Gość: fama IP: *.sure.co.uk 31.05.02, 14:32 Planuje isc na studia uzupelniajace na AE Poznan, na wydzial zarzadzania. Czy ktos studiuje, studiowal? Prosze o opinie czy warto z konca Polski uderzac na ta uczelnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia-n Re: AE Poznan IP: 213.76.217.* 03.06.02, 12:25 Czesc, pozdrawiam kandydatke na ekonomke w Poznaniu. NIE ROB TEGO BLEDUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! BLAGAAAAAAAAAMMM!!! No dobra teraz juz nie zartuje, ja tam naprawde studiuje... Tyle tylko, ze na licencjackich zaocznych. Jest srednio. Tzn. troche inaczej to sobie wyobrazalam. Zreszta, chyba kazdy na pierwszym roku studiow tak mysli. Zajecia nasze odbywaja sie w Wyzszej Szkole Oficerskiej, bo na AE nie ma dla nas miejsca... Kadra wykladowcow dobra. To trzeba im przyznac. Gorzej z cwiczeniowcami. Ogolnie rzecz biorac, zle nie jest, nawet jezeli ktos nie uczy sie systematycznie. Poziom godny pozazdroszczenia ( porownywalam z UMK w Toruniu). Ja wiem, ze za duzo nie pomoglam, bo ja dopiero zaczynam moja udreke ze studiami ale mam nadzieje, ze nie odstraszy Cie ta WSO. Wbrew pozorom najwiekszy plus studiowania na AE, tyle zolnierzy... ZARTUJE! Ja mam zamiar magisterke robic na SGH, renoma kusi... To dalekosiezne plany jak na razie, ale myslec trzeba juz teraz... Odpowiedz Link Zgłoś