maagdda 05.09.05, 10:03 czy ktos z Was chodzil na to? zastanawiam sie czy zapisac sie w tym roku na Aqua Fitnes ale nie wiem czy warto?, mzoe ktos mzoe doradzic cosik?:) i jeszcze jendo pytanko, czy aby chodzic na Aqua Fitnes trzeba umiec plywac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bw.com Re: Aqua Fitnes - UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:58 To jest pewnie jakis aerobik w wodzie... Pewnie niekoniecznie trzeba umiec plywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Aqua Fitnes - UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:38 No nie wiem - chyba właśnie trzeba i to całkiem dobrze. Jak sobie wyobrażacie takie zajęcia bez umiejętności pływania? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_nr1 Re: Aqua Fitnes - UW 05.09.05, 20:43 są to podskoki i tańce w wodzie - coś w tym stylu. Czasami korzystam z tego rodzaju przyjemności i zajęcia zawsze odbywają się na płytkim basenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Aqua Fitnes - UW IP: 212.182.87.* 06.09.05, 10:13 mi rowniez wydaje sie, ze nie trzeba plywac, bo to jednak pewnego rodzaju aerobic tylko w wodzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Aqua Fitnes - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:27 takie zajecia zawsze odbywaja sie w płytkim basenie(zazwyczaj stoisz po szyje w wodzie) wiec nie musisz umiec pływac aczkolwiek raczej nie powinnac bac sie wody i umiec sie w niej jako tako zachowac- co prawda nie wiem jak to jest na uw ale wodny aerobik jest super Odpowiedz Link Zgłoś
maagdda Re: Aqua Fitnes - UW 06.09.05, 17:52 wlasnie mi tez sie podoba ten wodny aerobic:), kiedys jak bylam na obozie bylo cos podobnego , i mi sie bardzo spodobalo:), no i tak sie wlasnie zastanawiam, ze jak by dalej bylo Aqua Fitness to moze bym sie na niego zapisala:), tlyko problem ze ja nie umiem plywac, ale jesli nie trzeba to luzik;) Odpowiedz Link Zgłoś