Dodaj do ulubionych

Zwolnienia Pomocy

19.11.12, 10:31
Mam pytanie. Czy ktoś może wie w czy jest w Bydgoszczy jakiś lekarz(najlepiej w Bydgoszczy, ale może być też gdzie indziej) który wypisze zwolnienie za 2 miesiące nieobecności na studiach. Opuściłam mnóstwo zajęć ( nie ważne z jakiego powodu, ale nie z powodu choroby). Czy jest w ogóle możliwe żeby je otrzymać..Bardzo proszę o pomoc....
Obserwuj wątek
    • fishionelka Re: Zwolnienia Pomocy 19.11.12, 11:58
      Najpierw zobacz w regulaminie studiów, ile możesz mieć obecności, żeby być klasyfikowanym. Szkoda pieniędzy na zwolnienia - szczególnie lewe o.O - jeśli i tak nic nie dadzą, a możliwe, że nie dadzą.
      • Gość: belial Re: Zwolnienia Pomocy IP: *.devs.futuro.pl 19.11.12, 12:06
        myślałem, że ktoś napisze, że to nieetyczne, że to oszustwo itd., he, he, studenci...
        • Gość: leon Re: Zwolnienia Pomocy IP: *.opera-mini.net 19.11.12, 13:26
          Przyznaj się lepiej, ile razy ty kombinowałeś w pracy, he he, dorośli. Tylko nie pisz, że ty jesteś zawsze uczciwy, bo opluję monitor ze śmiechu, a szkoda go.
        • fishionelka Re: Zwolnienia Pomocy 19.11.12, 14:12
          No bo nieetyczne, a w niektórych przypadkach i idiotyczne, jak ktoś nie zna zasad uczelni, na której studiuje ;-)
          • Gość: 21 Re: Zwolnienia Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.12, 21:50
            skończ wreszcie te studia żeby mieć całkiem wolne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka