Dodaj do ulubionych

ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC

IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 14.07.05, 14:31
Uczelniana/kierunkowa Komisja rekrutacyjna?????
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:34
      ja również wysyłam odwołanie...i adresuje tak:
      Do Dziekana....(wydział)
      nieco nizej...
      Odwołanie do Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej
      (wpisujesz wydzial)

a wysyłasz to na adres dziekanatu...

PS to moje zdanie...a skąd miałaś wzór jak moge spytać?masz jakies gotowe wzory?
      • Gość: kassska Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 14.07.05, 14:59
        miałam jakies odwolanie, z uksw, dzwonilam do uwm i powiedzieli mi ze to nei
        moze byc do dziekana tylko do Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej.Zreszta
        przyszedl mi list o nieprzyjeciu na studia i tam jest takie zdanie "Od
        niniejszej decyzji przysluguje prawo odwołania do Uczenianej Komisji
        Rekrutacyjnej za posrednictwem Kierunkowej Komisji rekrutacyjnej" ..wiec jak to
        zaadresowac??
        • Gość: max Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 15:02
          odwołanie piszecie do Uczenianej Komisji Rekrutacyjne, a wysyłacie na aders
          waszego wydziału.
          • Gość: kassska Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 14.07.05, 15:06
            mialam 74 pkt czyli to przedzial 11, a od 76 pkt juz jest przedzial 12 ;(
        • Gość: max Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 15:02
          na co składałas i od ilu pkt przyjmowali? - cpewnie podane to jest w
          zawiadomieniu....
          • Gość: kassska Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 14.07.05, 15:04
            ja skladam na stosunki miedzynarodowe, przyjmowali od 12 , a bylam w 11
            przedziale. Nie wiem czy mam szanse ale warto sprobowac.
            • Gość: max Re: ODWOŁANIE UWM- JAK ADRESOWAC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 15:08
              hmm ja tez miałem 11 pkt na ekonomie :/
              Jutro pewnie dostane zawiadomienie, ale tez psr się odwołać, a jak nie to tzreba
              zabrac dokumenty.Czekam jeszcze na wyniki rekrutacji na innej, wg lepszej
              uczelni. Na UWM zrobili w tym roku wielka głupotę - dopuścili możliwośc dostania
              sie na ekonomie osobom, które nie zdawały na matematyki.... czyli, krótka
              mówiąc, na UWM ekonomistą moze być także humanista :] - jestem ciekaw tylko,
              jaki poziom będzie reprezentować taki absolwent - bedzie ekonomem, a nie
              ekonomistą!! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka