Gość: chetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:17 kto sie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maturzysta Re: ZARZĄDZANIE I MARKETING - PG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:34 daj sobie spokoj z tym ZiM tych zimowcow to juz jest na nastepne 50lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetna Re: ZARZĄDZANIE I MARKETING - PG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:22 ale na nic innego nie mam szans... byleby cos skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: ZARZĄDZANIE I MARKETING - PG IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.05, 11:45 Jaik dla mnie to jak się chce zawsze się anajdzie pracę:) trzeba do czegoś dążyć:) ja spróbuję na zarządzanie w turystyc na UJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ZARZĄDZANIE I MARKETING - PG IP: *.chello.pl 23.05.05, 13:32 jak chcesz iśc na studia tylko po to żeby miec jakiekolwiek studia skonczone to nie idź na pg bo nie odpadniesz z hukiem po pierwszym semestrze, idź sobie lepiej na prywatne albo uniwerek uwierz mi wiem co mówie, na polibudzie TRZEBA sie uczyć i być kumatym, reszta studiuje ekonomie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ZARZĄDZANIE I MARKETING - PG PS. IP: *.chello.pl 23.05.05, 13:33 miało być odpadniesz, czyli nie dasz rady sorki za ten błąd w poprzednim poście Odpowiedz Link Zgłoś