Gość: NiCol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 12:59 Witam wszystkich. Czy moze ktos z was wie na czym polega egzamin wstepny tzn test psychopedagogiczny w Krakowie na AP??? Byłabym wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maijka Re: Akademia Pedagogiczna Kraków 21.06.04, 14:16 Jeżeli interesują Cię testy na krakowska AP - to proszę skontraktuj się ze mną pod adresem: maijka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Akademia Pedagogiczna Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:51 Witam:) Pisałam ten test w zeszłym roku. Dostaje się do ręki zeszyt z testami ok 30 kartkowy. Pytań jest tam ok 90. Czas na wykonanie 90 min. Było tam 5 tekstów (ok 5 stron jeden) i do każdego pytania. Jeden z tekstów był, z tego co pamiętam, o Korczaku. Reszty tematów nie pamiętam. Oprócz tego były jeszcze dwie części testu, dokładnych przykładów nie pamiętam, dlatego podaje Ci link z przykładowymi pytaniami, właśnie z zeszłego roku. Ogólnie mówiąc trzeba ten test rozwiązywać sprawnie bo czasu jest tak w sam raz - ale z tego co pamiętam to ja jeszcze spokojne zdążyłam posprawdzać sobie odpowiedzi. pozdrawiam:) www.ap.krakow.pl/rekrut/wymegz.html#PEDAG Odpowiedz Link Zgłoś