paulka25 02.08.05, 00:25 Bardzo prosze o uzasadnienie wywalenia mojego postu. No chyba , ze mi sie na oczy rzucilo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: Do admina 02.08.05, 01:00 Chcesz aby ktoś Ci wyszukał i pozbierał materiały, a Ty to tylko zbierzesz do kupy i napiszesz? Pracę pisze się w 2 tygodnie, ale na podstawie materiałów zbieranych rok, dwa i dłużej lat. Krótko mówiąc dałaś zlecenie na wykonanie 90% pracy. co więcej, nawet nie widzisz niestosowności takiego zlecenia. To już nie są po kryjomu chowający się ze wstydu, że sami nie potrafili, że się przeliczyli czasowo, że są leniami śmierdzącymi i środkami od kapusty. Teraz otwiera szeroko oczy i usta ze zdziwienia, bo jak to może być? Płacę to i wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Do admina 02.08.05, 01:17 Momencik bo chyba sie nie zrozumielismy. Ja dokladnie wiem jakie materialy sa mi potrzebne, wiem gdzie takowe sie znajduja ale poniewaz mieszkam za granica nie moge sie osobiscie po nie przespacerowac! Szukam wiec kogos kto uda sie we wskazane miejsce i skseruje mi to czego potrzebuje. Czasu mam jeszcze duzo wiec nie przeliczylam sie czasowo! Sama potrafie i chce napisac co wyraznie zaznaczylam! Leniem na pewno nie jestem a juz tym bardziej nie smierdzacym! Jedynym moim grzechem jest to, ze mieszkam za granica i nie moge sobie pozwolic na przyjazd do Polski po to zeby skserowac kilka ksiazek czy artykulow z gazet. Nie wiem wiec co w tym niestosownego, ze szukam kogos kto zrobi to za mnie. O kulturze w odpowiedzi na moje pytanie nie bede sie wypowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Do admina 02.08.05, 01:36 Napisałaś, że szukasz osoby, która ci ZBIERZE do pracy, a nie takiej, która skseruje to, co sama znalazłaś. To raz. ad skseruję. Obętość literatury akceptowanej jako wystarczająca to minimum 50 pozycji, chyba, że pisze się z tematu prawdziwie dziewiczego, ale licencjaci bardzo rzadko piszą takie prace. 50 książek będziesz kserować? Określenie "kilka" pojawiło się teraz dopiero i podejrzewam, że przy kolejnym poście napiszesz, że chodzi ci tylko o jeden artykuł, a nawet ćwierć, co w porównaniu do prośby o znalezienie materiałów w ogóle wygląda śmeisznie. I pewnie tak czy inaczej znajdziesz jelenia, który ci to znajdzie, bo sama ta rozmowa jest reklamą dla twoich niecnych postępków. ad kultura. Czym mniej ma się do powiedzenia tym w piękniejszą bibułkę się to owija ad pisacze prac. Myślisz, że co proponują jeśli nie pomoc przy zbieraniu materiałów lub pomoc przy pisaniu? Dzwoniącemu po raz pierwszy tak właśnie wyjaśniają zasady funkcjonowania tego złodziejskiego procederu, cacy i zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Do admina 02.08.05, 01:51 r.richelieu napisała: > Napisałaś, że szukasz osoby, która ci ZBIERZE do pracy, a nie takiej, która > skseruje to, co sama znalazłaś. To raz. No wlasnie nie znalazlam bo nie mam jak, a wiem gdzie dokladnie jest > > ad skseruję. Obętość literatury akceptowanej jako wystarczająca to minimum 50 > pozycji, chyba, że pisze się z tematu prawdziwie dziewiczego, ale licencjaci > bardzo rzadko piszą takie prace. 50 książek będziesz kserować? Zapewniam ze moj temat jest bardzo dziewiczy i chocbym chciala to nie znajde 50 ksiazek. Gwoli scislosci-chodzi mi o jedna ksiazke. > Określenie "kilka" pojawiło się teraz dopiero i podejrzewam, że przy kolejnym > poście napiszesz, że chodzi ci tylko o jeden artykuł, a nawet ćwierć, co w > porównaniu do prośby o znalezienie materiałów w ogóle wygląda śmeisznie. Na pewno nie chodzi mi o jeden artykul. Moze nawet o 500, jesli artykulem mozna nazwac podanie wynikow meczy z calego sezonu, skladow druzyn i strzelcow bramek > > I pewnie tak czy inaczej znajdziesz jelenia, który ci to znajdzie, bo sama ta > rozmowa jest reklamą dla twoich niecnych postępków. Dalej nie rozumiem co w tym jest niecnego. > > ad kultura. Czym mniej ma się do powiedzenia tym w piękniejszą bibułkę się to > owija Zawsze staram sie bzc kulturalna niezaleznie od tego ile mam do powiedzenia > > ad pisacze prac. Myślisz, że co proponują jeśli nie pomoc przy zbieraniu > materiałów lub pomoc przy pisaniu? Dzwoniącemu po raz pierwszy tak właśnie > wyjaśniają zasady funkcjonowania tego złodziejskiego procederu, cacy i zgodnie > z prawem. Powtarzam po raz kolejny, ze chce napisac SAMA prace. A nie mam innego wyjscia jak tylko prosic kogos o pomoc. A domyslam sie, ze bezinteresownie nikt nie bedzie szukal ani kserowal mi materialow. Czy tak trudno to zrozumiec, ze nie moge sie przespacerowac sama do biblioteki czy gazety. I bardzo prosze bez rad typu - jak sie sama nie mozesz przejsc to nie studiuj > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Do admina IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 02.08.05, 02:06 załóż drugi wątek z prośbą o skserowanie książki pod tytułem .. strony o wynikach meczy klubu X z lat... Jeśli to nie są kluby 3. ligowe, to mnóstwo informacji jest na stronie PZPN, jeśli te bramki to TE bramki bo nie jestem wróżką żeby prorokować czy przez materiały rozumiesz jedną książkę o zawartości dobrze Tobie znanej, ale niedostępnej w kraju, w którym jesteś, czy jesteś pajac, któremu nie chce się szukać literatury, robić badać, i chcesz to zlecić. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Do admina 02.08.05, 02:23 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > załóż drugi wątek z prośbą o skserowanie książki pod tytułem .. rozumiem, ze watek z taka prosba nie zostanie skasowany > wynikach meczy klubu X z lat... Jeśli to nie są kluby 3. ligowe, to mnóstwo > informacji jest na stronie PZPN, jeśli te bramki to TE bramki To sa kluby pilki recznej a na stronie ZPRP archiwum jest od roku 1999 a ja potrzebuje od 1995. Brakuje mi wiec 4 sezonow, ktore jak sadze sa w archiwach Sportu i Przegladu Sportowego > > > bo nie jestem wróżką żeby prorokować czy przez materiały rozumiesz jedną > książkę o zawartości dobrze Tobie znanej, ale niedostępnej w kraju, w którym > jesteś, Chodzi mi o jeden rozdzial jednej doskonale mi znanej ksiazki. Poniewaz dotyczy on historii pilki recznej w Polsce na pewno jest to niedostepne w Austrii czy jesteś pajac, któremu nie chce się szukać literatury, robić badać, > i chcesz to zlecić. Gdybym byla pajacem, ktoremu sie nie chce juz dawno zrezygnowalabym ze studiow, oszczedzajac mnostwo czasu na dojazdy do Polski a przede wszystkim pieniedzy, ktore pochlaniaja te podroze. A jesli chodzi o niechec do pisania pracy to wydaje mi sie, ze ilosc stron oferujacych *pomoc* jest tak duza, ze nie szukalabym tej pomocy tutaj pod swoim nickiem. Ty nie jestes wrozka, ja moze niezbyt szczesliwie sformulowalam tamtem post, ale wydaje mi sie, ze teraz dokladnie wiadomo o jaka pomoc mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Do admina 02.08.05, 02:35 > rozumiem, ze watek z taka prosba nie zostanie skasowany nie zostanie, tylko zaznacz, że chodzi Ci o 4 lata archiwów Sportu i PS. A mogli by się dziady jedne postarać o własne porządne strony;) ad pajac i rezygnacja ze studiów. A widzisz, a było tu takich wielu co się tłumaczyli paluszkiem i główką Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Do admina 02.08.05, 02:57 r.richelieu napisała: > > rozumiem, ze watek z taka prosba nie zostanie skasowany > > > nie zostanie, tylko zaznacz, że chodzi Ci o 4 lata archiwów Sportu i PS+ Nie omieszkam zaznaczyc bardzo dokladnie o co mi chodzi. A mogli by się dziady jedne postarać o własne porządne strony;) Mogli by. Nie tylko oni. Klub, o ktorym pisze strone www tez ma do niczego, ale do nich to sie przejde osobiscie jak bede w Polsce. > > ad pajac i rezygnacja ze studiów. A widzisz, a było tu takich wielu co się > tłumaczyli paluszkiem i główką Hmmm. Temu to sie nie dziwie. Ludzie ode mnie z grupy to sie stukaja w glowy na moj widok. I to ja im sie musze tlumaczyc dlaczego jeszcze nie zrezygnowalam ze studiow. W kazdym razie pozdrawiam. A nowe watki to juz ranca jak mnie dziecie z wyrka sciagnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Do admina IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 02.08.05, 03:38 ha, wpakuje się taki klocek do wyrka i masz babo placek, klocek znaczy;) i, w kwestii regulaminu. Na forach "normalnych", w tym f studia, nie zamieszcza się ofert płatnych, od tego są fora w dziale "oferty" lub w "korepetycjach i kursach" tutaj można zamieścić prośbę o pójście do redakcji i wsio, bez cennika jak w pysk plasnąć Odpowiedz Link Zgłoś