Gość: kassska IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 14.07.05, 14:31 Uczelniana/kierunkowa Komisja rekrutacyjna????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:34 ja również wysyłam odwołanie...i adresuje tak: Do Dziekana....(wydział) nieco nizej... Odwołanie do Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej (wpisujesz wydzial) a wysyłasz to na adres dziekanatu... PS to moje zdanie...a skąd miałaś wzór jak moge spytać?masz jakies gotowe wzory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassska Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 14.07.05, 14:59 miałam jakies odwolanie, z uksw, dzwonilam do uwm i powiedzieli mi ze to nei moze byc do dziekana tylko do Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej.Zreszta przyszedl mi list o nieprzyjeciu na studia i tam jest takie zdanie "Od niniejszej decyzji przysluguje prawo odwołania do Uczenianej Komisji Rekrutacyjnej za posrednictwem Kierunkowej Komisji rekrutacyjnej" ..wiec jak to zaadresowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 15:02 odwołanie piszecie do Uczenianej Komisji Rekrutacyjne, a wysyłacie na aders waszego wydziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassska Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 14.07.05, 15:06 mialam 74 pkt czyli to przedzial 11, a od 76 pkt juz jest przedzial 12 ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 15:02 na co składałas i od ilu pkt przyjmowali? - cpewnie podane to jest w zawiadomieniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassska Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 14.07.05, 15:04 ja skladam na stosunki miedzynarodowe, przyjmowali od 12 , a bylam w 11 przedziale. Nie wiem czy mam szanse ale warto sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 15:08 hmm ja tez miałem 11 pkt na ekonomie :/ Jutro pewnie dostane zawiadomienie, ale tez psr się odwołać, a jak nie to tzreba zabrac dokumenty.Czekam jeszcze na wyniki rekrutacji na innej, wg lepszej uczelni. Na UWM zrobili w tym roku wielka głupotę - dopuścili możliwośc dostania sie na ekonomie osobom, które nie zdawały na matematyki.... czyli, krótka mówiąc, na UWM ekonomistą moze być także humanista :] - jestem ciekaw tylko, jaki poziom będzie reprezentować taki absolwent - bedzie ekonomem, a nie ekonomistą!! :) Odpowiedz Link Zgłoś