dembolek 28.06.02, 19:14 Może ktoś z was powie mi czy można w necie znależć darmowe programy do tłumaczenia języków nie tylko słówek ale całych fragmentów (translater)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ................ Re: Darmowy tłumacz języków IP: 195.116.253.* 09.07.02, 10:44 www.poltran.com/pl.php4 ale mimo wszystko radzę korzystać ostrożnie, zdarzają się przekłamania i to mocne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDDDDDDD Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dialog.net.pl / localhost 09.07.02, 18:57 ........ DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
olena# Re: Darmowy tłumacz języków 13.07.02, 09:59 Otoz to. Przed chwila weszlam na ta stronke, tak zeby sobie zobaczyc. I niezle sie ubawilam. :))) Polecam wklepac, np. "As far as I am concerned", kliknac na "tlumaczenie na polski" i tu - niespodzianka ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 13:46 gdybys sie uczył ,nie potrzebowałbyś darmowego tłumacza. a skoro tak dobrze zarabiasz i jestes zadowolony z kupionej magisterki,zatrudnij tłumacza(jak sam nie potrafisz)i daj mu zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dmz.basf / *.basf-ag.de 10.07.02, 12:14 There no such a thing as a free lunch - z klasyki mysli liberalnej. Te tlumacze to tlumoki jezykowe, mnostwo bledow i absurdow jezykowych. Sa niebezpieczne bo trzeba znac jezyk zeby je wychwycic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snake Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dialog.net.pl / localhost 22.07.02, 17:33 co się dzieje kobiety z męskimi pseudo....... ....to jakieś zboczenie.... ...kobieto'' weż się w garść i nich cię ktoś kiedyś przerucha i po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dialog.net.pl / localhost 20.07.02, 20:18 Arek , a to ten pedał.........uważaj na niego ja go znam!! to ten od mastirbacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.07.02, 13:08 "Arek" to mój pseudonim,jestem kobietą i co ty na to? sądzisz ,że mnie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś