Dodaj do ulubionych

Darmowy tłumacz języków

28.06.02, 19:14
Może ktoś z was powie mi czy można w necie znależć darmowe programy do
tłumaczenia języków nie tylko słówek ale całych fragmentów (translater)?
Obserwuj wątek
    • Gość: ................ Re: Darmowy tłumacz języków IP: 195.116.253.* 09.07.02, 10:44
      www.poltran.com/pl.php4
      ale mimo wszystko radzę korzystać ostrożnie, zdarzają się przekłamania i to
      mocne...
      • Gość: DDDDDDDD Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dialog.net.pl / localhost 09.07.02, 18:57
        ........ DZIĘKI
      • olena# Re: Darmowy tłumacz języków 13.07.02, 09:59
        Otoz to. Przed chwila weszlam na ta stronke, tak zeby sobie zobaczyc. I niezle
        sie ubawilam. :)))
        Polecam wklepac, np. "As far as I am concerned", kliknac na "tlumaczenie na
        polski" i tu - niespodzianka ! :))))
    • Gość: Arek Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.07.02, 13:46
      gdybys sie uczył ,nie potrzebowałbyś darmowego tłumacza.
      a skoro tak dobrze zarabiasz i jestes zadowolony z kupionej magisterki,zatrudnij
      tłumacza(jak sam nie potrafisz)i daj mu zarobić
      • Gość: m Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dmz.basf / *.basf-ag.de 10.07.02, 12:14
        There no such a thing as a free lunch - z klasyki mysli liberalnej. Te tlumacze
        to tlumoki jezykowe, mnostwo bledow i absurdow jezykowych. Sa niebezpieczne bo
        trzeba znac jezyk zeby je wychwycic
        • Gość: snake Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dialog.net.pl / localhost 22.07.02, 17:33
          co się dzieje kobiety z męskimi pseudo.......
          ....to jakieś zboczenie....
          ...kobieto'' weż się w garść i nich cię ktoś kiedyś przerucha i po wszystkim
      • Gość: **** Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.dialog.net.pl / localhost 20.07.02, 20:18
        Arek , a to ten pedał.........uważaj na niego ja go znam!!
        to ten od mastirbacji
        • Gość: Arek Re: Darmowy tłumacz języków IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.07.02, 13:08
          "Arek" to mój pseudonim,jestem kobietą i co ty na to?
          sądzisz ,że mnie znasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka