Dodaj do ulubionych

Aqua Fitnes - UW

05.09.05, 10:03
czy ktos z Was chodzil na to? zastanawiam sie czy zapisac sie w tym roku na
Aqua Fitnes ale nie wiem czy warto?, mzoe ktos mzoe doradzic cosik?:) i
jeszcze jendo pytanko, czy aby chodzic na Aqua Fitnes trzeba umiec plywac?
Obserwuj wątek
    • Gość: bw.com Re: Aqua Fitnes - UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:58
      To jest pewnie jakis aerobik w wodzie... Pewnie niekoniecznie trzeba umiec
      plywac.
      • Gość: student Re: Aqua Fitnes - UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:38
        No nie wiem - chyba właśnie trzeba i to całkiem dobrze. Jak sobie wyobrażacie takie zajęcia bez umiejętności pływania?
        • kasiulek_nr1 Re: Aqua Fitnes - UW 05.09.05, 20:43
          są to podskoki i tańce w wodzie - coś w tym stylu. Czasami korzystam z tego
          rodzaju przyjemności i zajęcia zawsze odbywają się na płytkim basenie
          • Gość: :) Re: Aqua Fitnes - UW IP: 212.182.87.* 06.09.05, 10:13
            mi rowniez wydaje sie, ze nie trzeba plywac, bo to jednak pewnego rodzaju
            aerobic tylko w wodzie..
    • Gość: spoko Re: Aqua Fitnes - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:27
      takie zajecia zawsze odbywaja sie w płytkim basenie(zazwyczaj stoisz po szyje w
      wodzie) wiec nie musisz umiec pływac aczkolwiek raczej nie powinnac bac sie
      wody i umiec sie w niej jako tako zachowac- co prawda nie wiem jak to jest na
      uw ale wodny aerobik jest super
      • maagdda Re: Aqua Fitnes - UW 06.09.05, 17:52
        wlasnie mi tez sie podoba ten wodny aerobic:), kiedys jak bylam na obozie bylo
        cos podobnego , i mi sie bardzo spodobalo:), no i tak sie wlasnie zastanawiam,
        ze jak by dalej bylo Aqua Fitness to moze bym sie na niego zapisala:), tlyko
        problem ze ja nie umiem plywac, ale jesli nie trzeba to luzik;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka