Gość: kill IP: *.crowley.pl 16.04.05, 17:50 Szukam studiów w Warszawie na Resocjalizacji wiem że kilka uczelni ją proponuje. Która najlepiej wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waw Re: Dobra Resocjalizacja IP: 217.17.46.* 18.04.05, 12:00 Pedagogium WSPR Marszałkowska 115 warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
aretaj Re: Dobra Resocjalizacja 07.05.05, 20:35 a czy ktoś mogłby napisać coś więcej o tej szkole? Byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogi Re: Dobra Resocjalizacja IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.05.05, 18:58 Uczelnia meści się w centrum Warszawy.Kadre ma dość dobro co wynika ze strony internetowej sszkoły. Zajęcia sa prowadzne na dobrym poziomie. Egazminy sa do przejścia. Oprócz tego kadra stara się urozmaiacać zajęcia, wyjazadami fakultatywnymi.Studia zaoczne trwaja 3 lata i zajecia odbywaja sie co grugi tydzień tak się przynajmniej staraja. Radzę ci odwiedzi stronę naszej uczelni jako jej student zachecam cie do studiowania na niej Odpowiedz Link Zgłoś
aretaj Re: Dobra Resocjalizacja 10.05.05, 15:15 dziekuje za odpowiedz. Stronke widziałam :-) zależało mi tylko na wypowiedzi kogoś,kto tam studiuje. :) Dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aretaj Re: Dobra Resocjalizacja 10.05.05, 15:17 aaaa jeszcze mam pytanko... moze orientujecie się jak jest na SWSP? chodzi mi o romzmowe kwalifikacyjną-jak wyglada i czego pytaj... z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Dobra Resocjalizacja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.05, 12:23 zgadzam się z waw www.pedagogium.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Dobra Resocjalizacja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.05, 11:32 up Odpowiedz Link Zgłoś