IP: 217.17.46.* 09.12.04, 11:43
Prosze o opinie. które prywatne uczelnie są najlepsze. Stwórzmy rankingi.
Oczywiscie inne miasta tez wchodza w grę.
ja stawiam:
1/Szkoła Wyzsza Psychologii Społecznej
2/ Wyzsza Szkola im.Kozminskiego
3/ Wyzsza Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Warszawie
4/Wyzsza Szkola im.Janskiego
5/Wyzsza Szkoła Zarzadzania Personelem
6/Collegium Civitas
7/Wyzsza Szkoła Dziennikarska im.Wankowicza
8/Wyzsza Szkola im.Kudlinskiego
9/Wyzsza Szkola im.Łazarskiego
.
.
.
.
Obserwuj wątek
    • Gość: waw Re: prywatne IP: 217.8.186.* 09.12.04, 11:48
      dodam jeszcze Wyższa Szkola Finansow i Zarzadzania Wawa szczegolnie kierunek
      Psychologia.
      • Gość: jean Re: prywatne IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 21.12.04, 19:32
        Wyższa Szkoła Biznesu w Dąbrowie Górniczej
        • Gość: waw Re: prywatne IP: 217.8.186.* 22.12.04, 08:35
          Wyższa Szkoła Zarządzania Personelem w Warszawie
          Collegium Civitas w Warszawie
          WSPIZ im Koźmińskiego w Wawie
          Wyższa Szkoła Ekonomiczo-Humanistyczna w Łodzi
          Wyzsza Szkola Kupiecka w Łodzi
          SWW w WAwie
          • polio1 Re: prywatne 30.01.05, 12:19
            Wyższa Szkoła Zarządzania i Marketnigu w Sosnowcu
          • agataku Re: prywatne 24.03.05, 15:50
            > Wyższa Szkoła Ekonomiczo-Humanistyczna w Łodzi
            a to paradne! zapytaj kogokolwiek z Łodzi o WSHE. Najczęstsza reakcja to
            śmiech. Ta szkoła to farsa, zupełnie nie na poziomie. Nauczyciele licealni
            lubią straszyć nią uczniów ("jak dalej będziecie się tak lenić to wylądujecie w
            wshe")
    • Gość: Richelieu* Re: prywatne IP: 195.117.90.* 09.12.04, 14:12
      1. swps - tak
      2. koźminski - ewentualnie
      3. wsse ? - to TA szkoła? hehe, nie żartuj, do zamknięcia
      4. janski - ewentualnie, choć otwiera filie, które powinny zostać zamknięte
      5. wszp - ? zaczynam podejrzewać, że jesteś naszym kochanym wielbicielem wsse, który po 2 miesiącach przerzucił się na ten personel
      6. cc - tak
      • Gość: waw Re: prywatne IP: 217.8.186.* 09.12.04, 14:49
        a co Ci nie odpowiada w WSZP?
        nowa uczelnia, dopiero sie rozwija.
        a pozostałe?
    • Gość: alicja Re: prywatne IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 09.12.04, 22:42
      z tego co sie orientuję to Jański reprezentuje najniższy z możliwych poziomów,
      nasłuchałam się dużo negatywnych opinii o tej uczelin od wykładowców z UW,
      badziew i tyle, więc uważaj z takim rankingiem
      • Gość: Richelieu* Re: prywatne IP: 195.117.90.* 09.12.04, 23:02
        jaki to ranking? autor chce przepchać do pierwszej dziesiątki warszawskich
        szkół swoich ulubieńców znaczy wsse i wszp. Podstęp grubymi nićmi szyty, a
        autor szyć nawet nie umie

poównywać swps z wsse jest debilizmem
        • Gość: waw do Richelieu IP: 217.8.186.* 10.12.04, 08:36
          Droga Richelieu. Nie porównuje SWPS z WSSE. Podałem tylko najlepsze warszawskie
          uczelnie i prosilem o ustosunkowanie sie do tego oraz podanie swoich
          propozycji. Naprawde jestes bardzo smieszna. Calymi dniami przesiadujesz na
          forum. Powiedz mi co ty wlasciwie potrafisz robic oprócz odpisywania ludziom?
          Wiem ze jedynym twoim zawodem jest 'ADMIN' - lub 'MODERATOR' na forum, ale nie
          znaczy ze ktos tez takim jest. Poza tym nie wywyzszaj sie. Zycie cie samo
          sprawdzi do czego sie nadajesz, nie patrzac jaka uczelnie konczylas.
          • Gość: lol Re: do Richelieu IP: *.crowley.pl 10.12.04, 11:32
            To już chyba, zdecydownie lepsza od WSSE jest, Wyższa Szkoła ZArządzanie i Prawa
            • Gość: WAW Re: IP: 217.8.186.* 10.12.04, 12:03
              A WSZP? WWW.WSZP.EDU.PL
              • Gość: Richelieu* Re: IP: 195.117.90.* 10.12.04, 12:40
                i co spamerku? Pytania o konkretną szkołę zadawane w tytule wątku zostawały już masowo wycinane, to wzięłeś się na sposób by spytać się o ich miejsce wśród innych szkół? To albo spamestwo albo fobia natręctw.
                o WSSE było mnóstwo komentarzy, właśnie ze względu na telewizyjne kursy. Mało, można ze strony tej szkoły ściągnąć knspekty wykładów. I rechot był głośny, bo wsee ma kadrę albo starych rupieci przżywających świetność w czasach stalinowskich albo takich jak ja, czyli niedouczonych magisterkó z bożej łaski, którzy, co jest zupełnie niedpuszczalne mając dyplom ekonomii (też zresztą ne wiadomo skąd) są lektorai angielskiego. Metody jak z liceum, gdzie pan z chemii prowadzi angielski bo ma.. FCE, hehehe

I nie błaźnij się bardziej, bo jw. albo to spaerstwo albo choroba psychiczna
                • Gość: waw Re: IP: 217.8.186.* 10.12.04, 13:14
                  nie opisuje w obecnej chwili o wsse tylko chcialbym poznac opinie o wszp
                  (www.wszp.edu.pl)
                  • Gość: Richelieu* Re: IP: 195.117.90.* 10.12.04, 13:42
                    1. obecnie poszukuje wykładowców.. magistrów. Co to za poziom musi być, że
                    wykładowcą zostaje magister

2. "w obecnej chwili" a nie po prostu "teraz"? hehehe

3. co z tego, że przerzuciłeś się na nowopowstałą dziadoską szkółkę
                    zatrudniającą magistrów jako wykładowców, jeśli to nadal jest męczenie
                    forumowiczów i robienie szkole niewiarygodngo obciachu. Powinno się leczyć
                    takie napady. Nikt tu do takich szkó nie chodzi, a jeśl nawet ktoś się zdarzy,
                    rodzynek jakiś, to będziesz mia opinię jedną, bardzo subiektywną i kompletne
                    wobec tgeo niereprezentatywną.

4. powiedz, czy jeśli zacznę Cię ciąć, to Twój stan się nie pogorszy, bo wiesz,
                    chorym trzeba ustępować, a jednocześnie leczyć wbrew ich woli nawet.
      • Gość: Daru Re: prywatne IP: 88.220.49.* 20.04.15, 14:08
        Studiuję na Jańskim. Z ciekawości pytałem swoich wykładowców z takich uczelni jak UW czy WAT, czy widzą różnicę w poziomie nauczania na Jańskim (w porównaniu z innymi uczelniami). Odpowiedź zawsze była taka sama - nie ma różnicy!!!
      • Gość: MaMajster Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.15, 19:49
        UW to nie jest, ale też nie jest tak źle. Kończę właśnie i nie żałuję.
    • Gość: Studentka_psycho Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:28
      Richelieu-fobia natręctw? a cóż to za nowa jednostka chorobowa?
      Może miałaś na myśli nerwicę natręctw? :>
      • Gość: Richelieu* Re: prywatne IP: 195.117.90.* 10.12.04, 13:33
        no dobra;) wszystko na raz w jednej chorobie;)
        • Gość: waw Do Richelieu IP: 217.8.186.* 10.12.04, 13:57
          Widzisz Richelieu jaka jestes madra. Nie rozróżniasz zjawisk chorobowych. E
          jestes po prostu the best.
          Tak ta uczelnia zatrudnia mgr ale do cwiczen. kazda uczelnia posiada magistrow,
          wiec nie dyskryminuj jej.
          • Gość: Richelieu* Re: Do Richelieu IP: 195.117.90.* 10.12.04, 14:33
            powiedz koleś, nadajesz się do cięcia czy nie?
            tam, z tej szkole pisze, że szukają wykładowców, nie prowadzących ćwiczenia

e, lepiej nic nie mów. Jesteś antypatycznym typem, a dużo mi trzeba aby to
            stwierdzić. Nawet tutejszy mój dopiekacz stwarza wrażenie bardziej łobuziaka,
            łapsterdaka i huncwota, zamiast obrzydliwej mędy

koniec, "nie chce mi się z Tobą gadać"
            • Gość: waw Re: Do Richelieu IP: 217.8.186.* 10.12.04, 14:44
              twoje chamstwo i prostota wychodzi w koncu nA JAW
              • Gość: Richelieu* Re: Do Richelieu IP: 195.117.90.* 10.12.04, 14:54
                bo cię nie lubię
                • Gość: waw Re: Do Richelieu IP: 217.8.186.* 10.12.04, 15:05
                  nie zalezy mi na tym zebys mnie lubiła.
              • Gość: Richelieu* Re: Do Richelieu IP: 195.117.90.* 10.12.04, 15:00
                chwila, co chcesz od prostych ludzi? Prostota jest bardzo w cenie, zwłaszcza u
                tych, którzy poznali wszystko i mają punkt odniesienia
                Rozumiem, że chodziło ci o prostactwo, bo prostoty nie można łączyć z
                chamstwem, a widzę, że usiłujesz używać mondrych wyrazów nie znając ich
                znaczenia
                Wykucie Kopalińskiego na pamięć nie zrobi z ciebie mądrego człowieka, co
                najwyżej pretensjonalnego, jeśli na jedzenie mówi spożywanie, na chodzenie
                uczęszczanie, a na miotłę przyrząd do konserwacji powierzchni płaskich.
    • Gość: wsb Re: prywatne IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 10.12.04, 18:46
      myślę, że WSB - Wyższa Szkoła Biznesu w Dąbrowie Górniczej też jest godna tego,
      żeby znaleźć się w tym 'rankingu' :) Pozdrawiam!
      • Gość: Richelieu* Re: prywatne IP: 195.117.90.* 10.12.04, 19:07
        godna czy "godna" ;) Cusz, nazwisko rektora, a poza tym co? pustynia. Prawie,
        do Olkusza i Kluczy i Błędowskieh blisko
    • Gość: ja Re: prywatne IP: *.net.pulawy.pl 11.12.04, 00:39
      Ja bym bardzo prosiła o opinie na temat Wyższej Szkoły Ekonomicznej w
      Warszawie. Nie chcę zakładać nowego wątku na podobny temat. Z góry dzięki.
    • Gość: Ru Re: prywatne IP: *.chello.pl 11.12.04, 17:25
      to ja tez nie na temat-tak Was czytam i czytam i dochodze do wniosku, iz
      umiejętnośc zrozumienia i precyzyjnego odpowiadania na wątpliwości rozmówcy śa
      na tym forum ( i w ogole na necie zapewne) niezwykle rzadką umiejętnościa.
      Pseudomędrcy, forumowe towarzystwo wzajemnej adoracji, ludzie, któzy zyją tylko
      netem. Przed chwilą przeczytałem żę noblistka Elfriede Jedlinek nie pojechala
      na rozdanie nagrod gdyz.... ma fobie spoleczna!
      Do kolegi "waw": nie ma sensu unosic sie gniewem czy zloscia na kogos kto
      istnieje tylko w wirtualnej rzeczywistosci. Tak naprawde jest nikim, bo nie
      podlega zadnej weryfikacji-skupiaj sie na opiniach , o ktore pytales bez
      zbednych negatywnych emocji na wszelakiej mascie emocjonalnych popaprancow i
      niespelnionych w zyciowych rolach nieudacznikow. Pozdrawiam.
      • Gość: Richelieu* Re: prywatne IP: 195.117.90.* 11.12.04, 23:11
        waw (inne nicki też miał, sama znajdź patrząc na ip) to spamer, i istnieje o
        tyle o ile nie przekracza granicy pytań o to samo
        Wcale jego nie obchodzi opinia, pyta się 10 razy w ciągu 2 tygodni o to samo
        jakby kompletnie nie rozumiał, że skoro tyle czasu nikt mu nie odpowiedział, to
        pewnie nikt nie zna odpowiedzi na pytanie "co myślisz o wsse czy wszp". Widzę
        Cię tu pierwszy raz, więc przypuszczam, że nie wiesz co z waw, za ziółko
        • Gość: Ru Re: prywatne IP: *.chello.pl 12.12.04, 02:21
          przyznaje nie wiem:) ale czy to oznacza ze trzeba mu w tak bezceremonialny i co
          najwazniejsze nieprecyzyjny sposob odpowiadac? a zreszta... jestes opiekunka
          tego forum to rób jak uwazasz za sluszne, po prostu byłem troche zniesmaczony,
          to wszytsko:/
    • Gość: Gosiak Re: prywatne IP: *.chello.pl 11.12.04, 22:15
      Wydział Psychologii Wyższej Szkoły Finansów i Zarządzania :)
      • michaelandro Re: prywatne 13.12.04, 19:02
        W Warszawie są tylko trzy UCZELNIE prywatne... SWPS, Koźmiński i PJWSTK reszta
        to szkółki.
        • Gość: waw Re: prywatne IP: 217.8.186.* 16.12.04, 10:19
          z CC? i WSZP? i WSSE? i Łzaarski?
        • Gość: el Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:13
          Pod jakim względem są one najlepsze?

Chyba nie dlatego że najdroższe?
        • Gość: arcussinus Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:42
          Jesli juz wspomniales PJWSTK mogles wspomniec o WSISiZ, ktora prezentuje na dzis
          wyzszy poziom od pl-jp. Jak sie kasa na pl-jp skonczyla ta uczelnia jest coraz
          gorsza.

pzdr
    • Gość: Tomek Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:37
      A co powiecie o Wyzszej Szkole Bankowej z Poznania Wydzial Zamiejscowy w
      Chorzowie? Kadra podobno jest dosyc dobra - z US.
    • Gość: godo WSKiMS im. Giedroycia IP: *.chello.pl 17.12.04, 01:15
      Wyzsza Szkola Komunikowania i Mediow Spolecznych im Giedroycia
      - calkiem niezla, magisterka z politologii z naciskiem na aspekty
      dziennikarskie i medialne
    • Gość: Ender Re: Wańkowicz w czołówce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 09:59
      Podobno jest właśnie bardzo,bardzo słaby...
    • Gość: waw Re: prywatne IP: 217.8.186.* 03.01.05, 12:56
      Collegium Civitas?
    • Gość: rowny stawiam na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:40
      SWPS
    • tweetyy Re: prywatne 11.01.05, 13:01
      Najlepsza jest moja szkola COLLEGIUM BALTICUM w Szczecinie
      • Gość: sonia Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:08
        jeslichodzi o wroclaw to najlepsza: wyzsza szkola zarzadzania i finansow, WSb
        to syf!!!!!!!1
    • Gość: el gryko Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:34
      A czemu zabrakło w ym Twoim rankingu Wyższej Szkoły Informatyki STosowanej i
      Zarządzania (w warszawie)? DObra, prezentująca niezły poziom uczelnia.

A wogóle to takie przerzucanie się nazwami uczelni jest niewymierne :/
    • Gość: Kasia Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:50
      Najlepsza jest Wyższa Szkoła Bankowa -Chorzów.
    • Gość: pendrak ;P Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:10
      Ja tam głosuję na umieszczenie w rankingu WSISiZ'u. Świetna uczelnia prywatna,
      wrzucająca na rynek pracy rok rocznie dobrze przygotowanych informatyków :)
      Świetne warunki,dobra kadra dbająca o porządne wykształcenie studentów, wysoki
      budżet i umiejętne zarządzanie kasą - czegoz jeszcze tzeba?
    • lidka211 Re: prywatne 07.04.05, 21:33
      GWSP w Chrzowie.Co myślicie?
    • Gość: Js WSFiZ w Bialymstoku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:24
      i MIT w Cambridge, MA ;)
    • Gość: |2oXo|2 Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:38
      WSISiZ rulez! :D Najlepsza szkola informatyczna w Wawce! Kto tu nie studiuje,
      ten niech zaluje! ROTFL, nie czyuje ze rymuje :) Kazda badz raza - tu jest super
      i dlaczego nie ma szkoly w rankingu? Wrzucic ja koniecznie!

F34|2 M4 L331 5KI11Z :P
    • miss.hot Re: prywatne 24.04.05, 20:14
      Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie (8 miejsce w
      Rankingu Perspektyw i Rzeczpospolitej)
      • mgolofit87 Re: prywatne 09.05.14, 13:31
        Odstąpie miejsce w szkole prywatnej mały europejczyk Lublin do klasy I
        zainteresowanych prosze o kontakt na maila mgolofit@op.pl
    • metnia Wrocław - DSWE 25.04.05, 01:04
      We Wroclawiu jedna z lepszych szkol jest DSWE (kier. stosunki miedzynarodowe)
      maja kadre z Uniwerku, po licencjacie studenci nie maja problemu z dostaniem
      sie na uzupelniajace magisterskie. szkola niestety droga:(
    • Gość: grzechu Re: prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:56
      Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie, ostatnio
      zmieniająca nazwę na WIT (Warsaw School of Information Technology, czy jakoś
      tak...) - 1 miejsce w rankingu 'Wprost'.
      • Gość: ciulowskiego Re: prywatne IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.14, 01:07
        żadne prywatne nie są w tym kraju dobre .Za biedny kraj
    • Gość: hejerka Re: prywatne IP: 193.111.141.* 21.05.14, 14:57
      Dodałabym jeszcze Wyższą Szkołę Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa w Poznaniu. Jestem jej tegoroczną absolwentką. Jak wybierałam kierunek ( studiowałam grafikę) nie patrzyłam się na to czy uczelnia jest państwowa czy prywatna ale na to co mnie interesuje i co chcę robić w przyszłości - od zawsze była ze mnie artystyczna dusza tak więc nie widziałam się na przykład na kierunkach technicznych.
      Miło wspominam studia. Niektóre semestry lekkie, niektóre ciężkie. Niemniej fajnie się studiowało ponieważ w kierunek trafiłam na medal
      No i znalazłam pracę już pod koniec studiów i to w zawodzie (agencja reklamowa).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka