Dodaj do ulubionych

pol ang gera jakie studia ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:24
Zdawalem mature na poziomie podstawowym z polskiego, rozszerzony angielski i
rozszerzona geografie. na jakie studia moge startowac (woj. śląskie) ?
Obserwuj wątek
    • adziunia Re: pol ang gera jakie studia ? 19.05.05, 19:59
      najpierw trzeba było wybrac kierunek/kierunki ktore cie interesują i dowiedziec
      sie co trzeba na nie zdawac, a nie robic odwrotnie.
      • Gość: o rety Re: pol ang gera jakie studia ? IP: 195.69.80.* 19.05.05, 22:02
        wystarczy poszukać na stronach uczelni, jest coś takiego jak dział rekrutacji...
        • Gość: s Re: pol ang gera jakie studia ? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 22.05.05, 12:36
          ja tak samo zdawałem i wybieram się turystykę i Rekreację!
          spoko sprawa, potem masz robotę zapewnioną, jeszcze jakiś język i będzie spoko.
          Idę na AWF do Krakowa, ale w Katowickim AWF też takie (chyba)jest - sprawdź!
          • Gość: inika Re: pol ang gera jakie studia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 16:12
            w katowicach( awf) jest zarzadzanie. ja tez zdawalam te trzy i ide tam. ale: na
            zarzadzaniu liczy sie glownie matma
            a po urystyce wcale nie jest latwo o prace, wcale a wcale! dobrze o tym wiem
            • Gość: bbtsiak Re: pol ang gera jakie studia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:06
              ja ide nawf do krakowa na t i r no i do katowic na zarzadz w turystyce
              • Gość: inika Re: pol ang gera jakie studia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:08
                na zim-ie ma byc test i licza sie wyniki z matur i srednia,tak? mozezs
                powedziec jakich sie spodziewasz wynikow z matury?(z czego?) no i jaka
                srednia?? jestem ciekawa, nie wiem czego sie spodziewac,powodzenia
            • Gość: puup Re: pol ang gera jakie studia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:24
              up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka