Gość: Natasha IP: *.compnet.com.pl 03.07.05, 20:53 jestem ciekawa kto jeszcze wybiera się na ten zacny kierunek :) i co robią kandydaci w związku z egzaminami wstępnymi ... może jest więcej osób, kótrym TUS-y nie dają spać ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiaqus Re: SOCJOLOGIA UJ IP: 83.238.19.* 04.07.05, 10:22 ja się wybieram, ale z tusem daję sobie spokoj, zrobilam tylko 1, ksiazke przeczytalam 2 razy i to by bylo na tyle, bedzie co ma byc, ale raczej to nix z tego nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
yoaaa Re: SOCJOLOGIA UJ 08.07.05, 20:36 i ja sie wybieram:) przeczytalam ksiazke,to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: SOCJOLOGIA UJ IP: *.net.autocom.pl 08.07.05, 20:56 tyz sie wybieram... ksiazka przeczytana 3 razy, testow troche zrobionych. to jest moja ostatnia szansa dostania sie na studia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: SOCJOLOGIA UJ IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:53 Zrobiłam wszystkie TUSy i tylko jeden raz miałam 65%,a z reszty zawsze powyżej 80%, ksiązke przerobiłam bardzo dokładnie..i co..? Obawiam się,że nic z tego nie będzie..test z lektury był dla mnie naprawde ciężki, a kiedy trzeba było przejść do TUSa,miałam w głowie totalny mętlik i ciężko mi było skupić się nad czymkolwiek..przy ostatnich 20 pytaniach już nic nie rozumiałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: SOCJOLOGIA UJ IP: *.compnet.com.pl 13.07.05, 20:32 nie wiem, zupełnie nie wiem, co myśleć po tym egzaminie ... jedno jest pewne - nie byl łatwy. Odpowiedz Link Zgłoś