Gość: nowa matura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:26 jakie macie wyniki ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosciu Re: ekonomia na UW IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.07.05, 11:12 Troche spozniony temat. Jest juz lista rankingowa, wiec ci ktorzy sie dostali mysla o wakacjach, a ludziom z gorszymi wynikami naprawde nie chce sie tego rozpamietywac. Nikt Ci nie odpowie. No, oprocz mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:52 najwidoczniej jestes osoba ktora zdawala stara matura bo wyniki dla nowych maturzystow maja byc 15 a dokumenty moglismy skladac do 11.07 pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:01 ten kolega chyba jest swietnie rozeznany i poinformowany:D czyli niby wyniki za dwa dni?:D to mnie chyba ufo poinformowalo o moim wyniku:D albo to jakis spisek:D z choinki sie urwales?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:05 chociaz, wiem chyba, skad ten pomysl:) na drzwiach do sali "parter" na trzecim pietrze (ul. bobrowiecka) wisialy kartki z jakas data wynikow:) kolego "nowa matura", jezeli nie domysliles sie, ze te informacje dotyczyly szkoly prywatnej (w ktorej pisales test), to nie wroze Ci pomyslnego wyniku, szczegolnie z testu percepcji;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:07 wystarczylo przeczytac informacje na kartce, ktora dostales, ale to chyba bardzo trudne:D w internecie (na stronie uw - irk oraz wne) tez byly te infoermacje i 11.07 mialy byc pierwotnie wyniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: ekonomia na UW 13.07.05, 20:11 Wnioskuję, że z kolegą Mihauem spotkamy się w październiku. :) Ja jeszcze zdaję na SGH, ale doszedłem do wniosku, że nawet jak się tam dostanę, to idę na UW, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:11 na uw dzienne sie nie dostalem:( za angola mialem 15.68, za test 21.6, wiec raczej niewiele, ale glownie przez matme sie nie dostalem (86 podstawowa i 44 rozszerzona - tragedia):/ lacznie dostalem 61.64 pkt i dostalem sie na wieczorowe, ale odpada:/ tez zdaje na sgh, ale nie licze na wiele:/ moze na shp sie dorobie punktow:) w razie czego mam miejsce na pw, ale za rok i tak bym zdawal jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: ekonomia na UW 13.07.05, 21:14 Ech, próg był bardzo wysoki. Nikt z moich znajomych się nie dostał na dzienne WNE. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:21 ile miales pktow?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:52 Ekonomia SM 2.07.2005 NM 15.07.2005 zapraszam WAS na strone UW i zobaczcie sobie, że wyniki dla nowej matury są dopiero 15 a WY już znacie bo mieliście egzaminy a nie pisaliście NOWEJ MATURY POZDRAWIAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:51 i dlaczego już nic nie komentujecie?? łatwo jest kogoś obrazić-prawda?? ale trudniej jest przyznać się do błędu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuch Re: ekonomia na UW IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:37 O czym ty mówisz, ja pisałem nową mature i wiem już od poniedziałku ze się dostałem na UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:56 ja od wtorku mam juz SWOJ wynik, tak - to jest na pewno MOJ wynik. a zapewniam, ze pisalem NOWA mature. wlasnie, wiec dlaczego sie nie przyznajesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuch Re: ekonomia na UW IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:14 Sorry znaczy wiem juz od wtorku:) Wczoraj nawet złożyłem papiery na UW i już jestem studentem UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:01 a ile osob przyjeto ze stara matura :) ?? Pozdrawiam!! ja czekam na wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:45 no tak wszystko jasne :) zależy jak kto rozumie skrót UW :) bo ja jako Uniwersytet Wrocławski aczkolwiek przyznaję, że Uniwersytet Warszawski też ma taki skrót :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:25 mam tylko 111,5 pkt / 200 pkt -> Nowa Matura to pewnie będzie za mało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:57 jak mozesz miec 111,5 pkt, jezeli max to 100?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:59 patrzcie niedowiarki! to sa wyniki! od poniedzialku lub wtorku ta strona istnieje! rekrutacja.wne.uw.edu.pl/ rekrutacja.wne.uw.edu.pl/ rekrutacja.wne.uw.edu.pl/ rekrutacja.wne.uw.edu.pl/ rekrutacja.wne.uw.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:46 no tak wszystko jasne :) zależy jak kto rozumie skrót UW :) bo ja jako Uniwersytet Wrocławski aczkolwiek przyznaję, że Uniwersytet Warszawski też ma taki skrót :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: ekonomia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:51 no chyba, ze tak:) przepraszam wiec za pisanie nie na temat i glupie teksty:) zycze wiec powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa matura Re: ekonomia na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:39 nie dziekuje, ale przyda sie :) już juztro wszystko sie okaze... Odpowiedz Link Zgłoś