Gość: zguba IP: 217.153.6.* 13.04.05, 17:41 zgubiłem legitymację studencką i co teraz? help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavloo Re: zgubiłem legitymację 13.04.05, 20:27 1) Zgłaszasz na najbliższej jednostce Policji fakt zagubienia legitymacji studenckiej (zapobiegasz odpowiedzialności za użycie swojej legitymacji przez osoby trzecie). 2) Zgłaszasz się do dziekanatu. Tam wypełniasz wniosek, dajesz zdjęcie, płacisz za wydanie, czekasz 14 dni 3) Odbierasz legitke po 14 dniach (nie wiem dlaczego tak długo) P.S. Sam zgubiłem, więc piszę z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: zgubiłem legitymację IP: *.devs.futuro.pl 24.04.05, 21:27 u mnie wyrabiają od ręki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: zgubiłem legitymację IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:00 Też zgubiłam - ale, żeby szybciej dostać - powiedziałam w dziekanacie, że skradziono mi dokumenty, ale nie zgłaszałam tego policji...Za legitkę płaciłam około 5zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studenta relegacja z uczelni... IP: *.aster.pl 25.04.05, 16:29 tak już bywa... ale teraz są przecież znowu egzaminy wstępne ! nie załamuj się! Odpowiedz Link Zgłoś