Dodaj do ulubionych

Studia na ŚAM

01.08.04, 20:33
Właśnie dostałam się na studia magisterskie na fizjoterapie mam wielką prośbę
czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś na temat studiowania na tej uczelni ,
warunków panujących w akademiku,podręczników, no i oczywiście czy jest bardzo
ciężko.....Będę bardzo wdzęczna z jakieś informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: blask Re: Studia na ŚAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:44
      Podobnie jak Ty zostalem przyjety na SlAM na fizjoterapie. Z tego co
      dowiadywalem sie jeszcze przed egzaminami wiem, ze nie jest latwo i trzeba sie
      przylozyc do nauki (na licencjackich duzo osob wylecialo). Podobno w pierwszym
      semestrze wazna jest biologia medyczna nie wspominajac o anatomii.
      Pozdr.
      • aaaniaaa1 Re: Studia na ŚAM 14.08.04, 14:34
        Bardzo się ciesze że wreszcie znalazłam kogoś z tego kierunku!gdzie będziesz
        wogóle mieszkał w akademiku czy gdzieś indziej?idziesz na magisterskie czy
        licencjat?ja najbardziej boje się biochemii i biofizyki ponieważ nie chodziłam
        do typowej klasy biol-chem,czy możesz mi coś opowiedzieć o tych przedmiotach?
        • Gość: blask Re: Studia na ŚAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:53
          Jestem na studiach magisteskich. Zastanawiam sie czy dojezdzac, czy zamieszkac
          blizej uczelni. Przedmioty o ktorych piszesz sa dopiero na drugim semestrze,
          wiec po co sie zamartwiac co bedzie za pol roku (tez nie uczylem sie na biol-
          chemie)a do tego czasu mozna wypracowac wlasna "strategie" przetrwania. Czy
          mozesz podac swojego maila?
          • aaaniaaa1 Re: Studia na ŚAM 17.08.04, 15:45
            Dzięki za informacje trochę się uspokoiłam może nie będzie tak zle skoro nie
            tylko ja nie kończyłam biol.chema.Mój adres : aaaniaaaa@.gazeta.pl zapraszam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka