kasia1239 07.06.05, 13:04 Piszcie o swoich doświadczeniach z globalizacją..Internet,McDonalds,Nike,fastfood,tel komorkowe..jakie są wasze doświadczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: GLOBALIZACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:23 internet to akurat jest mocno antyglobalizacyjny, od macdonaldsa mam mdlosci, nike nosze bo wygodne, o fastfoodach juz pisalem, bez komorki zyc nie potrafie. to chyba tyle. poczytaj sobie mcluhana, tofflera, no logo, itp. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingrid Re: GLOBALIZACJA IP: *.180.169.196.fdl.wi.charter.com 09.06.05, 09:01 www.nologo.org/ www.odemagazine.com/links.php?catID=14 Twoje pytanie jest troche dziwne i zabawne: "internet, telefony komorkowe, fastfood" w jednej kategorii? Moze napisz co uwazasz za globalizację, Kasiu? Czy to aż tak modny temat w Polszy teraz czy piszesz pracę i potrzebujesz info? Niech cię nie zmyli moj szyderczy ton, chętnie pomogę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: GLOBALIZACJA IP: *.crowley.pl 09.06.05, 10:46 rece opadaja jak czyta sie takie pytania. tak zadane pytanie swiadczy nie tylko o lekcewazeniu tamatu ale tez osob ktore prosisz o pomoc. pzdr. p.s. telefony komorkowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khmer Re: GLOBALIZACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:36 Nie wiedziałem, że poprzez kontakty z telefonem komórowym narażam się na kontakt z ... globalizacją! :O ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: GLOBALIZACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:44 Ja mam jak najlepsze doswiadczenia z globalizacja, cle po makdonaldzie mam womity okrutne ;) Odpowiedz Link Zgłoś