnych - i co dalej? Masz lepszy plan niż jedynie rozsyłanie cv w nadziei, że ktoś doceni ten skrawek papieru? Srr somak, nie chciałem Cię personalnie urazić, cenię fakt, iż chcesz się rozwijać. Jeśli jednak wiążesz z tymże rozwojem również nadzieję na poprawę sytuacji zawodowej - studia, zwłaszcza na tak przepełnionym kierunku jakim niewątpliwie jest administracja - za wiele Ci nie zapewnią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka