Dodaj do ulubionych

Mity na temat administracji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 13:10
Witam,
Chciałbym się raz na zawsze rozprawić z mitami, że po administracji nie można znaleźć pracy i że to nudny i mało prestiżowy kierunek. Co za bzdury :D. Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Nasza gospodarka potrzebuje absolwentów administracji. Jeśli lubicie ten kierunek, śmiało idźcie!! W życiu nie warto sugerować się opinią innych, trzeba robić to, co się lubi!! Zawsze mam ochotę wykrzyczeć to ludziom, którzy z niezrozumiałych dla mnie powodów nienawidzą tego kierunku. Całkiem spora rzesza moich kolegów to absolwenci administracji na WSB. Każdy z nich znalazł dobrze płatna pracę i jest szczęśliwy. Ba, samu ukończyłem administracje w Wyższej Szkole Bankowej i jestem zadowolony. Skoro lubicie się rozwijać, poznawać nowych ludzi, to śmiało możecie studiować administrację ;)
Obserwuj wątek
    • spokojny.zenek Re: Mity na temat administracji 02.10.11, 15:37
      Można na przykład zatrudnić się w dziale promocji Wyższej Szkoły Bankowej...
      • Gość: 212 Re: Mity na temat administracji IP: *.skawsoft.com.pl 02.10.11, 21:25
        HA HA ZNOWU KRYPTOREKLAMA WSB?!
    • notsofast Potwierdzam! 03.10.11, 17:50
      Znajomy skończył i trzepie taką kasę przy elewacjach, że hej! A jak tam Twoi znajomi - załapali się na równie intratne posadki?
    • hawa.etc Re: Mity na temat administracji 03.10.11, 23:08
      Jesteś żałosny. WSB musi być naprawdę beznadziejną uczelnią, skoro nawet spamować cię porządnie nie nauczyli.
    • Gość: belial Re: Mity na temat administracji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.11, 09:50
      Za 10 - 15 lat WSB przestanie istnieć. Idzie potężny demograficzny niż. Prywatne pseudoszkółki pokroju WSB już powoli mogą się zacząć pakować, ale jescze trochę kaski z lemingów wyciągną. Zostaniece z dyplomem szkoły której nie ma.

instytutsokratesa.pl/pliki/Demograficzne_Tsunami_Instytut_Sokratesa.pdf
      • Gość: Daki Re: Mity na temat administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 19:02
        Całkowicie zgadzam się z przedmówcą. Mój chłopak i ja kończyliśmy administrację na WSB. Gdybyśmy się mieli cofnąć w czasie do momentu wyboru kierunku na pewno wybralibyśmy, administrację, na WSB, która poszerza horyzonty intelektualne. Dzięki wiedzy zdobytej na WBB, prowadzimy prężne i dobrze prosperujące przedsiębiorstwo.
        • Gość: Romeks Re: Mity na temat administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 21:50
          A więc wszystko co mówią o administracji to tylko mity
          • Gość: Anna Re: Mity na temat administracji IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.11, 00:46
            Fajnie pogadać z samym sobą, co?
            • spokojny.zenek Re: Mity na temat administracji 07.10.11, 22:32
              Dla pracownika działu promocji to podstawowa umiejętność.
    • Gość: madziulla512 Re: Mity na temat administracji IP: *.sds.uw.edu.pl 09.03.12, 19:47
      dokładnie nie należy sie sugerować zdaniem innych. ja mam podobnie, ale z europeistyką.. trzeba robić swoje. najlepiej dodatkowe kursy, szkolenia, praktyki. polecam właśnie jeszcze 2 tyg zapisów zostało na STABI, czyli program Szkoły Trenerów Administracji i Biznesu. pzdr
      • olewka100procent Re: Mity na temat administracji 30.03.12, 22:01
        facet i administracja ? podejrzane
    • Gość: Windykator_IT Nie ważne co skończysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 22:27
      A ważne co umiesz. Niedawno na goldenline znalazłem dziewczynę, która po studiach teologicznych pracuje na wysokim stanowisku w korporacji jako programistka i wdrożeniowiec. Tak samo poznałem po anglistyce programistę. A mój kolega jest po administracji na UKSW, pracuje w urzędzie. Nie narzeka póki co.
    • Gość: jak Re: Mity na temat administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 17:25
      Mitem jest ten wpis. ewidentne promowanie kierunku i szkoły WSB. Nie wierzcie w takie bzdury. Jestem absolwentką administracji na renomowanej uczelni - Uniwersytecie, ale nie będę wpisywać tu reklamy. Umiejętności nabędziecie trochę, racja. Ale z pracą bardzo ciężko. Nawet osobom takim jak ja, które otrzymywały stypendium Prezesa Rady Ministrów...
    • Gość: asdf Re: Mity na temat administracji IP: *.176-107-171.citysat.com.pl 12.08.13, 22:51
      prawo bez aplikacji = administracja na wydziale prawa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka