innap1 19.09.04, 02:30 Czy jest ktoś tutaj, kto również zaczyna studia na tej uczelni i na tym kierunku???I nie zna nikogo na I roku???Proszę o wpis - razem raźniej:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djdziki Re: US - Prawo dzienne:) 20.09.04, 17:45 Hejka! Też jestem studentem prawa na UŚ (dzienne), nie jestem sam, ponieważ kilka znajomych mi osób też dostało się razem ze mną, co nie znaczy że nie chciałbym poznać innych ludzi i też wychodzę z założenia, że razem raźniej! Oki, to chyba tyle narazie, jakby co to mój mail andrewtb@wp.pl. Czekam i pozdrawiam :))) Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
innap1 Re: US - Prawo dzienne:) 21.09.04, 00:02 Hej Andrzej!!!Chciałam ci wysłać maila, ale ... nie udało mi się:(Twój adres e- mail na pewno jest poprawny??? Fajnie, że odp na forum:) Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 21.09.04, 16:51 Wit@m :)) Nie zebym sie chwalil, ale JA jestem :))) Pozdrawiam, K Odpowiedz Link Zgłoś
innap1 Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 00:15 Nie chodziło o chwalenie - to forum, nie wiem, czy zauważyłeś, ma inny cel:) A jeżeli chodzi o wątek, to chodziło o poznanie innych ludzi! A propos - znasz już kogoś z I roku, czy może na inaugurację wybierasz się sam? Pozdro!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 08:45 Hej! Nie chodzilo mi wcale o chwalenie sie, chyba nie do konca zrozumialas. Polecam www.wpia.us.edu.pl/forum jesli Cie tam jeszcze nie bylo.. Poznalem kilka osob osobiscie, dwie z Gliwic, jedna z Zabrza choc nie do konca jestem pewien. Jestem z Katowic, a Ty? Na inauguracje podjade sam, ale prawdopodbnie bede odwozil znajomych do Gliwic, mam tam jeszcze kilka spraw do zalatwienia. Jak nastroj? Ksiazki kupione? Jesli potrzebujesz spis, dodatkowe materialy czy cos takiego daj znac..nie ma problemu wrzucic na xero:)) Pozdrawiam :) Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
innap1 Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 10:58 Hej!!! Spoko - zrozumiałam aluzję:))) Na forum naszego wydziału bywam, ale na razie jako obserwator...To jakoś wydaje mi się bardziej przyjazne!Nie wiem dlaczego. Przed rozpoczęciem uczucia mam mieszane - z jednej strony nie mogę się już doczekać, ale z drugiej...Nowa szkoła...300 nowych osób;)Zobaczymy jak będzie:) Książeczki wszystkie mam - przynajmniej te podstawowe, wykłady pokserowane mam, jakieś ściągi, ustawy i ... jakiś inne rzeczy, które jeszcze nie wiem do czego służą!Razem ma to wysokość grubo ponad pół metra, a waży duuużo!A ty??? Przygotowany???Może masz coś czym warto byłoby się podzielić???A może czegoś ci brakuje??? Pozdro!!! Marlena PS.Czy na forum wpia uś masz taki sam nick czy inny? Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 11:25 Donnie Brasco to Ja:)) Dokladnie pod powyzszym nick'iem pojawiam sie na forum WPiA US. Marleno na pozostale pytania postaram sie odpowiedziec do poludnia, ostatnie 6 dni w pracy, ale pracowac wypada :)) Zaloguj sie na forum WPiA :) Nie taki diabel straszny! Pozdrawiam :)) K Odpowiedz Link Zgłoś
innap1 Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 11:54 Może Cię to zaskoczy, ale tak właśnie myślałam, że to Ty:))) Miłego dnia:)))I duuużo słoneczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 13:11 I'm known all over the world :) Jestem ciekaw skad wiedzialas? Bedzie OK ;) > Książeczki wszystkie mam - przynajmniej te podstawowe, wykłady pokserowane mam, jakieś ściągi, ustawy i ... jakiś inne rzeczy, które jeszcze nie wiem do czego służą!Razem ma to wysokość grubo ponad pół metra, a waży duuużo!A ty??? > Przygotowany???Może masz coś czym warto byłoby się podzielić???A może czegoś ci brakuje??? Od samego przekladania tych wszystkich cegielek mozna nabawic sie urazu..mysle to glownie o Bardachu. Pamietaj ze do konca nie mamy pewnosci ze to, co zdobi nasze polki jest nadal aktualne i wymagania wykladowcow nie ulegly zmianie..nie bede Ci tu teraz wszystkiego wymienial..bedac w domu podesle na priv spis ksiazek, zobaczymy czym jestesmy w stanie sie zaskoczyc :)) W Glwicach pogoda nijaka, od downpour'ow po ostatnie promienie lata.. Nadal nie wiem skad jestes :)) Pozdrawiam, K Odpowiedz Link Zgłoś
innap1 Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 13:21 Jak dla mnie, to wszystkie są... ciut za ciężkie:) Wiedziałam, bo ... już kiedyś rozmawialiśmy ze sobą - nawet wysłałeś mi spis podręczników! Pozdrawiam!!! PS.Mieszkam w ślicznej miejscowości całkiem blisko Katowic! Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 13:31 o Qrczak :) Dobrze wiedziec:) Pzdr, K Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 13:52 Fakt :) Napisz lepiej jak mijaja Ci ostatnie dni.. K Odpowiedz Link Zgłoś
innap1 Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 14:11 ...ostatnie dni wolności i względnego spokoju, co???... Ogólnie odpoczywam i będę starała się w najbliższym czasie wyskoczyć na jakieś imprezki przed magiczną datą 1 października, żeby się odstresować:) Poza tym wiem, że Ty byłeś już studentem, więc co nie co się orientujesz, co i jak:)Jak nie, więc nie ukrywam, że co nie co, rozmyślam o tym jak będzie - myślę chyba o wszystkim!!!Ale jestem dobrej myśli - poniekąd nawet nie mogę się doczekać - tymbardziej, że wczoraj byłam na NASZYM:) wydziale i ... jakoś tak sympatyzcnie tam było:) Trzeba myśleć pozytywnie - nawet wtedy, gdy pogoda jest taka jak dzisiaj:) A ty co porabiasz??Pracujesz jeszcze??Będziesz to kontynuował w czasie studiów?? Serdeczne pozdro!!! M. PS:Jeżeli jescze masz mój adres mailowy to napisz jak masz ¨jakieś ciekawostki¨ o wpia:) PPS:Byłeś może na obozie integracyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 14:22 Ok, przechodzimy na priv#a, teraz niech inni sie wykaza :) K Centrum Sterowania Wszechswiatem Glwice,Polska www.btigroup.de Odpowiedz Link Zgłoś
innap1 Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 14:42 Spoko:)Napisze do Ciebie na gg, bo jeszcze mam twój nr! Ale później, bo teraz idę na obiadek! Pozdro! M. PS.Na razie to wnioskuję, że chyba niewiele osób bywa na forum:(Albo mało osób ma neta?!!!Chyba niemożliwe...Więc gdzie się podziewa pozostłe 277 osób????? ;)To jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 16:18 Bede czekal:) Obiadek to ja bede mial w okolicach 21 jak nie wyskoczy nic nowego :( Leje..bez sensu. Pozdrawiam! K Odpowiedz Link Zgłoś
innap1 Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 16:41 Napisałam do Ciebie na gg, ale chyba Cię nie było:)Postaram się napisać do Ciebie wieczorem jak będę:)Dam znać!!! Pozdro!!!Miłego dnia! M. Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 16:49 Nie wiem jak jest w innych firmach, ale u NAS nie uzywa sie GG, zadnych private emails itepe :)) Wieczorem bede online, ale to bedzie pozny wieczor. Pozdrawiam Cieplo, K Odpowiedz Link Zgłoś
djdziki Re: US - Prawo dzienne:) 22.09.04, 17:10 Hejka Marlena! Tu Andrzej. Dziwne, z tym mailem, adres jest w porządku, możesz spróbować jeszcze na djdziki@tlen.pl Czytałem sobie co nieco wasze pogawędki z Krzyśkiem :)) spoko! Mam nadzieję, że napiszesz maila. pozdrawiam. Pa. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
innap1 Re: US - Prawo dzienne:) 23.09.04, 00:05 Witam ponownie!!! Mail poszedł - mam nadzieję, że dojdzie:) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: US - Prawo dzienne:) 27.09.04, 12:57 No dobrze, a gdzie pozostale 270 osob?? SA Odpowiedz Link Zgłoś