Gość: teodor241 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 08:33 Czy ktoś może wie ile kosztuje wypożyczenie lodówki w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Lodówka w hotelu 07.07.11, 08:47 zależy od hotelu w opisach widziałam ceny 10-20 dinarów za dzień, wiec wg mnie całkiem sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor241 Re: Lodówka w hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 09:02 To chyba lepiej używaną na miejscu kupić?! Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Lodówka w hotelu 07.07.11, 09:55 Gość portalu: teodor241 napisał(a): > To chyba lepiej używaną na miejscu kupić?! > Dzięki. nie wiadomo jednak czy pozwolą Ci ją wnieść do hotelu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor241 Re: Lodówka w hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 15:44 To cały hotel kupię i tak bedzie taniej. Ale coś mnie to za drogo wychodzi więc czekam na potwierdzenie od innych forumowiczów. Na razie dzięki za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
otumani Wakacje w tanim hotelu 07.07.11, 16:37 Teodor, Coraz dramatyczniejsze pytania zadajesz. Byles juz kiedys poza granicami gminy? Dlaczego nie zamieszkasz w hotelu ktory ma lodowke w pokoju? Za drogo? Z litoscia pozdrawiam - o. Odpowiedz Link Zgłoś
xagona Re: Wakacje w tanim hotelu 07.07.11, 23:32 W Tunezji wiele hoteli nie ma lodówek. Te słabsze hotele nie mają i już....a te lepsze nie mają lodówek tylko mają malutkie mini bary zawalone po brzegi. Polecam sobie kupić własną turystyczną. Na allegro kupisz za 120zł-130zł. Nie jest duża i ciężka, często ma formę torby i może robić za bagaż podręczny, dobrze chłodzi i przyda się również przy innych okazjach. Możesz sobie na drogę prowiant w nią włożyć. Normalnie możesz ją włączyć do kontaktu w hotelu, mają też zapasowe wtyczki do samochodu. allegro.pl/lodowka-turystyczna-samochodowa-230-12v-l-10-i1696730502.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor241 Re: Wakacje w tanim hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 09:58 Ty otumani to masz dobry pseudonim. W krajach byłem wielu a w tunezji w hotelach o dobrym standarcie lodówek często nie ma na wyposażeniu jak mnie poinformowało biuro podróży.Jak się masz mądrzyć jak ktoś grzecznie pyta to daj sobie spokój. A może zapisz się na forum dla buraków bo takowe jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor 241 Re: Wakacje w tanim hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 10:01 Xagonie dziękuję za rzeczową odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Otumani, wioskowy idiota i inne barachlo IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.11, 16:37 Ostrzegam przed tymi matołami. Są to osoby prawiące złośliwości, które nigdzie nie podróżują, skaczą po róznych tematach i krytykują pytania osób planujących wyjazd. ZAZDROŚĆ? na to wyglada. Doradzam ignorowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor 241 Re: Otumani, wioskowy idiota i inne barachlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 21:32 Dzięki Kasia widzę że podobnie sprawy widzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Otumani, wioskowy idiota i inne barachlo IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 15:20 thalasa village skannes - 5 dinatow za dzien , lodowke przyniesli zaraz po przyjezdzie , wiekszosc nawte dobrych hoteli stosuje takie rozwiazanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Otumani, wioskowy idiota i inne barachlo IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 17:44 hammamet garden resort i spa lodówka w każdym pokoju bez opłat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor241 Re: Otumani, wioskowy idiota i inne barachlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 11:32 Okazało się że lodówka była jednak za darmo, choć w folderze była mowa o opłacie. Odpowiedz Link Zgłoś