Dodaj do ulubionych

Boc i Izdebski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:11
Czy jest tu ktos z WAs na wieczorowej administracji we Wroclawiu? potrzebuje
testow badz testow z ksiazek w.w. dziekuje z gory za wszelkie
informacje.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Boc i Izdebski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:12
      mialo byc" testow lub skryptow". Mam przemeczony mozg juz chyba:))
    • facecja Re: Boc i Izdebski 07.08.05, 22:52
      ale czy to są dwie różne książki czy jedna a ma dwóch autorów? bo ja mam w
      posiadaniu książkę Bocia "Prawo Administracyjne" i do tego jeszcze "Prawo
      Administracyjne - Konwersatoria i Ćwiczenia". Testów też mam. od cholery! ale
      nie wiem, czy akurat o to Ci chodzi.
      • Gość: Marta Re: Boc i Izdebski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:10
        tak, wlasnie chodzi mi o prawo administracyjne bocia. A Izdebski to "Historia
        administracji".Ksiazki posiadam,zdaje egzamin na koniec sierpnia na dzienne
        uzupelniajace, w tym celu potrzebuje jakichs testow,zeby sie sprawdzic, no i
        zorientowac ogolnie.
        • facecja Re: Boc i Izdebski 08.08.05, 10:54
          aha, no niestety Historię Administracji to ja miałam z Bardacha,
          a co do Prawa Administracyjnego - mam skrypt (ale momentami nieaktualny), mam
          testy, no i mam te dwie książki, z tym, że Konwersatoria są kupne (są tam
          ustawy + testy, których większość robilismy na zajęciach), natomiast podręcznik
          jest kserówką. Napisz czym konkretnie jesteś zainteresowana na mojego maila
          gazetowego, oki?
          • Gość: marta Re: Boc i Izdebski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:09
            facencja: ja nie jestem zalogowana, i nie wiem jak to z tym mailem gazetowym
            jest:)) przygotowuje sie aktulanie z bocia i prawa administracyjnego, wiec
            bardzo przdalby mi sie skrypt( do powtorki) oraz testy ( do sprawdzenia sie:)),
            moj mail to majama@autograf.pl,moglybysmy umowic sie co do zaplaty, oraz tego
            jakbys mogla mi przkazac te cenne dla mnie materialy, ktorych dosc szybko
            potrzebuje, bo egz. 31 sierpnia juz:((( pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka