Dodaj do ulubionych

Akademiki na agh-u ????????????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:54
czy ktoś może wie ile kosztuje akademik na agh-u i jakie są warunki ?? Lub
może cokolwiek na ten temat napisać!!! z góry dzięki za wszystkie
informacje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ..... Re: Akademiki na agh-u ???????????? IP: *.b.jawnet.pl 18.08.05, 22:57
      na stronie agh sa jaikies informacje ...chyba , ale z tego co pamietam to juz
      dawno sie skladalo papiery o akdemik...
      • Gość: miki Re: Akademiki na agh-u ???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:10
        całkiem możliwe... ja chcę tylko się dowiedzieć tak na wszelki wypadek poza
        tym na stronce nic nie znalazłam...:(
    • Gość: et Re: Akademiki na agh-u ???????????? IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:46
      W ubiegłym roku było 220zł, ww tym roku ceny jeszcze nie ustalono. Warunki są chyba zależno od tego do jakiego domu studenckiego byś poszedł, a jest ich dużo. Jak sie orientowałem to jeśli jesteś studentem 1-2 roku to dostajesz miejsce w pokoju 3 osobowym, (z tym że jeśli np dyrekcja uzna że konieczne jest przyęcie większej liczby lokatorów to wstawiaą do tego 3 osobowego pokoju leżankę i mieszka sie w 4) potem jeśli jesteś starszym studentem to możesz dostać pokój 2 osobowy. Łazienka jest wspólna na 10 osób, kuchenka chyba na 1 piętro. jednorazowa opłąta za podłaczenie do internetu, Z tym że podanie o miejsce w domu studenckim należało złożyć do końca lipca.
      • Gość: dd Re: Akademiki na agh-u ???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:45
        dzięki za info troszkę to przerażające szukam stancji !!!! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka