Dodaj do ulubionych

KUPIE DYPLOM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 19:52
Witam wszystkich!Mam prosbe,pisze prace na temat "kupowania wyksztalcenia" i
bardzo zalezy mi na kontakcie z kims kto z czegos takiego
skorzystal.Zapewniam dyskrecje.Kontakt na maila marrrta26@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* grrr IP: 195.117.90.* 30.10.04, 20:17
      prac na ten temat napisano wystarczająco dużo, każda następna utwierdza w
      przekonaniu niezdecydowanych co do własnego czystego sumienia, które nie jest
      czyste. Dlatego tacy jak Ty też przyczyniają się do wzrostu popytu na to
      złodziejstwo i intelektualną prostytucję. Ale własny artykulik ważniejszy jest
      od elementarnych zasad moralnych, proszę szanownej Marty.
      • Gość: marrrta26 Re: grrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:59
        Prosze szanownego grrr!Co do moralnosci mojej lub kogokolwiek uwazam ,ze nie
        powinienes sie wypowiadac,bo kazdy powinien odpowiadac za siebie,strzec swojej
        wlasnej moralnosci.Ja osobiscie mam te przyjemnosc,ze ciezko pracuje,zeby
        zdobyc swoje wyksztalcenie.Ale sa ludzie ,ktorzy postepuja inaczej, z roznych
        powodow.Chcialabym poznac te powody,nie mnie ich oceniac.Watpie,zebym siala
        jakiekolwiek zepsucie moralne.Zreszta kierowalam swoj post do osob,ktore kupily
        wyksztalcenie,a nie do obroncow moralnosci.
        • marudny Re: grrr 30.10.04, 23:37
          siednij do publikacji gazety, ostatni artykul w wielkim formacie 2-3 tygodnie
          temu, mozesz wykorzystac zawsze i podac jako opracowanie :))
        • Gość: Richelieu* Re: grrr IP: 195.117.90.* 30.10.04, 23:57
          wiesz Marto dlaczego obowiązuje cisza przedwyborcza? żeby korzystny rozkład
          procentowy kandydata X nie wywoływał u niezdecydowanych i nie mających zdania
          przekonania, że jeśli tyle osób głosuje na Iksa to coś w tym musi być.

wiesz co się stosuje w artykułach wszelakich aby przekonać o prawdziwości
          swoich słów? Poza zwrotem, że "badania amerykańskich naukowców dowodzą" używa
          się na okrągło odsetków "badania wiodącej firmy badania opini publicznej
          wykazały" że 26,7% forumowiczów ma skrzywienie kręgosłupa, 41,9% cierpi na
          niestrawność z powodu szybkiego jedzenia przy komputerze, a 20,3% ma niedobór
          witaminy D w organiźmie. Wychodzi z tego jasno, że zaledwie 11,1% jest zdrowa.
          Ale znowu nie pisze się, że 11% jest zdrowa, ale, że 89% jest chora. Lub
          odwrotnie, zależy czy badania zamówiła klinika ortopedyczna i gastologiczna czy
          nie. I co forumowicz zrobi? Zastanowi się nad swoim chorym organizmem,
          pobiegnie do apteki po witaminę D i po tran, a w końcu zainwestuje w laptopa
          aby i forumować i korzystać ze słońca.

Weźmy zapracowanego studenta. "Zgodnie z własnymi badaniami przeprowadzonymi na
          grupie 500 anonimowych forumowiczów kupujących prace, stwierdzam co następuje.
          94% słyszało o praktykach kupowania prac, 88% słyszało i potępia, 31% słyszało
          i zastanawia się nad kupnem, 18% kupiło, 0,5% pisze (dane wymyślone na
          poczekaniu, się nie sugerować niepoprawnością kafetrii i tendencyjnymi
          wynikami). Co więc student niezdecydowany, myślący nad kupnem, zawierający się
          w 31%, zrobi? Będzie utwierdzony, że, jak dziś tu powiedziano, skoro inni są be
          to ja też mogę. Społeczny dowód słuszności.

To narobisz
          • Gość: marrrta26 Re: grrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 03:15
            Alez sie zaangazowales!Rozumiem,ze nie powinno sie poruszac problematycznych
            tematow,np.aborcji,zboczen,uzaleznien.Bo kazdy bedzie mogl sie
            usprawiedliwic,ze skoro inni sa be to ja tez moge.Nadal upieram sie przy
            pilnowaniu siebie,swojej moralnosci,swojej sily charakteru,zaznaczam
            SWOJEJ.Niech kazdy postepuje zgodnie z wlasnym sumieniem i odpowiada za
            siebie.Pozdrawiam
            • Gość: Richelieu* Re: grrr IP: 195.117.90.* 01.11.04, 17:42
              nie wolno, według mnie, poruszać tego typu spraw w postaci reportażu. Trzeba
              nadać mu charakter wartościujący aby czytający nie miał swoich wątpliwości nad
              etyką. Pisanie prac jest tylko przez niektórcy traktowane jednoznacznie źle. Ci
              niezdecydowani mogli by uznać prawo większości czyli silniejszego, za swoje,
              jeśli nie towarzyszy tematowi żadna ocena.

Podobnie z wywiadami z cichodajkami. Był kiedyś w WObcasach, prawdziwie
              rzetelny niewartościujący wywiad z prostytutką. Na pytanie dlaczego, ona
              opowiedziała o trudnej sytuacji życiowej itd. Kto więc może powiedzieć, że ma
              życie usłane różami? Życie każdego czytelnika pasowało by jako pretekst do
              kurestwa. I miałby kawałek sumienia uspokojonego.

Czy to maniulacja? Taka sama jak pisanie bez oceny sytuacji. To samo
              wytłumaczenie, trudna sytuacja życiowa, brak czasu, stanie się wytłumaczeniem
              kupujących i piszących. Pyta się reporter "Czy nie uważa pan, że to
              nieetyczne?" zamiast "Przecież to nieetyczne, nie wstyd panu?". Jest masa
              zabiegów aby wina rozmówcy była ewidentna, a rozmówca się nie obraził na koniec
              • Gość: uzyszkotnik Re: grrr IP: *.pl / 217.173.202.* 01.11.04, 17:46
                ty, riszelje masz najwyrazniej duzy problem z pewnymi uslugami, wyglada to na
                walke z konkurencja
                • rr.richelieu Re: grrr 01.11.04, 20:29
                  sądzisz więc, że zdolna byłabym do prostytucji intelektualnej? Tak źle o mnie
                  myślisz? straszne
                  • Gość: uzyszkodnik kto mowi, ze do intelektualnej n/txt IP: *.pl / 217.173.202.* 01.11.04, 20:36
                    • czesiekkk Re: kto mowi, ze do intelektualnej n/txt 01.11.04, 20:40
                      A tobie użyszkodniku sprawia radość prześladowanie ludzi w necie? Daj se luz
                      chłopie. Wiem zgasiła cię kiedyś dziewczyna i teraz cierpisz. To cierp sobie w
                      samotności a nie top smutów w tych marnych wpisach. Bo mi się już czytać nie
                      chce i nie wiem czy mam płakać czy puścić pawia.
                      • Gość: uzszkodnik czesiek WIE IP: *.pl / 217.173.202.* 01.11.04, 20:44
                        czesiekkk napisał:

>Wiem zgasiła cię kiedyś dziewczyna i teraz cierpisz

jesli czesiek ma wiedze, to czymze jest urojenie?
                      • wegetujaca.vegeta Re: kto mowi, ze do intelektualnej n/txt 01.11.04, 20:44
                        > A tobie użyszkodniku sprawia radość prześladowanie ludzi w necie? Daj se luz
                        > chłopie. Wiem zgasiła cię kiedyś dziewczyna i teraz cierpisz. To cierp sobie
                        w
                        > samotności a nie top smutów w tych marnych wpisach. Bo mi się już czytać nie
                        > chce i nie wiem czy mam płakać czy puścić pawia.

sprobuj jedno i drugie. najlepiej rownoczesnie.
                        • czesiekkk Re: kto mowi, ze do intelektualnej n/txt 01.11.04, 20:51
                          Pobleblałeś już, o rany ale mi powiedziałeś, aż dwa razy, o rany julek. Nie
                          przejmuj się tak, bo z nerwów jeszcze pęknie ci żyłka w pupie.
                          Miłego pisania forumowy frustracie.
                          • wegetujaca.vegeta Re: kto mowi, ze do intelektualnej n/txt 01.11.04, 20:53
                            czesiu, jestem kobieta
                      • rr.richelieu Re: kto mowi, ze do intelektualnej n/txt 01.11.04, 20:50
                        ciii, cześku, ciii. Gdy się raz zadrze, będą ciągnąć póki całego paznokcia nie
                        oberwą
                        Użyszkodnik zalazł mi za skórę strasznie, ale dziś przecież żartuje. Dopóki
                        ewidentnie nie obraża używając wulgaryzmów lub innych słów uznanych powszechnie
                        za obraźliwe. I powiem, że nawet mnie bawi, dziś.

Swoją drogą to miłe co robisz;)
                    • rr.richelieu Re: kto mowi, ze do intelektualnej n/txt 01.11.04, 20:44
                      no tak, głowę o wiele bardziej cenię niż..

co nie zmienia faktu, że..
                      • Gość: uzyszkodnik Re: kto mowi, ze do intelektualnej n/txt IP: *.pl / 217.173.202.* 01.11.04, 20:46
                        w tej pracy wszystko moze sie przydac, glowa takze ma swoje zalety....
              • wegetujaca.vegeta Re: grrr 01.11.04, 20:43
                >nie wolno, według mnie, poruszać tego typu spraw w postaci reportażu. Trzeba
                > nadać mu charakter wartościujący aby czytający nie miał swoich wątpliwości
                nad
                > etyką.

jak na razie mamy wciaz wolna prase....
                • rr.richelieu Re: grrr 01.11.04, 20:45
                  tak, i dzieci, których należy wychowywać też
                  • wegetujaca.vegeta Re: grrr 01.11.04, 20:46
                    > tak, i dzieci, których należy wychowywać też

tak, wszystkie dzieci nasze sa i nalezy je wychowywac wskazujac im jedna
                    sluszna droge.
                    • rr.richelieu Re: grrr 01.11.04, 20:52
                      rozumiem, że kupowanie prac jest dla Ciebie etycznie względne
                      • wegetujaca.vegeta Re: grrr 01.11.04, 20:57
                        rr.richelieu napisała:

> rozumiem, że kupowanie prac jest dla Ciebie etycznie względne

kupowanie prac to to samo co konczenie studiow zaocznych - tez sie placi za
                        dyplom, tylko ze raty rozlozone na 5 lat. a najwieksze glaby placa podwojnie, i
                        za studia i za napisanie pracy.
                  • Gość: uzyszkodnik Re: grrr IP: *.pl / 217.173.202.* 01.11.04, 20:48
                    alez riszelje, toż sie wie, że nie kazdy temat odpowiedni do świerszczyka jest
          • Gość: katarzynka Re: grrr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.04, 03:28
            oj, sie zagalopowales chyba lekko...rozumiem, ze twoim zdaniem lepiej nie mowic
            o problemie - innymi slowy - jak sie o czyms nie mowi, to tego nie ma?
            Kupowanie jest i bedzie i zaden artykul nie ma tu nic do rzeczy, to jest
            osobista sprawa kazdego czlowieka. Poza tym naucz sie rozrozniac reklame od
            reportazu.
    • Gość: debil Re: KUPIE DYPLOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 08:22
      Za ile?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka