Gość: otek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:29 Co wybrac? Nie mam najmniejszego pomyslu... AGH - Mechanika i budowa maszyn czy AR [Kraków] - Technologia żywności... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: AR vs AGH :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:14 po co komu technolog żywnosci... a maszyny na AGH to sie predzej przydadzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawello Re: AR vs AGH :/ IP: 80.48.35.* 19.07.05, 12:42 Dobrze się zastanów nad wyborem kierunku technologia żywności to nie jest zły kierunek, będzie na swpecjalistów tego typu coraz większe zapotrzebowanie, pozatym wydzał TŻ jest bardzo ładny i nowoczesny, tylko że troche daleko od miasta, a zdrrugiej strony AGH to dobra uczelnia i kierunek też nawet dobry, masz trudny wybór, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: AR vs AGH :/ IP: *.chello.pl 19.07.05, 12:58 polecam jednak TŻ-zdecydowanie TŻ-moim zdaniem to przyszłoscoiwy zawód:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: AR vs AGH :/ IP: *.astral.lodz.pl 19.07.05, 13:04 mechanika jest zajebiscie trudna ale tez pshyshlosciowa a technologia zywnosci ... nie wiem nie orientuje sie :P ale tez po tym sa niezle perspektywy i nie wiem tez jak z trudnosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triskel Re: AR vs AGH :/ IP: *.netcontrol.pl 19.07.05, 13:32 troszki odrębne kierunki :] ja bym wybrała agh, bo techniczne zawodu górą :P ale technolog żywności tyż jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otek Re: AR vs AGH :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:43 hehe, dzieki za rady ;) wybralem technologie zywnosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethernet Re: AR vs AGH :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:40 proste ze mechanika .... Odpowiedz Link Zgłoś