agatka43 17.08.06, 15:49 Właśnie, może jest coś, co można alkoholikowi wlewać do picia wódy czy piwa , coś takiego żeby dostał rozwolnienia, wymiotów.... i nie pił tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rauchen Re: Coś na ..... 17.08.06, 17:53 najlepiej oleju...tyle ze do glowy, ale najlepiej wpierw samej przejsc sie po olej do glowy dla samej siebie, do jakiejs przychodni uzaleznien lub al-anon. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Coś na ..... 17.08.06, 17:56 > „…co można alkoholikowi wlewać do picia wódy czy piwa , coś takiego żeby dostał rozwolnienia, wymiotów.... i nie pił tyle.“ < ____________________________________________________________- Zeby dostal rozwolnienia i wymiotow, to dobrymi srodkami sa: olej rycynowy i srodek na wymioty... (nie zrozumialem tylko, co znaczy; “…i nie pil tyle”, tzn. Ile ? A… Odpowiedz Link Zgłoś
agatka43 Re: Coś na ..... 18.08.06, 07:16 Żeby nie upijał się dzień w dzień, żeby jak wypije kieliszek czy dwa już miał jakieś odruchy np. wymiotne. Żeby był spokój w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Coś na ..... 18.08.06, 07:40 Poczytaj linki, które podałam tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=47044751 Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 agatko - odpusc sobie te pomysly 18.08.06, 12:44 bedzie chcial chlac to bedzie - ty mu doprawisz te gorzalke to bedzie chlal, zygal jak kot i chlal dalej - gorzej jak zejdzie z tego swiata bo mu dorzucisz jakies swinstwo co z gorzala da efekt interakcji - czyli silne zatrucie lub nawet zgon Odpowiedz Link Zgłoś
agatka43 Re: Coś na ..... 18.08.06, 13:12 Nie chcę żeby tak drastycznie się skończyło - ale myślałam dodawać po trochu , że jak wypije to go przegoni i może by pomyślał że to jakaś choroba z picia i by przestał?! Odpowiedz Link Zgłoś
magtomal Re: Coś na ..... 18.08.06, 13:27 Nie licz na to. Gdyby to było takie proste, to nikt po pierwszym kacu nie tknąłby więcej alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś