Dodaj do ulubionych

do: TAWANANNA!

28.07.05, 22:35
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=27042170&a=27067932
Obserwuj wątek
    • Gość: bella Re: do: sinsiew IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 29.07.05, 16:22
      Wprawdzie nie jestem Tawananna, ale wczoraj w watku, do którego link podałeś,
      odpowiedziałam na twoje pytanie ;) Mogę zacytować:
      Gość: bella 28.07.2005 23:36 + odpowiedz

Hanka jest całkiem fajna, a najważniejsze, że w centrum:) Najczęsciej jednak
      pierwszorocznym studentom WNS-u przyznają akademiki na Słowiańskiej (Zbyszko
      lub Jagienka), ale nie polecam Ci ich, bo są straszne! Więc staraj sie o hankę,
      albo o Jowitę (ale na jowitę na I roku nie ma raczej szans).
      Powodzenia:)
      PS: DOjazd na Ogrody z Hanki jest b.dobry. 2 minuty piechotką do tramwaju na
      Fredry i potem tramwajem 10 minut pod samą uczelnię:)
      PS2 : Ja mieszkałam w czasie studiów na Nieszawskiej, której tak bardzo nie
      poleca Tawananna:) Studiowałam w Novum i na WNS-ie i jakos sobie radziłam:)
      Warunki są tam lepsze niż w Jowicie:) Tylko ta odległość - trzeba jechać przez
      całe miasto!!:)

• Gość: Tawananna* Re: do: sinsiew IP: *.localdomain / *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.05, 18:36
        > PS2 : Ja mieszkałam w czasie studiów na Nieszawskiej, której tak bardzo nie
        > poleca Tawananna:) Studiowałam w Novum i na WNS-ie i jakos sobie radziłam:)

Właśnie jedyna osoba z Nieszawskiej, którą znam, studiuje w Novum i na WNS-ie i
        też sobie radzi :)))). Co nie zmienia faktu, że dojazd na Ogrody jest średni. ;)

Ja wiele więcej o akademikach nie napiszę, większością mądrości i plotek już
        się podzieliłam na forum ;). Wydaje mi się, że studenci pierwszoroczni dostają
        najczęściej właśnie akademiki na Słowiańskiej albo Nieszawskiej; tak
        przynajmniej kojarzę z list wywieszanych na uczelni. Jeśli chodzi o Hankę, od
        jakiegoś czasu mówi się, że akademik będzie zlikwidowany. Żadnych konkretów o
        tamtejszych warunkach czy atmosferze nie znam; słuchaj Belli :).

A po przyznaniu akademików zaczyna się handel wymienny miejscami :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka