Gość: j IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:55 akademik Żaczek(PW) - jak tam jest? co? i dlaczego? napiszcie co wiecie na ten temat dziekuje z gory (i z dolu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Clean Re: Polit. Warsz.-akademik Żaczek IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 24.09.04, 19:56 Akademik to moze i spoko, ale pobliski wydzial - Mechatronika to dopiero jest hardcore ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragefan Re: Polit. Warsz.-akademik Żaczek IP: *.cust.tele2.pl 26.09.04, 13:59 Hardcore?? Co Ty gadasz?? Wystarczy choć trochę się pouczyć, a nie pić cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clean Re: Polit. Warsz.-akademik Żaczek IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 26.09.04, 17:26 Co ty k... wiesz o mechatronice ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Polit. Warsz.-akademik Żaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:24 ee, ja to nie na mekatronike, ino na Wi-Aj-Pi (W.I.P.), czyli po sasiedzku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Polit. Warsz.-akademik Żaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:03 A ja jestem na mechatronice i jest całekim spoko, no może poza tym żę kobiet brak... Odpowiedz Link Zgłoś