Dodaj do ulubionych

magister doktorat co chcecie napiszemy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:12
nasz zespół ma wieloletnie doświadczenia w pomocy
przy pracach magisterskich i licencjackich, a także semestralnych
zaliczeniowych i wszelkich innych. Tematy:psychologia, socjologia, tematyka
europejska, zarzadzanie, marketing, bankowosc,(i praktycznie każdy temat z
zakresu szeroko pojętej humanistyki. nawet nietypowe- spróbuj może akurat
damy radę) dyskrecja, szybkie terminy,
konsultacja, wszystko wg życzenia i bardzo tanio.
Obserwuj wątek
    • Gość: jeszcze kontakt zapomniałem podać kontakt (jest tutaj) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:14
      tls@o2.pl
      • r.richelieu Re: zapomniałem podać kontakt (jest tutaj) 14.04.04, 17:28
        doktorat też? kied dziś doktorat rzaczej przeszkadza tym, którzy nie potrzebują
        go do ściśle specjalistycznego stanowiska lub do pracy w szkole wyższej

dacie sobie radę, akurat. A potem rzucają się, że techniczne i przyrodnicze
        kierunki wyżej stoją od humanistycznych. Jak widać z humanistycznego keirunku
        byle kto potrafi napisać dziadowską pracę. W jaki sposób napiszecie doktorat,
        nawet niech to będzie socjologia czy inny kieruneczek, jeśli na tym poziomie
        konieczna jest innowacyjność. W jaki sposób wymyśleć cokolwiek nie mając
        teoretycznego przygotowania

po co podałeś mail, myślałam, że to kolejny wątek tylko i wyłącznie do hm
    • Gość: Gocha Re: magister doktorat co chcecie napiszemy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 17:33
      Doktorat z psychologii musi byc empiryczny, a w dodatku powinna to byc seria
      badań. Nie wymiękacie?
      • Gość: x Re: magister doktorat co chcecie napiszemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:41
        a co to za problem, kto sprawdzi czy badania empiryczne rzeczywiście zostały
        przeprowadzone a nie wymyslone od początku do końca? pozatym cena doktoratu
        jest na tyle duża, że można też zrobić prawdziwe badania jeśli ktoś się upiera
        to tylko kwestia włożonej pracy. humanistyczne tytuły naukowe to tylko
        społeczna iluzja i tu muszę przyznać rację krytykom. znajomość socjologii
        naucza jednak, że społeczeństwo trzyma się na iluzjach nawet w tak pozornie
        konkretnych dziedzinach jak ekonomia.
        pozdro i polecamy sie
        • r.richelieu Re: magister doktorat co chcecie napiszemy 14.04.04, 17:45
          badania to jedno, ale ich opracowanie..
          • Gość: x Re: magister doktorat co chcecie napiszemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:50
            najwyżej będą kontrowersyjne.
            ale to tylko najgorsza opcja gdyż moja narzeczona zajmująca się w naszym
            zespole psychologią jest wybitną choć niedocenianną specjalistką zarówno w
            branży psychologii klinicznej jak i społecznej(i nie sa to jej jedyne zalety)
            • r.richelieu Re: magister doktorat co chcecie napiszemy 14.04.04, 17:56
              a jaki stopień ma Twoja narzeczona, że tak łatwo go rozmienia na drobne
              • Gość: x Re: magister doktorat co chcecie napiszemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:01
                mgr ale mocny. (ps. dużo piszących prace, którzy ogłaszają się w necie
                utrzymuje, że jest dr albo i nawet prof. ale my tego nie robimy bo choć czynimy
                wiele zła systemowi edukacji to przynajmniej poważnie traktujemy naszych
                Klientów)
                • Gość: Gocha Re: magister doktorat co chcecie napiszemy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 22:31
                  Sprawdzam Ciebie i narzeczoną. Odpowiedzcie w ciągu 24 godzin:
                  (1) Czy potraficie zrobic analizę logarytmiczno-liniową i równania strukturalne?
                  (2) Czy wiecie, co to jest SMAR?
                  (3) Napiszcie w kilku zdaniach, jakie widzicie relacje między teorią procesów
                  ironicznych Wegnera i teorią wyczerpania ego Baumeistera
                  (4) Kogo byście widzieli, jako osoby kompetentne w Polsce do bycia
                  promotorami/recnzentami w obszarze nakreslonym w punkcie 3 (z 3-4 nazwiska).
    • Gość: x to niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:36
      to jest niemożliwe, nawet nie czytałem tego komentarza ale pojawił się chyba 10
      minut po tym jak wrzuciłem temat. ktoś siedzi w necie 24h na dobę i z nudów
      tropi zło. może to sparaliżowany superbohater
      • r.richelieu Re: to niemożliwe 14.04.04, 17:43
        po prostu mam teraz zajęcie przy kompie non stop z małymi przerwami na..
        zamiatanie podłóg i mycie glazury. Nie każdy musi stać na hali przy taśmie-to
        taki popularny zwrot więc sobie go przywłaszczyłam
        nic nie poradzę na to, że forum gazetowe to moja ulubiona strona w necie
        • Gość: x Re: to niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:46
          spoko ja też kiedyś pracowałem przy kompie i pasjami obrażałem uczesników
          forum, ale działo się to w godzinach pracy. popołudnia przeznaczałem zawsze na
          relax i dalej to czynię więc żegnam do jutra
          • r.richelieu Re: to niemożliwe 14.04.04, 17:53
            ale ja nie obrażam, sam się obrażasz własnymi czcionkami

i nadal nie wiem co z tym doktoratem, po cholerę doktorat nie napisany z pasji,
            z radości tworzenia, z chęci zostania uczonym lub wybitnym specjalistą

• Gość: x Re: to niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:58
              po to żeby mięć lepszą pracę więcej zarabiać lub zaspokoić własne lub cudze
              ambicje ludzka natura jest skomplikowana i nie składa się wyłącznie z elementów
              szlachetnych. przemyśl
              • r.richelieu Re: to niemożliwe 14.04.04, 18:01
                a, to ja wiem, że natura ludzka jest pokrętna i prędzej pójdzie łatwą dogą niż
                trudną. Kurwy, lenie, krętacze, złodzieje i oszuści. Ot. I tchórze bez odwagi
                przyznania się do krętactwa
                • Gość: x Re: to niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:03
                  pojawiły sie brzydkie słowa więc kończymy te dyskusję :P
                  • r.richelieu Re: to niemożliwe 14.04.04, 18:10
                    słowa to tylko słowa, brzydka staje się moralność, którą te słowa nazywają a i
                    tak nazwać nei mogą

to dopiero hipokryzja, nosek krzywi się na brzydkie słowo, ale nie krzywi się
                    na jego upostaciowienie

• Gość: Pikor Propozycja dla autora postu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:13
      Już lepiej zacznijcie na dupie zarabiać! Też można zdobyć doświadczenie.
    • Gość: 1 Re: magister doktorat co chcecie napiszemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 17:54
      1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka